Rigtig godt 7,9
baseret på 777 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 777 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelsets komfort/standard 8,2
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

LIK fra Malaysia
Rejsende alene
Superior-Stille værelse
Boede 1 nat i maj 2014
Good location
Location, Staff and Room
Hanoi Royal View Hotel is located in the centre of the hanoi town, very near to the market and restaurants. Staff was very friendly, room is very clean, and breakfast was quite good. For a 3 star hotel, Hanoi Royal View is the best deal in Hanoi. Comment for improvement, its quite hard for us to communicate because the staff wasn't very good in English. But credit to the staff for giving their level best to assist us.
Anmeldt 02 juni 2014

Kirke fra USA
Rejsende alene
Junior-suite med balkon
Boede 4 nætter i maj 2014
Simple nice hotel.
Clean rooms. Friendly staff. Location to lake and restaurants.
It was a nice stay for four nights. Clean comfortable room with a large shower. Nice terrace.
Anmeldt 01 juni 2014

Pirapol fra Thailand
Gruppe
Superior-Stille værelse
Boede 1 nat i maj 2014
Location, clean & confort. Great value of money.
Room is very clean and confortable.
Very satisfied. Staff is very helpful. Facility is good and clean. Bed is so comfortable. Close to local market but quite quiet. Nice park abd restaurant nearby. I will check in again whenever I visit Hanoi.
Anmeldt 01 juni 2014

Krittin fra Thailand
Familie med små børn
Superior-Stille værelse
Boede 1 nat i april 2014
better
good
Anmeldt 20 maj 2014

Luke fra Singapore
Par
Junior-suite med balkon
Boede 2 nætter i april 2014
Very good services n friendly
Hotel very near to foods n shopping. The hotel manager n staffs very helpful and friendly. The room very big n clean
Me and my wife feel very good n we really enjoy our stays
Anmeldt 14 maj 2014

Nattaporn fra Thailand
Par
Superior-Stille værelse
Boede 2 nætter i maj 2014
All staff , they are good takcare and good service
Service , location , wifi
It's good location for city tour and near the famous place
Anmeldt 06 maj 2014

Francis fra USA
Par
Superior-Stille værelse
Boede 2 nætter i april 2014
good location and friendly staff
good location, helpful staff, clean rooms
Centrally located near shopping and restaurants, helpful and friendly staff, take the walking tour on hotel map and you'll see a good part of the city
Anmeldt 05 maj 2014

Kok fra Singapore
Rejsende alene
Superior-Stille værelse
Boede 1 nat i april 2014
good location hotel
value, budget, location
good location within Hanoi main city, walking distance to all shop. 10min walk to lake area.
Anmeldt 04 maj 2014

LOOI fra Malaysia
Par
Superior-Stille værelse
Boede 1 nat i april 2014
Comfortable
Clean, comfortable, well-equipped room utilities, value for money.
Impressive room though it's cheap. It was above our expectation with the money we spent.The room was clean and comfortable with high speed internet.
Anmeldt 04 maj 2014

Mei fra Malaysia
Forretningsrejsende
Quiet deluxe-værelse
Boede 3 nætter i maj 2013
Just Nice
Just Nice
Just Nice
Anmeldt 29 april 2014


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: