Fantastisk 8,5
baseret på 703 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 703 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 8,4
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Service 8,9
  • Værdi for pengene 8,6
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Ivan fra Singapore
Gruppe
Familie
Boede 5 nætter i december 2015
A nice boutique hotel with friendly staff
Location, Friendly Staff, Clean Rooms
The rooms are clean and big. Near to the Hoan Kiem Lake and all the shops. Staff friendly and breakfast was good
Anmeldt 05 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ivan fra Singapore
Par
Familie
Boede 5 nætter i december 2015
A nice boutique hotel with friendly staff
Location, Friendly Staff, Clean Rooms
It was lovely. The staff ensured that we were comfortable. Airport transfer was very smooth as well
Anmeldt 05 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ivan fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe-værelse
Boede 5 nætter i december 2015
A nice boutique hotel with friendly staff
The staff, the location, the room size
We enjoyed our stay in Hanoi Legacy Hotel- Hang Bac. The staff are warm and friendly and very attentive to our requests The location, while a little queer as it is on a street full of jewelers, is fantastic as it is a short walk from all the restaurants, shops and places of interest in the old quarters The rooms are a good size. Clean and the beds are huge.
Anmeldt 05 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Herik fra New Zealand
Par
Superior-værelse
Boede 1 nat i december 2015
Very pleasant stay at Leagcy
Tour, location, staff
Extremely friendly staff. We could use a shower even after check-out. Ms My was incredibly helpful and arranged our trips to Sapa and Halong Bay. The hotel is in a great location for exploring Hanoi and the rooms were spotlessly clean. Will come back!
Anmeldt 04 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kobuchi fra Japan
Par
Superior-værelse
Boede 1 nat i december 2015
Wonderful Legacy
staff, tour, location
Love this hotel, nice decor. Picked me up and returned me to airport, organised my HaLong Bay trip, absolutely excellent hotel. Great room, great breakfast, staff wonderful. Can't fault it :-)
Anmeldt 04 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

padew fra Singapore
Par
Superior-værelse
Boede 1 nat i december 2015
Very happy family stay
location, staff, service
Ms My and her staff were very friendly and helpful. The hotel was in a great location, clean and catered for our exact needs. The staff recommended places to go and visit and also helped provide taxis and excursions at a good price. Would highly recommend staying at this hotel.
Anmeldt 04 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Vangok fra Tyskland
Par
Superior-værelse
Boede 1 nat i december 2015
Amazing service
service, location, tour
Amazing service and great location! Staff helped with anything we needed and very accommodating. Beautiful Sapa booking tour from Ms My.
Anmeldt 04 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dam fra Vietnam
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 1 nat i juli 2015
Professional staff
Right centre of old city; Luxury stuff in the hotel; charming design
I felt good when I was stay there. I had back to this hotel two times. Generally is good!
Anmeldt 04 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Brian fra Australien
Par
Superior-værelse
Boede 1 nat i august 2015
Great central hotel
Location, Front Desk Staff, Very Nice Rooms
Great Central Location, Front Desk Staff were extremely helpful, Very Nice Rooms
Anmeldt 27 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Handojo fra Indonesien
Familie med små børn
Superior-værelse
Boede 1 nat i december 2015
interesting hotel
near shopping area
good
Anmeldt 26 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: