Fantastisk 8,5
baseret på 483 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 483 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,6
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Service 8,6
  • Værdi for pengene 8,7
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Shane fra Australien
Rejsende alene
Deluxe uden udsigt
Boede 4 nætter i juni 2016
Great as usual.
The staff here are the best. Happy and helpful.
Anmeldt 05 juli 2016

jean-louis fra Frankrig
Par
Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse med byudsigt
Boede 1 nat i juni 2016
Photos on website misguiding
Room very basic although best of the list. Disappointed Terrible access road
Anmeldt 04 juli 2016

Cynthia fra Singapore
Par
Superior
Boede 2 nætter i juni 2016
Bang bang for the buck
Clean hotel with friendly staffs. Staffs are helpful and patient when explaining places of interest. Special mention to one staff; Sally. Look for her when you're there
Anmeldt 28 juni 2016

Yen-Hsun fra Taiwan
Gruppe
Superior
Boede 1 nat i maj 2016
Could be better
Clean but changed my friends to other hotel
Anmeldt 26 juni 2016

Stephan fra Schweiz
Par
Deluxe uden udsigt
Boede 2 nætter i maj 2016
Nice stay in the heart of the Old Quarter
It is a bit difficult to find the hotel because the building is in a small street. Staff was very friendly and also prepared a small breakfast for take-away because our flight was very early in the morning. The rooms was good and clean. I can recommand that hotel.
Anmeldt 24 juni 2016

Wong fra Hongkong
Par
Superior
Boede 1 nat i juni 2016
Nice location
The location is nice and very near to the central. Staff is funny and nice, and the room is clean and tidy, though not big. Feel comfortable in it with low price!
Anmeldt 21 juni 2016

JIYOUNG fra Sydkorea
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i juni 2016
The location is so fantastic!
Also room was clean and nice.
Anmeldt 08 juni 2016

Tan fra Malaysia
Par
Superior
Boede 1 nat i juni 2016
Everything is perfect
The staffs are friendly, location is good, room is clean, no much noise though it's in the heart of old quarters. The price is reasonable. We wish you success ^_^
Anmeldt 07 juni 2016

Hieu fra Vietnam
Par
Superior
Boede 1 nat i maj 2016
Good service
Good service. Clean. Reasonable price. Thanks
Anmeldt 02 juni 2016

thi fra Australien
Gruppe
Superior
Boede 2 nætter i maj 2016
Excellent hotel with amazing staff
I cannot praise this hotel highly enough. When we arrived, they gave us a double bed room when I thought I had requested for a twin room. The staff fixed the issue and gave us a twin room. They looked after our bags when we went to sapa for 2 nights. They even offered us a room to shower and breakfast when we arrived back from our night bus from sapa. This would have to be one of my favourite hotel in Vietnam. Love love love the staff, especially Sally, Linh and Loi, those guys are amazing
Anmeldt 01 juni 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: