Godt 7,1
baseret på 747 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 747 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,9
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 7,1
  • Service 7,1
  • Værdi for pengene 7,2
  • Mad/spisning 6,6
Sortér efter

Mikael fra Sverige
Familie med små børn
Boede 3 nætter i december 2007
Old Hotel
No breakfast included
Anmeldt 06 december 2007

RONALD fra Singapore
Forretningsrejsende
Boede 3 nætter i november 2007
Lights did not work
For the price it is an okay hotel.
Anmeldt 03 december 2007

Brian fra Australien
Par
Boede 12 nætter i november 2007
Good Hotel-Good Location
A 'Nancy Chandler' map is handy to have as it lists what you might see in the areas around Bangkok. They are available in most English book shops or visit nancychandler.net on the web.
Anmeldt 03 december 2007

david fra Storbritannien
Familie med små børn
Boede 2 nætter i august 2007
Grand Ville Hotel
Good aervice but not the place if you want Action
Anmeldt 25 august 2007

Jan fra Norge
Rejsende alene
Superior
Boede 5 nætter i november 2012
Slitt hotell
Kort vei til China Town
slitt hotell med 5 felts motorvei rett utenfor lobbyen. flott service i resepsjonen og grei laundry service. det største minuset med hotellet var at man må kjøpe timeskort for internett og det var ikke alltid man fikk logge på de ustabile ruterene dem har.
Anmeldt 19 december 2012

Mikael fra Sverige
Rejsende alene
Superior med morgenmad
Boede 2 nætter i juni 2013
Billigt hotell nära chinatoen
nära shopping, billigt, ok frukost
Ett ganska avsides hotell i Bangkok men nära chinatown samt flera marknader på promenadavståd.
Anmeldt 16 juni 2013

Marianne fra Sverige
Par
Junior-suite med morgenmad
Boede 2 nætter i april 2013
Bra hotell nära shopping
Läget, nära till shopping och stora rum
Anmeldt 14 april 2013

Goran fra Sverige
Familie med store børn
Standard med morgenmad
Boede 3 nætter i marts 2013
det var bra hotell
nara centrum, enkelt att ta sig till och fran, bra personal
Anmeldt 11 april 2013

Sven fra Sverige
Par
Superior
Boede 3 nætter i februar 2013
lyhördhet, vänlighet och hjälpsamhet
personalens service, hotellrummets trivsamhet och den goda maten
Första kvällen hade vi inte hunnit äta. Allt var stängt men personal i receptionen be-ställde pizza från en restaurang. Sista dagen när vi checkat ut och väntade på taxin till flygplatsen satt vi i lobbyn.Vi fick då mycket omtanke och omsorg av personalen.
Anmeldt 13 marts 2013

Christel fra Sverige
Gruppe
Superior
Boede 3 nætter i februar 2013
Mycket trevligt hotell
Finns inget att klaga på när det gällde boendet. Fräscht. Lite gammaldags.
Det låg i utkanten av Chinatown och det tog lite tid att gå. Men för nära för att ta en tuktuk. Frukosten var inte inkluderad och tur var det. Den var liten och under all kritik med tanke på priset man fick betala. Annars mycket nöjd med boendet och det var ett fint hotel
Anmeldt 14 februar 2013


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: