Reservér nu: Halong Victory Star Cruise

Fantastisk
Baseret på 47 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,6
/
10

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (47)Booking.com Anmeldelser (3)
8,6
/
10
Fantastisk
Baseret på 47 anmeldelser
Hotellets stand/rengøring8,8
Faciliteter8,3
Beliggenhed8,9
Værelseskomfort og kvalitet9,0
Service8,8
Værdi for pengene8,1
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Alle sprog
Alle slags rejsende (47)
Alle værelsestyper
Viser 38 verificerede gæsteanmeldelser
6,3
Godt
susan fra Storbritannien
Par
Deluxe med havudsigt - 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng
Boede 2 nætter i april 2012
Not as good as we expected”
Disapointed
After seeing pictures of the Victory Star we had to book it, only to find upon embarkation it had had a very poor white paint job that really spoilt its look. We were quite disappointed. We booked 3 days and 2 nights, of which we spent the full second day on a day boat, as the Victory Star goes back to port to drop off and pick up 1 night stays. We therefore could not enjoy fully the more expensive boat we had booked. Drinks on board are very expensive. A bottle of wine costing and a can of coke or beer 3. There is a fridge in your room so you can take drinks on and keep them cool. Rooms are very small with limited storage but that is what we expected. Beds are the hardest we ever slept on.
Anmeldt 14 april 2012
9,0
Fremragende
Marco fra Italien
Par
Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse - 2 dage 1 nat
Boede 1 nat i juli 2011
Luxury cruise”
Beautiful ship, high quality service, wonderfoul places visited
We enjoy very much this cruise. Even if it is quite expensive it worth the money. The ship is charming.
Anmeldt 01 august 2011
9,3
Fremragende
Thu fra Norge
Par
Suite med havudsigt og fuldpension (morgenmad, frokost og aftensmad)
Boede 1 nat i maj 2012
Flott cruise i fascinerende Ha Long Bay”
Avkjølt champagne og innbydende fruktfat på suiten, boblekar
Vi bodde i en suite og er kjempe fornøyd både med rommet og servicen. Avkjølt champagne og et innbydende fruktfat på rommet var uventet og derfor et stort pluss. Maten var god og personalet var hyggelig og serviceinnstilt.
Anmeldt 21 maj 2012
9,2
Fremragende
Maria fra Spanien
Familie med store børn
Deluxe med havudsigt - 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng
Boede 1 nat i august 2016
Recorrido corto”
El tour no llega ni a 24 horas y lo venden como 2 días/1 noche. La comida regular, muy bien presentada pero mal cocinada. Por lo demás un barco muy bonito y limpio con un buen servicio
Anmeldt 13 august 2016
9,6
Fremragende
CATHERINE fra Frankrig
Par
Deluxe, 3 dage og 2 nætter med helpension (frokost-aftensmad-morgenmad)
Boede 2 nætter i december 2016
un moment magique”
Nous avons passé le réveillon du nouvel an à bord et Dario ainsi que l'équipage ont animé la soirée de façon extraordinaire. Le repas fut délicieux et les festivités joyeuses. Beaucoup de gentillesse et de disponibilité de la part de tous. Toute cette bienveillance a favorisé les échanges entre les passagers et permis de belles rencontres.
Anmeldt 03 januar 2017
6,7
Godt
Narumol fra Thailand
Par
Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse - 2 dage 1 nat
Boede 1 nat i december 2015
ค้นหาประสบการณ์ใหม่”
จัดตารางเวลาได้แม่นยำ, อาหารเสริฟรวดเร็ว, พนักงานมีความเข้าใจในการบริการ
น่าประทับใจกับความสวยงามของฮาลองเบยื แต่ถือว่าการเดินทางจากฮานอย ไกลและนานเกินไป
Anmeldt 03 januar 2016
10,0
Fremragende
TREVOR fra Storbritannien
Par
Suite med havudsigt og fuldpension (morgenmad, frokost og aftensmad)
Boede 1 nat i december 2013
หรูหรา พนักงานบริการดีรวดเร็ว”
หรูหรา พนักงานบริการดีรวดเร็ว ห้องสวยวิวสวย
2 วัน 1 คืนกับที่นี่ ประทับใจมาก อาหารหลายอย่างมาก อร่อย พนักงานทุกคนเอาใจใส่ลูกค้า รวดเร็ว พร้อมเพรียง ชมวิวอ่าวฮาลองพร้อมกับดื่มและรับประทานอาหารได้ด้วย เป็นบรรยากาศที่แสนประทับใจ ห้องพักสวยมาก มีไวน์ไว้ให้ดื่มให้ห้อง มีระเบียงเล็กๆ ไว้ชมบรรยากาศเกาะแก่ง ทางโรงแรมมีทริปพาทัวร์ที่หมู่บ้านชาวประมง นั่งเรือพายของชาวบ้านชมพื้นที่รอบ ๆ และพาชมถ้ำในวันต่อมา ไกด์พาชมตลกน่ารัก อัธยาศัยดี ผู้จัดการเอาใจใส่ลูกค้ามาก ข้อบกพร่องเล็กน้อยคือน้ำอุ่นไม่ค่อยอุ่น อาจเป็นเพราะทุกคนอาบน้ำเวลาเดียวกัน แนะนำให้ดูสภาพอากาศก่อนลงเรือ เพราะถ้าฝนตก อากาศจะหนาว มองวิวไม่ชัด นั่งดาดฟ้าเรือไม่ได้ และควรติดเสื้อกันหนาวไปด้วย
Anmeldt 20 marts 2014
9,2
Fremragende
EunSol fra Sydkorea
Rejsende alene
Deluxe med havudsigt - 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng
Boede 1 nat i december 2017
낭만적이었던 크루즈여행”
5성급 크루즈답게 모든게 다 좋았음. 가격이 다른 크루즈에 비해 비쌌지만 그만큼 값어치를 한 것 같음. 크루즈 음식 퀄리티도 너무 좋았고 숙소도 깔끔했음. 다만 체크인/체크아웃 후 1시간 씩 기다려야 했던 것이 불편했음.
Anmeldt 01 januar 2018
10,0
Fremragende
Jungmin fra Sydkorea
Gruppe
Deluxe med havudsigt - 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng
Boede 1 nat i juli 2016
즐거운 크루즈 여행”
한국인 리뷰가 없어 걱정이 많았지만 많은 프로그램들로 즐거운 하롱베이 여행이였다. 다시 베트남에 온다면 재방문의사 있음
Anmeldt 09 juli 2016
10,0
Fremragende
haneul fra Sydkorea
Par
Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse - 2 dage 1 nat
Boede 1 nat i juni 2016
가성비 굿'-' ”
직원들도 친절하고, 여행사 통해서 하는것보다 훠씬 저렴하게 잘 구했어요- 테라스도 넓고, 음식도 맛있어요
Anmeldt 28 juni 2016
8,0
Fantastisk
TSUTOMU fra Japan
Gruppe
Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse - 2 dage 1 nat
Boede 1 nat i januar 2017
残念な事”
良かった事は食事がまあまあだった。 イベントもあり退屈しない 残念な事はシャワーの温度が上がらず寒い思いをしました。
Anmeldt 03 januar 2017
10,0
Fremragende
Yoshimasa fra Japan
Par
Suite med havudsigt og fuldpension (morgenmad, frokost og aftensmad)
Boede 2 nætter i september 2016
2泊3日のハロンクルーズ”
船上とは思えない充実した客室と、よく考えられた、プログラムでした。 特に2日目のプログラムでは、私たちだけに中型船とスタッフを用意してもらいカヤック、昼食、水泳を楽しませてもらい大変満足でした。 2泊にする方が楽しめます。
Anmeldt 30 september 2016
7,3
Rigtig godt
Toshihiro fra Vietnam
Familie med små børn
Præsident-suite med havudsigt
Boede 1 nat i august 2014
全室バルコニー付き”
清潔、快適、眺めよし
部屋のバルコニーから好きなだけハロン湾の眺めを楽しめます。小さな子供二人いるのでプレジデンシャルスイートにして正解でしたが、それでもベッドは窮屈で結局エキストラベッドを入れました。無料で対応してくれて嬉しかったです。
Anmeldt 24 september 2014
10,0
Fremragende
JING fra Taiwan
Gruppe
Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse - 2 dage 1 nat
Boede 1 nat i januar 2017
很棒的體驗”
棒!
Anmeldt 04 februar 2017
8,4
Fantastisk
CHENSHOW fra Taiwan
Gruppe
Deluxe, 3 dage og 2 nætter med helpension (frokost-aftensmad-morgenmad)
Boede 2 nætter i januar 2017
不錯!三天兩夜去了私密洞穴及海灘!”
不是所有員工都能說英文
Anmeldt 08 januar 2017
9,2
Fremragende
TSUNGYI
Familie med små børn
Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse - 2 dage 1 nat
Boede 1 nat i januar 2017
很不錯,但是下層房間柴油味、廚房油煙味道太重”
值得鼓勵
Anmeldt 04 januar 2017
8,0
Fantastisk
Ming fra Taiwan
Gruppe
Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse - 2 dage 1 nat
Boede 1 nat i oktober 2016
難得的體驗 風景不錯”
船上住宿是不錯的體驗, 整體設施不錯, 但是只有餐廳有WIFI! 如果 很需要網路會有點不方便
Anmeldt 13 oktober 2016
9,6
Fremragende
JUCHUN fra Kina
Gruppe
Deluxe, 3 dage og 2 nætter med helpension (frokost-aftensmad-morgenmad)
Boede 2 nætter i oktober 2016
很棒很難得的體驗”
行程安排的很好,不會太趕,又可以放鬆,工作人員也都很體貼細心,特別喜歡我們的導遊小姐!另一組有個小baby,導遊小姐ㄧ直幫忙抱,很用心的對待客人
Anmeldt 10 oktober 2016