Reservér nu: Holiday Inn Milan Linate Airport

Holiday Inn Milan Linate Airport Anmeldelser

Rigtig god
Baseret på 34 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,1
/
10

Reviews of Holiday Inn Milan Linate Airport Anmeldelser from real guests

Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Agoda Anmeldelser (34)Booking.com Anmeldelser (1554)
7,1
/
10
Rigtig god
Renlighed7,5
Faciliteter7,7
Beliggenhed7,5
Værelseskomfort og kvalitet6,6
Betjening6,9
Værdi for pengene7,2
Alle sprog
Alle slags rejsende (34)
Alle værelsestyper
Viser 28 verificerede gæsteanmeldelser
10,0
Fantastisk
Irene fra Mexico
Par
Standard
Boede 1 nat i oktober 2017

Perfecto para tomar vuelos”

Estuvo muy bien ubicado y los servicios ofrecidos por la tarifa son buenos

Anmeldt 28 oktober 2017
8,0
Fantastisk
MICHEL fra Frankrig
Par
Standard Værelse med dobbeltseng - Ikke-ryger
Boede 1 nat i marts 2017

Rigtig god”

Proche de l'aéroport. En voiture c'est mieux. Sinon isolé mais au calme. Pour le prix avec le petit-déjeuner, rien à dire.

Anmeldt 14 marts 2017
8,3
Fantastisk
Piyada fra Thailand
Par
Boede 5 nætter i april 2010

overall”

free shuttle bus to Linate Airport every hour. from Linate, you can go anywhere.
seem to be far but actually it is more convinience because the hotel have shullte bus service to / from airport.

the hotel reception is very helpful to solve my wifi problem to vodafone. at first, i thought this hotel is far. but actually, they have shuttle bus service to/from Linate airport where we have all transfer to most place in Milan. So, it turn out to bemore convinience to stay at this hotel.

Anmeldt 05 maj 2010
9,2
Fantastisk
jaewon fra Sydkorea
Rejsende alene
Værelse med 2 enkeltsenge - Ikke-ryger
Boede 1 nat i oktober 2018

위치가 아쉬웠던 호텔”

생각보다 공항까지는 거리가 있어요

Anmeldt 06 oktober 2018
8,4
Fantastisk
keongsek fra Sydkorea
Rejsende alene
2 Bedrooms Interconnecting Family Use Non-Smoking
Boede 1 nat i februar 2018

공항근처”

위치는 최고 조식도 좋고 이층 일번나가서 길건너서 무료셔틀 탑승 정각 30분 마다 호텔에서 리나테공항 호텔로 다니내요.

Anmeldt 05 februar 2018
7,0
Rigtig god
Takaya fra Japan
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i april 2012

空港に近いのですが。。”

空港に近い 静か 部屋は綺麗

仕事でミラノに滞在。 早朝出発フライトにあわせ、当ホテルを利用した。 ホテルからのシャトルバスがあり、早朝でも難なく空港に向かうことができる。 ホテル周辺はのどかな草原で、お店等はないので必要があればミラノ市中心部で揃えたほうが良いと思われる。

Anmeldt 19 april 2013
9,3
Fantastisk
Artem fra Rusland
Par
Boede 3 nætter i april 2012

Хороший 4-х звездочный отель.”

Уютный 4-х звездочный отель, душ и туалет в номере.

Отель понравился, отзывчивый персонал, уютно, полностью отвечает своим 4 звездам. Единственное находится за пределами Милана, недалеко от аэропорта Линате. Первый раз немного потерялись, потом разобрались как ездить, привыкли. Необходимо от Централиного ЖД вокзала садиться на автобус и ехать до аэропорта Линате (5 евро на одного), затем по приезду в аэропорт поднимаетесь на 2 этаж, идете к выходу №4, оттуда необходимо позвонить в отель и сказать, что вы их ждете, мин через 10 приедет автобус и довезет вас до отеля бесплатно, обратно в Милан так же.

Anmeldt 12 maj 2012
7,3
Rigtig god
Pertti fra Finland
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i september 2012

Hyvä”

Hyvä yhteys lentokentältä

tarve oli nyt lähinnä yöpyä myöhäisen lennon 23.30 vuoksi milanossa yksi yö ja jatkaa aamulla genovaan autolla. tähän hotelli sopi hyvin. ei mitään moittimista . helppo löytää, hinta kohtuullinen.

Anmeldt 01 oktober 2012