2015
Rigtig godt 7,8
baseret på 3247 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3247 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,8
  • Faciliteter 6,7
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 7,9
  • Værdi for pengene 7,4
  • Mad/spisning 7,2
Sortér efter

Shereen fra Singapore
Par
Boede 1 nat i maj 2015
Relaxing Staycay
Service, Location & F&B
GPCH was an agoda secret deal offer and what made it even more pleasant was when we knew we got the crystal club suite. The overall experience was amazing - from check-in to check-out. We received club service. Yes, I recommend locals to try a staycay with GPCH.
Anmeldt 04 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Thiagarajan fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 1 nat i maj 2015
Nice Stay
Nice Location, Acceptable Room Spacious and Friendly Staff
Room are spacious and friendly too even my stay was just for one day. Room was very cozy and quiet. I liked the stay and will come back to this hotel in future.
Anmeldt 03 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Susanne fra Singapore
Familie med små børn
Boede 1 nat i maj 2015
Excellent location but room is pretty old
1. LocatioN 2. Service 3. Food
Room is quite old unlike seen on the photos. Need a major revamp. But Compensated by the gd service n agreed to let us check out at 3pm!! :)
Anmeldt 03 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rujisaya fra Thailand
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i maj 2015
good location
location , room, facility
Anmeldt 03 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ZHENKANG fra Singapore
Par
Boede 2 nætter i maj 2015
Hotel at fantastic location
Location is very centralize..convenient to travel around sg..hotel is clean and comfortable..
Anmeldt 03 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

piboon fra Thailand
Forretningsrejsende
Boede 6 nætter i februar 2015
Luxury hotel, close to city hall MRT
Luxury , large room good location
Hotel locate close to city hall MRT (200meters) , large and luxury room. Staff friendly
Anmeldt 01 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chi fra Hongkong
Rejsende alene
Boede 3 nætter i maj 2015
Good hotel
Easy to find, good location, room comfort
Nice staff in receiption count, room comfortable, good location
Anmeldt 01 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Shah fra Singapore
Familie med små børn
Boede 1 nat i maj 2015
Staycation
1st) The staff initiative and kind gesture of upgrading my room to a Club Room dur to my Wedding Anni. 2nd) The Room. 3rd) The friendly Staff.
My stay was great. Everything was wonderful. Except the swimming pool. Need a little bit of clean up. Other than that, everything was wonderful.
Anmeldt 01 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

balasubramanian fra Malaysia
Par
Boede 1 nat i maj 2015
very good customer service. hotel is very clean
close to city
Anmeldt 01 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MARY fra Filippinerne
Familie med små børn
Boede 1 nat i maj 2015
walking distance to major malls and tourist spots
near marina bay
Totally satisfied
Anmeldt 29 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: