Reservér nu: Hotel 81 Balestier

Godt
Baseret på 222 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,4

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (222)Booking.com Anmeldelser (177)
6,4
Godt
Baseret på 222 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring6,4
Faciliteter5,8
Beliggenhed7,0
Værelseskomfort og kvalitet6,3
Service6,7
Værdi for pengene6,6
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Indonesia
简体中文
ภาษาไทย
mere
Værelsestype
Superior Værelse med pooludsigt
Superior Dobbeltværelse
Sortér efter
Viser 180 verificerede gæsteanmeldelser
6,0
Chin fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i juli 2016
affordable and simple”
price was fine just that nearby doesnt have any mrt.
Anmeldt 26 september 2016
7,2
Rigtig godt
sook fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 3 nætter i april 2016
Good Location”
small and simple. good location
Anmeldt 14 september 2016
5,6
DANG fra Vietnam
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 2 nætter i august 2016
Clean but no window !”
Good location, close to local food center but no window !
Anmeldt 15 august 2016
6,4
Godt
ryan fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i juli 2016
Hotel”
Small, convenient, cleanING needed.
Anmeldt 04 august 2016
6,4
Godt
Suit fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i juli 2016
nil”
nil
Anmeldt 25 juli 2016
8,0
Fantastisk
DIVINA fra Filippinerne
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 2 nætter i juli 2016
value for money”
Hotel 81 Balestier is conveniently located. Bus stop is just at the doorstep of of the hotel. Whampoa Market and Hawker centre is just a few minutes walk.
Anmeldt 21 juli 2016
8,0
Fantastisk
chow fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 4 nætter i maj 2016
clean room”
bus stop outside hotel
Anmeldt 24 juni 2016
8,0
Fantastisk
suriana fra Indonesien
Gruppe
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 3 nætter i maj 2016
All is good”
Rooms are spacious and tidy. Good to have a night stayed.
Anmeldt 30 maj 2016
6,8
Godt
bennard fra Singapore
Rejsende alene
Superior Dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2016
Value for money”
Value for money
Anmeldt 15 maj 2016
7,6
Rigtig godt
Sharin fra Singapore
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i november 2015
simple and affordale”
cosy place
Anmeldt 02 maj 2016
6,0
Teh fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 2 nætter i april 2016
Room is small but clean.”
The room is small but clean. Water pressure is too low for bath. A bit noisy.
Anmeldt 18 april 2016
6,4
Godt
Fika fra Indonesien
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 4 nætter i januar 2016
Budget Hotel - Great for short stay”
The overall stay is good for short stay. The staff is friendly and fast check in and out.
Anmeldt 18 februar 2016
4,8
Evelyn fra Indonesien
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 3 nætter i januar 2016
Smelly”
The room and the hall is smelly. Need to change the mop. Smell like rat piss and smoke. The bed is too hard to sleep on because it is lined with some kind of plastic material under the sheet.
Anmeldt 30 januar 2016
7,0
Rigtig godt
Angeline fra Singapore
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i december 2015
A”
Staff
Good
Anmeldt 28 december 2015
3,3
John fra Singapore
Gruppe
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 5 nætter i december 2015
Bad experience”
Location is in front of bus stop, food and grocery easily accessible, prices are cheap
There was a cockroach in our room the moment we first entered. Also, walls are too thin and you can hear TV and people talking on the rooms beside mine.
Anmeldt 27 december 2015
6,0
Caren fra Filippinerne
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 3 nætter i november 2015
Nice hotel”
Easy access to bus station
Good
Anmeldt 27 november 2015
5,3
abdul fra Singapore
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i november 2015
Dr”
Location, ambiance & friendliness
Okay
Anmeldt 20 november 2015
6,0
ong fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i oktober 2015
Sleep & go”
Clean Clean Clean
Anmeldt 05 november 2015
5,0
Phoon fra Singapore
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i oktober 2015
The staff was good n helpful, excellent services”
staff,locations n still the staff,the condition of the hotel was not dat good
The staff were really excellent, i forget what the names of the the two staff, one chinese n one malay guy, time check in is 12.30am instead of 2pm, the chinese guy should work in a 5 star hotel. I couldn't believe i could find such excellent service here but i was a bit turn off by the room cleanliness, is dirty, but not to dat extend, somehow like hostel instead of hotel. Dark patches was seen on the celing wall. No chair available. But staff service overwrite my unhappiness towards the room. I could have pay extra $20 more for a bigger room opposite the hotel call quality hotel. Turn off was the toilet.
Anmeldt 01 november 2015
3,3
Sharifah fra Singapore
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i oktober 2015
Poor staff performace”
Location
Upon reaching, the receptionist literally shouted for our IDs like we did anything to piss him off. Bed was hard and room was insanely small. I think this hotel is actually an overpriced 2 star hotel. Will not return.
Anmeldt 17 oktober 2015
4,0
Nicholas fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i marts 2015
Moderate”
Cheap, good location, friendly staff
The location was good and public transport was convenient.
Anmeldt 15 oktober 2015
7,7
Rigtig godt
nhung fra Vietnam
Gruppe
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 2 nætter i oktober 2015
It's good, clean and staff is nice”
Clean, good and nice
Anmeldt 10 oktober 2015
8,0
Fantastisk
Maung fra Singapore
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i august 2015
good location for foods, good staff”
good location for foods, friendly staff, fast check in
good location for foods, friendly staff, fast check in
Anmeldt 23 september 2015
6,3
Godt
Fika fra Indonesien
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 4 nætter i august 2015
Great deal for short stay”
Fast Service, Economical and Friendly Staff
The overall stay is good if you are looking for economical hotel yet clean and has free wifi.
Anmeldt 19 september 2015
3,7
Hemanth fra Malaysia
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i september 2015
Nothing to discribe. worst”
Nothing to discribe. So horrible
Anmeldt 14 september 2015
8,3
Fantastisk
Victoria fra Malaysia
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i september 2015
Good location”
Good location, friendly staff, easy access
Cozy place to stay, food restaurants everywhere, friendly people
Anmeldt 10 september 2015
6,3
Godt
Eka fra Indonesien
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i august 2015
Excellent location in front of bus stop,”
Location
Anmeldt 28 august 2015
5,3
Fika fra Indonesien
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 4 nætter i august 2015
Affordable and good for short stay”
Fast service, Friendly Staff and Free Wifi
The overall stay is good. The staff is friendly and free wifi.
Anmeldt 17 august 2015
8,3
Fantastisk
Kevin fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 2 nætter i august 2015
Worth the money”
Clean, convenient, efficient staff
I stay here each time I go to Singapore. I've not had any issues at all. There's no need for a cafe as there are lots of eateries in the vicinity. Transportation is not a problem at all. In addition, there are 24-hour convenience stores and ATMs within 300 meters from the hotel. No complaints, given that the hotel is for those on a budget
Anmeldt 16 august 2015
4,3
Fei fra Kina
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 5 nætter i august 2014
too small to stay”
Even my luggage bigger than the room...
Anmeldt 28 juli 2015
6,0
shireen fra USA
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i juli 2015
House keeping lack professionalism in his job.”
Front desk pleasant and courteous.
Overall pleasant other than kids playing in the middle of the night and very early in the morning (7 am, because they were checking out ).
Anmeldt 24 juli 2015
6,0
Matthew fra Singapore
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i juni 2015
Insects ”
1. Aircon 2. TV 3. Staff
Not very good, there were quite a number of insects around. There was a huge spider and cockroaches. Other than that everything was okay.
Anmeldt 22 juli 2015
6,3
Godt
sanghyuk fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i juli 2015
reasonable budget hotel”
location, cost, cleanliness
Anmeldt 21 juli 2015
7,0
Rigtig godt
Cheung fra Hongkong
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 3 nætter i maj 2015
Nice for Business Trip”
Convenient Transportation, lots of local food surround, clean and tidy
Convenient Transportation There are buses taking you to the downtown directly, very convenient Lots of local food surround There are lots of local food restaurants in the Balestier Road, easy to find tasteful food. The room is clean and tidy
Anmeldt 02 juni 2015
8,0
Fantastisk
Adeline fra Singapore
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i maj 2015
Friendly ”
Clean and friendly
Average
Anmeldt 30 maj 2015
6,0
Diana fra Indonesien
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i marts 2015
good location, just perfect for business trip”
location, near food stall, clean
It was just fine. I went for a business trip and the hotel was just okay. Good location and easy to find food stall
Anmeldt 26 maj 2015
5,7
Anandharajan fra Indien
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i maj 2015
Location”
location very ideal
Good location, clean and good service
Anmeldt 04 maj 2015
5,3
Fika fra Indonesien
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 5 nætter i april 2015
Great for short stay”
Economist, Friend staff, Fast Service
The overall stay is great as the hotel is affordable, with friendly staff and fast service.
Anmeldt 26 april 2015
7,7
Rigtig godt
Wai fra Malaysia
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i april 2015
1 Night Stay”
Bus station in front, Clean, Sufficient Facilities
Very small room & no space to move around even only stay for 2 person. Room is quite clean with sufficient facilities. Bus station in front but far from MRT Station.
Anmeldt 23 april 2015
8,0
Fantastisk
Lena fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i januar 2015
Great”
Convenient
Anmeldt 26 marts 2015
7,3
Rigtig godt
Gan fra Malaysia
Gruppe
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i marts 2015
good service n friendly ”
.
Anmeldt 14 marts 2015
6,0
Wayne fra Australien
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 5 nætter i januar 2015
ok ”
position. locality. staff
Anmeldt 06 marts 2015
6,0
maya fra Indonesien
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 2 nætter i februar 2015
good location, near to MRT station, good value ”
good location, near to MRT station, good value for money
good location, near to MRT station, good value for money
Anmeldt 03 marts 2015
9,3
Fremragende
Nelly fra Indonesien
Familie med store børn
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 3 nætter i februar 2015
Good location....”
Good location, good pricing, comfortable to stay.
Satisfied. Will come back to stay for sure... keep the quality.
Anmeldt 14 februar 2015
3,3
arun fra Indien
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i februar 2015
its not room ita cage”
opps nothing special
Room was tooo small not worth for the money.
Anmeldt 09 februar 2015
6,0
sheng-chun fra Taiwan
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i februar 2015
Good”
Good
Anmeldt 07 februar 2015
6,0
Jose fra Filippinerne
Familie med store børn
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i januar 2015
Good location, Small rooms”
Location, accesibility, free room upgrade
Okay for an overnighter - small room
Anmeldt 03 februar 2015
6,0
Indrawati fra Indonesien
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 3 nætter i januar 2015
Cheap and clean”
Location and price
It's the nearest hotel to my training place. And reasonable price. Easy to find food around and transportation.
Anmeldt 30 januar 2015
8,0
Fantastisk
Siddharth fra Indien
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 7 nætter i december 2014
Nice..”
Staff.. Location.. Inexpensive.. 😀😄
Excellent..
Anmeldt 02 januar 2015
6,0
Kian fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i november 2014
Small room but clean”
Clean, great location
Cheap, suitable for budget concern in Singapore. Hard to park your car, no proper car park available.
Anmeldt 26 december 2014