Se alle 902 ejendomme i Oahu Hawaii.

Hilton Grand Vacation at Hilton Hawaiian Village

Serviceret lejlighed
Fantastisk8,1
Baseret på 24 anmeldelser
Hilton Grand Vacation at Hilton Hawaiian Village
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
altan/terrasse
Se flere billeder
altan/terrasse
Se flere billeder
8,3 Rigtig god placering
Se kort
Se alle 61 billeder
8,3Beliggenhed
  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • aircondition

  • altan/terrasse

  • bar

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Suite med 3 soveværelser (3 Bedroom Suite)
...
  • 30 m²
  • 3 Soveværelser
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
2 Dobbeltsenge (2 Double Beds)
...
  • Udsigt: Hav
  • 30 m²
  • 2 dobbeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Bjergudsigt og dobbeltseng (Mountain View Double Bed)
...
  • 30 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 2 dobbeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Penthouse med 2 soveværelser (2 Bedroom Penthouse)
...
  • 30 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 2 king-size senge
Indtast datoer for at se priser
Suite med 2 soveværelser og havudsigt (2 Bedroom Suite Ocean View)
...
  • Udsigt: Hav
  • 30 m²
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
2 soveværelser med haveudsigt (2 Bedroom Garden View)
...
  • Udsigt: Have
  • 30 m²
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Suite med 2 soveværelser (Two Bedroom Suite)
...
  • Udsigt: Hav
  • 30 m²
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Bjergudsigt og King Size-seng (Mountain View King Bed)
...
  • 30 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Haveudsigt - King Size-seng (Garden View King Bed)
...
  • Udsigt: Have
  • 30 m²
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
King med havudsigt (Ocean View King)
...
  • 30 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser

Afstande og vigtige steder

Nærliggende lufthavne
  • 10 km
  • Honolulu Internationale Lufthavn (HNL)
  • 24 km
  • Kalaeloa Lufthavn (JRF)
Hospitaler og klinikker
  • 2,5 km
  • Straub Clinic & Hospital
Apoteker
  • 1,9 km
  • Longs Drugs
Dagligvarebutikker
  • 650 m
  • 7 Eleven
Pengeautomater
  • 150 m
  • ATM

Mere om Hilton Grand Vacation at Hilton Hawaiian Village

En oversigt

Vis mere

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (24)
Booking.com Anmeldelser (74)

5,8

Sortér efter rejsetype
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 7,6
  • Beliggenhed 8,3
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,0
  • Service 7,9
  • Værdi for pengene 7,4
  • Hotellets stand/rengøring 9,3
  • Faciliteter 8,5
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelseskomfort og kvalitet 10,0
  • Service 7,3
  • Værdi for pengene 7,3
Anmeldelsespoint
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 4,0
  • Beliggenhed 6,0
  • Service 6,0
  • Værdi for pengene 6,0
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,6
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 7,2
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Beliggenhed 10,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 10,0
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 8,0
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,0
  • Service 9,0
  • Værdi for pengene 8,0
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtre

Anmeldelsessprog
  • 日本語
  • English
  • 한국어
  • 简体中文
  • 繁體中文 (台灣)
mere mindre

Værelsestype
  • Bjergudsigt og dobbeltseng
  • 2 Dobbeltsenge
  • Haveudsigt - King Size-seng
  • Bjergudsigt og King Size-seng
  • Havudsigt og King Size-seng
  • Standard med forbedret tilgængelighed
  • Suite med 2 soveværelser
  • Suite med 2 soveværelser og havudsigt
  • Studio lagune
mere mindre

Sortér efter
Viser 24 verificerede anmeldelser
  • ryd alle

4,3
Jeremie fra Thailand
Familie med små børn
Suite med 2 soveværelser og havudsigt
Boede 6 nætter i november 2015
Avoid, Avoid, Avoid”
Size of the room was great.
This is not the place to stay, avoid the whole Hilton compound. Too far out of Waikiki, not enough restaurant options that can cater for the amount of people in the vicinity. The food is well and truely overpriced for what it is, service isn't great and every place in the area you can't book a table, just turn up and do your best, normally a 30-45min wait with a buzzer. No room service only take away. To keep our sanity in check we would catch taxi to Waikiki and back each night to "get out of the place" for a bit. Not a great feeling when on holidays. We purchased a pool float ring to use in the lagoon (freezing cold water in the lagoon) and were then asked for $6.07 to fill it with air. I kid you not. Management response on check out "they are an outside business that we don't control". Couldn't care less.
Anmeldt 21 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,3
amy fra Australien
Familie med små børn
Haveudsigt - King Size-seng
Boede 1 nat i november 2015
Rude reception staff, dirty pool”
Location
The custumer service was very poor, we arrived early (1pm) and were told we couldnt check in until 4 (we had requested an early check in) i understand there are no guarantees however the front desk staff member "gin" hade stand there for 20 mins while he fixed some issue in the sysyem, he didnt explain what he was doing, just spoke in japanese to his collegue, then when the room wasnt ready he didnt bother to tell me anything anout the parking, internet or resort, his service was very poor. The room was ok but smelt very musty. The pool was disapponting, really dirty, even saw a cigarette butt in there, the tiles around the pool are cracked and dangerous for little children.
Anmeldt 10 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,0
Carol fra Australien
Familie med små børn
Haveudsigt - King Size-seng
Boede 6 nætter i september 2015
Excellent family holiday conditions”
Cleanliness and room facilities were excellent. Fantastic location within the resort.
Could not fault this accomodation. Everything very professionally run, clean, access to all commodities and comforts - great location and surrounded by wonderful facilities - lagoon, pool with slides, close to convenience store, short walk to Ala Moana shopping centre and Restaurants.
Anmeldt 03 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,0
Krystal fra Australien
Familie med små børn
Suite med 2 soveværelser
Boede 2 nætter i september 2015
Too much money ”
Pool, location, staff
My stay was nice until check out time came, I was not impressed with the extra $350 charge for services, after I'd spent nearly $2500 for our room for two nights. In total nearly $2800 for a room for 2 nights. This catch should be bought to the customers attention first!
Anmeldt 04 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,7
Frank fra Australien
Familie med store børn
Haveudsigt - King Size-seng
Boede 10 nætter i maj 2015
Great trip”
Loved the 1 bedroom suite. Very roomy, kitchen was fully equipped and service was great.
Loved our stay there. Will definitely go back and recommend it!
Anmeldt 11 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,7
Leilani fra New Zealand
Familie med små børn
Haveudsigt - King Size-seng
Boede 5 nætter i januar 2015
Fantastic location and hotel ”
Great location, suite was good size and well equipped, staff pleasant and friendly
We had a wonderful stay here and will definitely be back. Although would have been interested in the time share arrangements didn't have 1.5-2 hours spare to learn more about it!
Anmeldt 10 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,0
Carol fra Australien
Familie med små børn
Haveudsigt - King Size-seng
Boede 7 nætter i september 2014
Excellent and highly recommend ”
Immaculate accomodation
Anmeldt 06 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
10,0
Jie fra Hongkong
Familie med små børn
Bjergudsigt og King Size-seng
Boede 2 nætter i februar 2013
Lovely hotel”
great location, lots of swimming pools, lots of restaurants and shops
The stay has been an unforgettable pleasure, probably because we were upgraded to penthouse suite! The hotel is of enormous size and all facilities are wonderful. The staff are very friendly and efficient. If you are tired of tourist activities you can totally just relax and enjoy yourself just in the hotel. A big shopping mall is within walking distance and offers a lot of dining and shopping choices. My family has absolutely enjoyed the stay and would definitely recommend the hotel to all our friends.
Anmeldt 22 februar 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,3
DANHUI fra Kina
Familie med små børn
Boede 3 nætter i oktober 2014
希望以后多一些中文服务”
前台接待,客房服务
环境优美,出行方便,特别是小朋友很喜欢!如果能多一些中文服务就更好了!!
Anmeldt 24 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,3
YUNJAE fra Sydkorea
Par
Studio lagune
Boede 1 nat i september 2014
라군 옆에 위치, 다양한 편의시설과 수영장 등 좋은 호텔”
라군과 와이키키가 바로 앞에 있고 수영장 시설도 좋음. dvd도 무상 대여해 주고 호텔 내 간단하고 맛있게 먹을 수 있는 스낵바도 괜찮음.
로얄하와이안센터 등 시내까지는 도보로는 15~20분 정도 걸어야 해서 시내 접근성은 다소 떨어지고 체크인 시간이 오후 4시로 늦고 투숙객이 많아 4시 이전에 체크인 받기가 쉽지 않고 직원의 컴플레인 처리가 미숙함
Anmeldt 13 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
<Forrige
August 2017
MaTiOnToFr
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Næste>
September 2017
MaTiOnToFr
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930