2015
Fantastisk 8,6
baseret på 587 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 587 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Personalet 8,8
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,9
Sortér efter

Christopher fra USA
Forretningsrejsende
Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse med byudsigt
Boede 3 nætter i august 2016
Very Comfortable Hotel
We had a group of 8 people on our trip to Hanoi and everyone really enjoyed the hotel, and especially the very professional staff. We will make this our home base in Hanoi from now on!
Anmeldt 18 august 2016

Sopa fra Thailand
Familie med store børn
Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse med vindue
Boede 2 nætter i august 2016
Great location and friendly staff
Great location Good wi-fi connection Really friendly staff Would stay at Hanoi Pearl Hotel if I visit Hanoi again
Anmeldt 18 august 2016

Kar fra Singapore
Par
Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse med byudsigt
Boede 1 nat i august 2016
good
good stay and comfortable
Anmeldt 15 august 2016

Vasana fra USA
Familie med små børn
Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse med byudsigt
Boede 1 nat i marts 2016
Great location in the heart of Hanoi lake district
Great location, close proximity to lake, restaurants and Hanoi attractions. The breakfast was decent and value for money. We stayed in a suite room which was big enough for 2 kids and 2 adults.
Anmeldt 08 august 2016

Peng fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2016
Good
Good
Anmeldt 30 juli 2016

Kieuoanh fra USA
Familie med små børn
Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse med byudsigt
Boede 3 nætter i juli 2016
Good location. Great services.
Staff are the best. Comfort rooms, good food.
Anmeldt 26 juli 2016

Sumana fra Thailand
Familie med store børn
Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse med vindue
Boede 2 nætter i juli 2016
Good location & staff
Everthing Good
Anmeldt 20 juli 2016

John fra New Zealand
Par
Superior-dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2016
Hanoi visit
A great little hotel very friendly staff
Anmeldt 17 juli 2016

John fra New Zealand
Par
Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse med vindue
Boede 2 nætter i juli 2016
First time in Hanoi
Very good hotel, good location friendly staff recommend place to stay.
Anmeldt 14 juli 2016

Sarah fra Australien
Par
Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse med vindue
Boede 1 nat i juli 2016
Would come back in a second!!
Excellent location and great and friendly staff to always greet you with a big smile. We will defiantly return to Hanoi Pearl Hotel in the future.
Anmeldt 12 juli 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: