Godt 7,1
baseret på 747 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 747 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,9
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 7,1
  • Personalet 7,1
  • Værdi for pengene 7,2
  • Mad/spisning 6,6
Sortér efter

Cheung fra Hongkong
Forretningsrejsende
Standard
Boede 2 nætter i marts 2013
cheap only
cheap rate , room size is big ,
Not recommend . Nothing good, only cheap prices but acceptable .
Anmeldt 03 august 2013

kridsadakorn fra Irland
Familie med store børn
Superior
Boede 2 nætter i juli 2013
nice area
convenince
Anmeldt 07 juli 2013

Mohan fra Indonesien
Forretningsrejsende
Superior med morgenmad
Boede 2 nætter i juli 2012
Quite impressed with the hotel
Good location, easy to find food, nice room
Anmeldt 10 juni 2013

Joanne fra Australien
Gruppe
Superior
Boede 1 nat i maj 2013
Great value for a cheap Hotel
Price, Breakfast and staff friendliness
We had a pleasant stay. No complaints, the breakfast was good and the staff friendly and very efficient.
Anmeldt 03 juni 2013

Peter fra Australien
Familie med små børn
Junior-suite med morgenmad
Boede 1 nat i maj 2013
Comfortable beds and excellent views from the roof
comfortabe beds view from the roof
Restaurant staff don't appear to understand English. Food was so-so with traditional thai food brought out on a bed of chips (fries) instead of rice. Large drinks menu but told that only beer and lemon juice were available. Fantastic view from the restaurant.
Anmeldt 18 maj 2013

Niraj fra Indien
Forretningsrejsende
Superior
Boede 5 nætter i februar 2013
good
comfortable room
Anmeldt 16 maj 2013

Niraj fra Indien
Forretningsrejsende
Standard
Boede 6 nætter i januar 2013
good
comfort, cleanliness
everything is good except they don't give early check-in and they don't offer free wifi in room
Anmeldt 16 maj 2013

Surya fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard med morgenmad
Boede 4 nætter i januar 2013
Good Hotel with friendly staff
Good Location, great buffet, friendly and helpful staff
Anmeldt 14 maj 2013

Ebrahim fra Indien
Forretningsrejsende
Superior
Boede 4 nætter i maj 2013
This is my 10th trip in this hotel and I like it
Location, Worth for the Money, Good staff
From last 10 Trips I stay in this hotel & I always prefer because of the location, its perfect for my business
Anmeldt 13 maj 2013

Malcolm fra Australien
Par
Superior med morgenmad
Boede 3 nætter i maj 2013
comfortable, good location
Location, comfortable, transport
Anmeldt 07 maj 2013


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: