Reservér nu: Holiday Inn Express Singapore Orchard Road

Holiday Inn Express Singapore Orchard Road Anmeldelser

Fantastisk
Baseret på 2585 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,1
95% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (2585)Booking.com Anmeldelser (2046)
8,1
Fantastisk
Baseret på 2585 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring8,5
Faciliteter7,8
Beliggenhed9,2
Værelseskomfort og kvalitet8,1
Service8,1
Værdi for pengene7,8
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Indonesia
日本語
ภาษาไทย
mere
Værelsestype
Standard med 1 Queen Size-seng
Standard 2 enkeltsenge
Standard Værelse med queen-size seng - Nemt tilgængeligt
Standard Værelse
Sortér efter
Viser 2085 verificerede gæsteanmeldelser
7,6
Rigtig godt
santy fra Indonesien
Gruppe
Standard Værelse
Boede 2 nætter i december 2017
good location”
good location
Anmeldt 26 december 2017
8,8
Fantastisk
Benjamin fra Filippinerne
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i december 2017
In the heart of Orchard shopping district ”
We appreciate the early check in considering that it is a holiday season where volume of travellers and guests is at its peak. Thanks holiday inn.
Anmeldt 25 december 2017
8,8
Fantastisk
Sofian fra Indonesien
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 4 nætter i december 2017
Fantastisk”
Had a fever and my body just couldn't move during my last day. So i asked for a late check out and they agreed to extend my check out time to 15:00. Much appreciated so i can rest a little bit before my night flight.
Anmeldt 22 december 2017
7,2
Rigtig godt
Yin fra Brunei Darussalam
Rejsende alene
Enkeltværelse - Handicapvenligt
Boede 2 nætter i maj 2017
Location, location, location”
Excellent location to run errands
Anmeldt 21 december 2017
8,0
Fantastisk
Yin fra Brunei Darussalam
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 4 nætter i september 2017
Excellent location”
Excellent location
Anmeldt 21 december 2017
7,6
Rigtig godt
Yin fra Brunei Darussalam
Par
Standard Værelse
Boede 2 nætter i september 2017
Excellent location”
Excellent location
Anmeldt 21 december 2017
8,8
Fantastisk
Christopher fra Indonesien
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i oktober 2017
right in the heart of Orchard Road”
the location is very strategic for peoples who want to shopping in Orchard Road. it is located right in the middle of Orchard Road with competitive price among surroundings. Clean facilities & Friendly staff.
Anmeldt 18 december 2017
8,0
Fantastisk
christine fra Indonesien
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i december 2017
Bersih & strategis”
Bersih, lokasi strategis & early check in tanpa tambahan biaya
Anmeldt 18 december 2017
8,8
Fantastisk
Ira fra Indonesien
Par
Standard Værelse
Boede 3 nætter i december 2017
Excellent location, friendly staff and nice hotel I would recommend it to my family and friend ”
Nothing, everything was good
Anmeldt 17 december 2017
9,6
Fremragende
JANE fra Storbritannien
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 4 nætter i december 2017
Great location for sightseeing and shopping. Very close to 2 tube stations. Hotel was excellent”
All pros. Great location, hotel staff were very friendly and helpful. Breakfast was very good with wide choice. Would not hesitate to stay here again.
Anmeldt 14 december 2017
8,8
Fantastisk
Sireeras fra Thailand
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 1 nat i december 2017
Fantastisk”
Everything is ok but carpet should be cleaned.
Anmeldt 09 december 2017
8,4
Fantastisk
Wen-mei fra Singapore
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 2 nætter i december 2017
Comfortable Stay”
Great location, comfortable stay
Anmeldt 04 december 2017
10,0
Fremragende
Gerlie fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i november 2017
Fremragende”
Great place to stay along Orchard
Anmeldt 01 december 2017
7,2
Rigtig godt
Jemmy fra Indonesien
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2017
Good location hotel”
Pros: great location to nearby mall. Rooms are clean. Decent breakfast menu. Cons: time to upgrade bed. Perhaps due to long time usage.
Anmeldt 30 november 2017
10,0
Fremragende
RITA fra Belgien
Par
Standard 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i november 2017
Excellent on all levels”
Excellent location, rather small room, but well laid out. Very comfortable beds and pillows. Plenty of sockets and very good wifi signal. Small bathroom, but large enough shower. Good insulation between rooms. Excellent breakfast with plenty of hot dishes (different every day), fresh fruits, cereals etc. Only minus : quality of the bread and danish could be improved. Very helpfull, friendly and proactive staff
Anmeldt 29 november 2017
8,4
Fantastisk
Josafat fra Indonesien
Familie med store børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i marts 2017
Walking distance to Orchard”
We stay it this hotel for 1 day on our last day in Singapore. It really a good choice, it is very near to Orchard shopping area so we can catch up shopping before we back home
Anmeldt 23 november 2017
8,4
Fantastisk
Lucia fra Indonesien
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2017
Good location”
Good
Anmeldt 21 november 2017
8,0
Fantastisk
Mr.Tanat fra Thailand
Par
Standard Værelse
Boede 3 nætter i november 2017
it's good”
good
Anmeldt 14 november 2017
8,0
Fantastisk
Gavin fra Sri Lanka
Familie med store børn
Standard Værelse
Boede 2 nætter i november 2017
We required a hotel with a good location to the shopping area. This hotel was ideal. ”
A decent hotel with good proximity to the malls etc.
Anmeldt 13 november 2017
8,4
Fantastisk
ADNAN fra Indonesien
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 2 nætter i november 2017
Good location”
Everything its perfect and value of money
Anmeldt 10 november 2017
7,6
Rigtig godt
Catherine fra Brunei Darussalam
Familie med små børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i september 2017
Rigtig godt”
Nice and clean hotel. One of the staff was not friendly but i have already make a complain regarding the problem. Definitely will come back again.
Anmeldt 08 november 2017
9,6
Fremragende
jod fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 2 nætter i oktober 2017
Always good to be back ”
Location n prices is best in singapore. Including breakfast one problem I have is I book with Agoda. And no point were given to my member cards.
Anmeldt 02 november 2017
9,6
Fremragende
Dewi fra Indonesien
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 2 nætter i oktober 2017
Good location”
Good location, behind apple store orchard road. Comfortable room. Good breakfast, compare with the price.
Anmeldt 30 oktober 2017
8,8
Fantastisk
Kendy fra Indonesien
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 4 nætter i oktober 2017
Strategic hotel”
This hotel have very good location and a lot of shopping mall and food nearby this hotel. Very easy to find taxi, bus and mrt station. Indeed one of my fsvourite hotel for singapore. Good job
Anmeldt 19 oktober 2017
8,0
Fantastisk
Dwi fra Indonesien
Par
Standard Værelse
Boede 2 nætter i oktober 2017
Rigtig godt”
Excellent location and the room is clean . We will definitely come back again
Anmeldt 19 oktober 2017
8,4
Fantastisk
Sarifudin fra Indonesien
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i oktober 2017
Good location, clean, staff's are humble n helpfull”
It would be better if hou have a coffe shop n smoking area inside the hotel building.
Anmeldt 16 oktober 2017
10,0
Fremragende
Anneesa fra Indonesien
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i september 2017
Fremragende”
The locations, the cleanliness and the whole service of this hotel is over the top. The check-in/check-out process were very quick and easy, the staff are very informative and attentive. While having breakfast (which is complementary), a lady staff (whose name I forgot) was super duper nice to my daughter it makes the stay memorable for her. We are beyond happy to stay and definitely will come back here. It would be nicer though if you have a room with a king size bed.
Anmeldt 02 oktober 2017
8,0
Fantastisk
Susi fra Indonesien
Familie med store børn
Standard Værelse
Boede 2 nætter i september 2017
Good enough for short trip”
Location is strategic, can walk to MRT Orchard station. Not many facilities, but if you just use the hotel to sleep and clean yourself, it's a good choice.
Anmeldt 02 oktober 2017
5,2
Elson fra Singapore
Familie med små børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i august 2017
Budget hotel but overrated as 4-star”
The price is overpriced for a 4-star standard hotel.
Anmeldt 01 oktober 2017
9,2
Fremragende
Narisara fra Thailand
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i september 2017
Fremragende”
Everything was excellent (room, location and staff service) except the breakfast. There were very few breakfast choices and too crowded in the morning.
Anmeldt 26 september 2017
8,8
Fantastisk
Ariane fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 5 nætter i september 2017
Good Place!”
This is one of the hotel in the center of orchard city which has a very reasonable price. I would love to add the breakfast servings are fantastic! but I suggest that more facilities for guests' relaxation would make my stay there perfect. )
Anmeldt 18 september 2017
8,4
Fantastisk
Armita fra Indonesien
Par
Standard 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2014
Great location!”
Great location, food & shopping centre nearby. Love their bfast!
Anmeldt 16 september 2017
7,2
Rigtig godt
desiree fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 1 nat i september 2017
Small rooms and expensive ”
The breakfast buffet not so yummy
Anmeldt 15 september 2017
7,6
Rigtig godt
gayondato fra Singapore
Familie med små børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juli 2017
Rigtig godt”
Nice and cosy but small for family of 3.
Anmeldt 13 september 2017
9,2
Fremragende
Yohanna fra Indonesien
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i august 2017
Always Nice to stay here”
Huge room (compare others in Singapore) Location is marvelous
Anmeldt 02 september 2017
9,2
Fremragende
zhong fra Australien
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i december 2016
very positive ”
only downside was that they didn't have money exchange onsite, so if you arrive after hours without enough cash, you'll have to rely on other methods
Anmeldt 29 august 2017
8,8
Fantastisk
Barlianny fra Indonesien
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i august 2017
Great location”
Fairly new hotel in a very short walk to orchard rd, just behind the new Apple store. Clean room and sizeable room. Well recommended.
Anmeldt 22 august 2017
9,2
Fremragende
Stefano fra Italien
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i august 2017
Fremragende”
Nice new hotel near the shopping mall,quite place
Anmeldt 21 august 2017
5,2
YIN fra Myanmar
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 3 nætter i juni 2017
Over gennemsnittet”
Big piece of glass inside fried noodle when i having breakfast at hotel
Anmeldt 16 august 2017
10,0
Fremragende
Raisha fra Indonesien
Familie med store børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2017
Holiday Inn”
Best choice Hotel near Orchard.
Anmeldt 15 august 2017
9,6
Fremragende
HONG fra Malaysia
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i august 2017
great location”
perfect location, surround by shopping mall
Anmeldt 07 august 2017
5,2
Beautrix fra Indonesien
Familie med små børn
Standard 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2017
good location ”
good location, well training staff, breakfast so so
Anmeldt 04 august 2017
5,6
Beautrix fra Indonesien
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juli 2017
good location but pricey”
good location, breakfast so so, good staff
Anmeldt 04 august 2017
9,2
Fremragende
Jennifer fra Indonesien
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juli 2017
Very Well Recommended”
Love love loveee the location. Everything was so easy, from check in until checkout. the location is perfect! the room is small but compact. will definitely going to stay here again if i go back to singapore.
Anmeldt 03 august 2017
8,8
Fantastisk
sudiyanto fra Indonesien
Familie med store børn
Standard Værelse
Boede 2 nætter i februar 2017
LOVELY STAY!”
always back here if the price is fair enough. very good location, good breakfast. super loveeeee this hotel!
Anmeldt 01 august 2017
8,0
Fantastisk
Surina fra Indonesien
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i juli 2017
near shopping centers & mount elizabeth hospital”
strategic location and easy to access.
Anmeldt 28 juli 2017
10,0
Fremragende
Arie fra Indonesien
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 1 nat i august 2016
Great hotel”
Great hotel,clean,near to the famous orchard road
Anmeldt 26 juli 2017
7,6
Rigtig godt
Kwee fra Indonesien
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i juli 2017
Centrally located at Orchard”
I think it is one of the best option for 3 star hotels at Orchard. It is bit expensive for 3 star hotel, but the rest of the hotel around that area will be more expensive since most of them are 4 or 5 star hotels.
Anmeldt 24 juli 2017
8,0
Fantastisk
Lucia fra Indonesien
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i juni 2017
Good location”
Good overall
Anmeldt 19 juli 2017
7,6
Rigtig godt
CHIVSREANG fra Cambodja
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 3 nætter i juni 2017
Dgffgvcvbb”
Vhjxvjjgvnmgvbnnvcvb
Anmeldt 11 juli 2017