Rigtig godt 7,9
baseret på 777 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 777 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelsets komfort/standard 8,2
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

LESLIE fra Filippinerne
Familie med små børn
Superior-Stille værelse
Boede 1 nat i maj 2013
friendly hotel staff
Friendly staff. Cleanliness of the room. Location wise.
i have a great stay at this hotel. friendly staff , quick to give you details about sightseeing in north vietnam. the breakfast really nice a lot of choices. good foods and attentive waiters.i will be back to stay at this hotel when i come back
Anmeldt 26 maj 2013

Tan fra Malaysia
Par
Superior-Stille værelse
Boede 2 nætter i maj 2013
Friendly and helpful staff
Centrally located to tourist attraction area, friendly and flexible staff, satisfactory with the breakfast
Anmeldt 22 maj 2013

Vanity fra Filippinerne
Rejsende alene
Superior-Stille værelse
Boede 1 nat i maj 2013
It was a comfortable stay.
Fast internet connection. Close to shopping areas. Friendly staff.
Anmeldt 22 maj 2013

Jian fra Singapore
Forretningsrejsende
Suite med byudsigt
Boede 2 nætter i maj 2013
A decent budget hotel
Except the location of the hotel, nothing much to shout about
Anmeldt 17 maj 2013

Vicki fra Australien
Par
Superior-Stille værelse
Boede 6 nætter i maj 2013
Great location, friendly staff, clean comfortable
location shopping comfort
Very enjoyable, staff were very friendly and helpful. Clean at a reasonable price.
Anmeldt 14 maj 2013

attapong fra Thailand
Rejsende alene
Quiet deluxe-værelse
Boede 2 nætter i maj 2013
Hanoi Royal View Hotel
The hotel was very nice, great location, was able
Anmeldt 14 maj 2013

Deborah fra Holland
Gruppe
Quiet deluxe-værelse
Boede 2 nætter i maj 2013
Very friendly staff, big and comfortable room
When we checked in there was a problem with the room we booked, so they gave us an upgrade to a suite.
Anmeldt 12 maj 2013

Martina fra Tjekkiet
Rejsende alene
Superior-Stille værelse
Boede 2 nætter i marts 2013
standard hotel for friendly budget
location,location, location
Anmeldt 08 maj 2013

Brian fra USA
Par
Superior-Stille værelse
Boede 1 nat i april 2013
Staff eager to help
Location, staff, cleanliness
Anmeldt 02 maj 2013

Peter fra Australien
Par
Suite med byudsigt
Boede 1 nat i april 2013
spacious comfortable room
Very friendly accomodating staff, spacious comfortable room and huge lounge area.
We found the staff very helpful with sight seeing and places to eat. Initial reaction was WOW as there was a large plush 3 seater and 2x 2seater lounge chairs in the lounge area. They do a private pick up and drop off to the airport which saved us money. Wished we had of known about it when we arrived.
Anmeldt 24 april 2013


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: