Reservér nu: Halong Party Hostel

Rigtig godt
Baseret på 328 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,3
/
10

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (58)Booking.com Anmeldelser (328)
7,9
/
10
Rigtig godt
Baseret på 58 anmeldelser
Hotellets stand/rengøring7,7
Faciliteter7,5
Beliggenhed8,2
Værelseskomfort og kvalitet6,0
Service8,0
Værdi for pengene8,3
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Alle sprog
Alle slags rejsende (58)
Alle værelsestyper
Viser 45 verificerede gæsteanmeldelser
7,6
Rigtig godt
Paul fra Østrig
Par
Boede 5 nætter i februar 2016
Not bad not very good”
It's ok
Anmeldt 23 februar 2016
8,4
Fantastisk
Paul fra Østrig
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i februar 2016
Good Room ”
We had a room with balcony and a big window. - I really recommend this room, because the others doesn't have big windows and are very dark! - Breakfast is also very ok.
Anmeldt 18 februar 2016
7,3
Rigtig godt
Laurie fra Canada
Par
Boede 1 nat i november 2015
Decent hotel but dishonest owner”
The rooms were nice, free beer between 8 and 10 pm and free breakfast.
We were staying in Halong bay for just a few days mainly to go on a 2 day 1 night cruise. The hotel was quite nice at a very reasonable price, including free breakfast and free beer between 8 and 10 pm. The staff are quite good, especially the manager Ben who was very helpful and would really give you an honest answer to any questions you have. So we went to him to book us our cruise and after talking about our budget, he chose one for us that seemed to be what we were looking for (we wanted a cruise that had sort of a party vibe were we could meet people and karaoke etc..). But when we were about to pay for the cruise, the owner swept in and told us to take another which she said was better for the same price. We agreed to take it, but when we got on the boat, it was not the same boat she proposed, and not at all what we expected (families with children, no karaoke, basically not the "party cruise" that they guaranteed). We still had a fun time but we just didn't get what we specifically asked for. Basically, you shouldn't really trust the owner, because she has the same mentality as a lot of hostels and hotels in Vietnam, which is to make money without regards to customer satisfaction, which on the other hand we have become used to during our trip and that's just how people do business here, but it sucks for people like the manager, Ben, who really genuinely seems to care about your experience. So long story short, if you can talk to him, he'll give you the best deal, not the owner.
Anmeldt 16 november 2015
4,7
Maria fra Brasilien
Rejsende alene
Boede 2 nætter i januar 2016
Festa estranha com gente esquisita”
Preço, apenas
O tempo todo tentaram me enganar neste hostel. Primeiro ne levaram para um quarto grande e misto, quando eu tinha bookado o menor e apenas para mulheres Em todos os lugares há cartazes dizendo que o café da manhã é gratuito mas a atendente disse que eu não teria direito (por sorte, eu salvei a reserva A tal cerveja grátis era só espuma, o wifi era péssimo (usei o do vizinho) e o quarto não timha a menor segurança (sem chave para trancar por fora). Pedi a chave para trancar minhas coisas no gaveteiro e veio uma mocinha com um pacote de chaves para testar . Até então eu ainda estava com paciência e até a ajudei mas percebi que ninguém ali merecia. Eles só tentavam ser simpáticos quando queriam oferecer algum tour e, por falar nisso, fiquei enojada ao ver a arrogância com que um dos rapazes tentava convencer um senhor de idade a comprar um dos pacotes (dizendo que ele não conseguiria ver qualquer atração por conta própria). Eu bookei um "party hostel" e já estava preparada para ouvir música e movimento a noite toda, mas o chato é que de dia também o staff fazia barulho, falava super alto e ficava praticando karaoke. No dia da minha partida, me senti tão aliviada ao deixar essas pessoas para trás que carreguei minha mala os 6 andares sem pedir ajuda - enquanto todos fingiam que não estavam me vendo. Quando eu estava nos últimos degraus, uma das mocinhas parou de jogar peteca (isso mesmo, eles estavam brincando em vez de trabalhar) e fingiu querer me ajudar, com o sorriso falso de sempre. Aff!!!
Anmeldt 05 januar 2016
8,4
Fantastisk
Adriana fra Argentina
Par
Superior Dobbeltværelse
Boede 1 nat i januar 2017
Excelente atención ”
Muy buena atención,excelente tour a Halong Bay, muy rico desayuno ... Lo único malo: si te tocan pisos altos son muchas escaleras
Anmeldt 31 januar 2017
8,0
Fantastisk
Daniela fra Argentina
Par
Superior Dobbeltværelse
Boede 1 nat i januar 2017
Gracias por todo!”
El hotel está muy bien, wifi funciona perfecto, y el desayuno es muy bueno así como la happy hour de free beer. Compramos ahí el tour a Halong Bay y conseguimos muy buen precio y el servicio fue espectacular! Recomiendo cualquier pasaje o tour que necesiten comprarlo ahí, la atención de Lola es excelente.
Anmeldt 26 januar 2017
8,3
Fantastisk
Inez fra Vietnam
Rejsende alene
Boede 1 nat i november 2015
Eenvoudig maar top”
Lekker goedkoop, goed schoon, makkelijk te bereiken
Prima verblijf. Bedden waren kneiterhard (echt kneiterhard) maar prima geslapen en de kamers zijn zeer goed schoon, net als de badkamers. In Halong is niets te doen, maar het is top voor een overnachting als je daarna naar Halong Bay wilt of naar Cat Ba. De manager was niet zo aardig (vroeg ons om ook nog in cash te betalen omdat hij een probleem had met de uitbetaling van Agoda. Vonden we een beetje brutaal en hebben het ook niet gedaan) maar verder was het echt een prima hostel. Zeker aan te raden! (Ook vooral als je een avondje goed wilt zuipen, met dat gratis bier)
Anmeldt 24 november 2015
4,8
SIMONA fra Italien
Par
Standard Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i april 2018
Rumoroso”
Gente che fa festa fino alle 3 del mattino. Il personale che dalle 6 del mattino grida , fa rumore su x le scale etc. Letto poi durissimo, mal di schiena
Anmeldt 16 april 2018
10,0
Fremragende
jessy fra Frankrig
Rejsende alene
Bed in 8-Bed Mixed Dormitory Room with View
Boede 1 nat i marts 2017
qualite prix genial ”
vraiment bien
Anmeldt 28 marts 2017
10,0
Fremragende
jessy fra Frankrig
Rejsende alene
Bed in 8-Bed Mixed Dormitory Room with View
Boede 1 nat i marts 2017
imbattable”
resté 3 nuits. free beers / BREAKFAST and cheap food. awesome !! frienfly staff. one of my best place in asia
Anmeldt 28 marts 2017
10,0
Fremragende
julian fra Frankrig
Par
Superior Dobbeltværelse
Boede 1 nat i januar 2017
Equipe tres serviable et souriante”
Biere gratuit entre 20h et 21h, petit dej offert, leger mais mieux que le ventre vide, Chambres nickels, grandes lumineuses propres, salle de bains privees
Anmeldt 17 januar 2017
8,8
Fantastisk
Alicia fra Frankrig
Par
Superior-dobbeltværelse med balkon og udsigt
Boede 1 nat i november 2016
Excellent”
Comme c'est la "basse saison" nous n'avons payé que 8€ pour notre chambre double. À notre arrivée nous avons été placé dans une chambre triple très grande ! C'était propre et lumineux ! Le staff est adorable, toujours souriant. Bière gratuite au bar de l'hôtel de 20h à 21h. Le rapport qualité/prix est excellent, du moins lorsque nous y étions !
Anmeldt 08 december 2016
7,6
Rigtig godt
Karine fra Frankrig
Rejsende alene
Bed in 4-Bed Female Dormitory Room with View
Boede 1 nat i juni 2016
Bien pour un week-end”
Des incomprehensions de part et d'autre devoir payer en ligne puis sur place, m'a, comment dire un tantinet agacee... le staff est accomodant, mais la proprete douteuse (le petit dej ne m'a pas reussi...) et je n'ai pas eu la chambre 100%feminine que j'avais reservee, mais une chambre mixte (censee etre moins chere, mais finalement au meme prix, attention hein, le rapport qualite prix reste plus que correct). Enfin, je ne passerai plus par agoda, le systeme laissant a desirer....
Anmeldt 07 juni 2016
10,0
Fremragende
xiaoyan fra Kina
Rejsende alene
Bed in 4-Bed Female Dormitory Room with View
Boede 1 nat i oktober 2016
旅行”
还不错!在下龙湾
Anmeldt 22 november 2016
8,8
Fantastisk
xiaoyan fra Kina
Rejsende alene
Bed in 4-Bed Female Dormitory Room with View
Boede 1 nat i oktober 2016
旅行”
可以
Anmeldt 30 oktober 2016
9,6
Fremragende
Pongpakorn fra Thailand
Gruppe
Superior Triple Room with Balcony and View
Boede 1 nat i november 2016
Friendly Staff”
พนักงานอัธยาศัยดี เบียร์ฟรี 1 ชั่วโมง อาหารเช้าใช้ได้
Anmeldt 06 december 2016
10,0
Fremragende
Thi fra Vietnam
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse med balkon og udsigt
Boede 2 nætter i oktober 2017
thích”
Khách sạn khá thuận lợi cho việc đi lại, phòng thoáng mát sạch sẽ, do mình đi thời điểm mùa thu nên khá mát, nhân viên nhiệt tình tư vấn. Bạn nào có tới mua tour đi Vịnh Hạ Long giá mềm hơn chỗ khác. Thức ăn tại quán cần cố gắng hơn.
Anmeldt 20 oktober 2017
4,8
THI fra Vietnam
Familie med store børn
Seng på blandet 4-sengs sovesal
Boede 2 nætter i juli 2017
Ngay trung tâm. Nhà nghỉ quá củ và có mùi. Khi đến họ nói đã không làm việc và hợp tác với agoda ”
Phòng tắm củ kỹ bốc mùi. Nhà nghỉ củ. Giường ngắn nệm quá củ drap quá củ
Anmeldt 10 juli 2017
9,6
Fremragende
Ngọc fra Vietnam
Par
Superior-dobbeltværelse med balkon og udsigt
Boede 2 nætter i marts 2017
khá tốt”
phòng đẹp, sạch sẽ, vị trí thuận lợi di chuyển, nhân viên nhiệt tình thân thiện, nếu phòng có thêm tủ lạnh thì hoàn hảo
Anmeldt 05 maj 2017
6,8
Godt
Thi fra Vietnam
Par
Superior-dobbeltværelse med balkon og udsigt
Boede 1 nat i december 2016
Tạm được”
Địa điểm hợp lý, giá cả phù hợp. Tiêu chuẩn chưa phù hợp 5 sao 😄
Anmeldt 10 april 2017
9,6
Fremragende
Thoa fra Vietnam
Familie med små børn
Superior Dobbeltværelse
Boede 1 nat i februar 2017
100”
Nhân viên chan hòa. Tốt
Anmeldt 15 februar 2017
8,0
Fantastisk
Nam fra Vietnam
Par
Superior Dobbeltværelse
Boede 1 nat i februar 2017
Khá ổn”
Nhân viên nhiệt tình, địa điểm dễ tìm, gần với Hạ Long Park, phòng sạch sẽ. Tuy nhiên không có máy sấy tóc cho khách, ít ổ điện
Anmeldt 14 februar 2017
6,4
Godt
YEONSU fra Sydkorea
Rejsende alene
Boede 1 nat i juli 2016
깨끗합니다”
무료비어를 주셔서 좋았습니다
Anmeldt 21 juli 2016
3,6
Kimie fra Japan
Rejsende alene
Bed in 4-Bed Female Dormitory Room with View
Boede 1 nat i april 2018
感じ悪い”
英語が堪能のようで、英語が喋れる相手には感じ良いですが、英語が苦手な私に対して感じ悪かったです もう二度と行かない
Anmeldt 13 april 2018
9,2
Fremragende
Rina fra Rusland
Rejsende alene
Bed in 4-Bed Female Dormitory Room with View
Boede 2 nætter i januar 2017
Отлично.”
Чисто и уютно! Очень вкусный бесплатный завтрак. С 8 до 9 вечера предлагают бесплатные алкогольные напитки (каждый день что-то разное). Мне понравилась услуга трансфера Халонг-Ханой за 160к (забрали у хостела, высадили там, где вам нужно). К сожалению, поездка в бухту сложилась не так, как хотели. Если собираетесь ехать на Кот Ба на байках арендованных в хостеле - попросите ключи вечером, чтобы проверить их. У нас один байк не завёлся и пришлось платить больше, чтобы в срочном порядке уехать...
Anmeldt 01 februar 2017