Reservér nu: Hotel 81 Geylang

Godt
Baseret på 1227 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,4

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (1227)Booking.com Anmeldelser (837)
6,4
Godt
Baseret på 1227 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring6,3
Faciliteter6,1
Beliggenhed6,6
Værelseskomfort og kvalitet6,5
Service6,4
Værdi for pengene7,1
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
日本語
Bahasa Indonesia
ภาษาไทย
mere
Værelsestype
Standard Værelse
Værelse med 2 enkeltsenge
Standard Værelse
Standard Værelse med 2 enkeltsenge
Sortér efter
Viser 1084 verificerede gæsteanmeldelser
8,0
Fantastisk
Marie fra Filippinerne
Par
Standard Værelse
Boede 8 nætter i maj 2017
It was a home away from home. We stayed there for 8days and it was very convenient distance.”
I appreciate very much the dependability of great and prompt room tidying. We stayed there for 8 days but didn't worry about where to food because it was near so many food hawkers and the food choices were vast. Also, the location provided us access to convenient 24 hour laundry with dryer so we had fresh clean clothes for our stay. The room itself was good also, the size just enough for me and my husband, toilet was always clean and the aircon just nice allowing us restful sleep.
Anmeldt 09 juni 2017
6,0
Sheue fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 3 nætter i august 2016
Satisfy”
Overall satisfy
Anmeldt 05 juni 2017
7,2
Rigtig godt
jocliedian fra Indonesien
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i maj 2017
Not bad for old hotel”
Not to bad, but not recommended if u have a dust allergic, because air conditioner is dusty. staff is very nice.
Anmeldt 22 maj 2017
3,2
Zaitun fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i april 2017
As it is”
All in basic hotel. About 10 mins walk to nearest mrt station.
Anmeldt 22 maj 2017
3,2
Cheong fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i maj 2017
Room not clean”
Room was not clean, bottle water provide 1 only. Power supply plug is not working. Very lousy hotel.
Anmeldt 13 maj 2017
8,0
Fantastisk
yeoh fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2016
Rigtig godt”
cheap
Anmeldt 03 april 2017
3,6
Bernhard fra Tyskland
Par
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i februar 2017
Hotel 81 yes, but not at this place.”
In other years we stayed in other Hotels 81 in Singapore and made good experiences. But not at this place, the surrounding is awful.
Anmeldt 22 marts 2017
3,6
Giap fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i januar 2017
Bad Facilities”
Air-conditioner does not work as well as the heater. Room is full of awful smells.
Anmeldt 16 januar 2017
9,2
Fremragende
Vuthy fra Cambodja
Par
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2016
Value money”
Good location and value money
Anmeldt 13 januar 2017
7,2
Rigtig godt
yeoh fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2016
good”
Good
Anmeldt 08 januar 2017
3,2
Markus fra Tyskland
Par
Standard Værelse
Boede 3 nætter i december 2016
Horrable Position, unclean Room, Friendly Stuff”
A 15 Minutes walk from the TRM to the Hotel, positioned in a red-light district, sleeping in a uncleaned room with a big machine at the window that caused extreme loudness during the night, made our stay very stressful. We tryed to stay in the city as long as possible. The Stuff was friendly and helped us where possible.
Anmeldt 07 januar 2017
4,8
stanley fra Canada
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 1 nat i april 2016
you get what you pay for”
dont expect much from this kind of hotel
Anmeldt 01 januar 2017
8,4
Fantastisk
Zay fra Myanmar
Par
Standard Værelse
Boede 6 nætter i december 2016
Location”
Neart MRT
Anmeldt 19 december 2016
5,6
Loh fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 2 nætter i december 2016
Budget Hotel, Walking Distance to MRT Station, Small Room”
Small room with basic toiletries provided. The floor is not clean as expected as I saw hairs with dirt under the stool. The heater is not working well sometimes, water became cold suddenly. It should be the cheapest among other Hotel 81 in this area. About 10-15 minutes walk from Alljunied MRT station. This is red-light district so you will see a lot of hot ladies sitting/standing along the corridor when you walk pass. Convenience stores and hawker stalls are nearby. You can leave your luggage there after check out.
Anmeldt 16 december 2016
6,4
Godt
Mustika fra Indonesien
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 4 nætter i november 2016
Everything is order”
The hotel suit for the purpose of my visit in Singapore
Anmeldt 13 december 2016
6,4
Godt
Mustika fra Indonesien
Familie med store børn
Standard Værelse
Boede 4 nætter i november 2016
Everythings in order”
The hotel suits my purpose of staying during my visit in Singapore. And everything is fine.
Anmeldt 13 december 2016
6,0
Joko fra Indonesien
Familie med små børn
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i december 2016
Good”
Good
Anmeldt 12 december 2016
5,6
GREGORY fra Malaysia
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 3 nætter i august 2011
Great place for food ”
Lots of choices for food. You wont go hungry!! Small room. Can be noisy. Not suitable for family with kids to stay.
Anmeldt 11 december 2016
7,2
Rigtig godt
yeoh fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 3 nætter i november 2016
good”
OK
Anmeldt 30 november 2016
10,0
Fremragende
lo fra Indonesien
Rejsende alene
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2016
good”
good
Anmeldt 12 november 2016
8,0
Fantastisk
Kanintuch fra Thailand
Gruppe
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i oktober 2016
Satified”
Slightly expensive but compared to other hotels in Singapore, this was fine. Location isn't in the best part of the city but close to public transport and cheap eateries.
Anmeldt 10 november 2016
5,6
sonam fra Bhutan
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2016
Not bad”
👍👍👍good
Anmeldt 05 november 2016
7,6
Rigtig godt
yeoh fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2015
ok”
IS ok
Anmeldt 11 oktober 2016
5,6
Kok fra Malaysia
Forretningsrejsende
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i oktober 2016
Budget hotel just a bit far to MRT station”
The hotel quite clean but no window.
Anmeldt 07 oktober 2016
9,2
Fremragende
Wong fra Malaysia
Forretningsrejsende
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i februar 2016
Nice location ans easy access to city”
Value for money and location is great. Many food places to eat and easy to get around the city with public transport. Will definitely come back.
Anmeldt 23 september 2016
8,8
Fantastisk
Mohd fra Singapore
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i september 2016
It was just nice for a short stay :)”
The pro's -Room in good condition. -Nicely presented. The con's . -Could still feel cold air after aircorn is turned off. -Weak wifi signal -Toilet door knob was broken -Had a hard time using the water heater as it would still remain as cold water. -Recommend getting a chair for the smoking corner
Anmeldt 20 september 2016
5,6
Thor fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 1 nat i september 2015
Good Location and clean room”
A good palace for those need transportation where it is near to MRT and bus station. Hotel room and bathroom although is small but clean with good air-conditional and room service is good. Wifi connection is poor and sometimes unable to connect. The hotel is located in a red light district but it is peaceful at night time. Short walking distance to Sheng Song Supermarket.
Anmeldt 19 september 2016
6,4
Godt
Anthony fra Malaysia
Gruppe
Standard Værelse
Boede 3 nætter i september 2016
Quite and surrounded by food outlets.”
The hotel itself is very pleasant to stay except a bit uncomfortable with front road leading to the hotel, a lot of people "gambling" and other activities. However, they are nothing to do with hotel.
Anmeldt 19 september 2016
4,4
Michelle fra Filippinerne
Par
Standard Værelse
Boede 4 nætter i august 2016
>.<”
>.<
Anmeldt 05 september 2016
8,0
Fantastisk
Jerry fra Filippinerne
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 4 nætter i august 2016
none”
none
Anmeldt 16 august 2016
10,0
Fremragende
Noorashikin fra Singapore
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i februar 2016
Cheap hotel with average room”
Cheap hotel with average room for sleep...
Anmeldt 13 august 2016
4,8
YUKIMASA fra Japan
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 3 nætter i august 2016
basic”
very basic hotel.
Anmeldt 09 august 2016
4,0
Martinus fra Indonesien
Par
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2016
Hotel location not recomended for stay with family especialy with children”
Room got not as per additional request
Anmeldt 04 august 2016
3,2
may fra Filippinerne
Gruppe
Standard Værelse
Boede 3 nætter i juni 2016
Not recommended!”
So disappointing!
Anmeldt 10 juli 2016
7,6
Rigtig godt
Sinung fra Indonesien
Forretningsrejsende
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2016
Clean, Nice and Comfortable”
Near To restorant
Anmeldt 10 juli 2016
5,6
Nguyen fra Vietnam
Par
Standard Værelse
Boede 5 nætter i juli 2016
normal”
hotel service is good, but location is not good
Anmeldt 09 juli 2016
8,0
Fantastisk
Manage fra Sri Lanka
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 2 nætter i juni 2016
good”
feeling ok
Anmeldt 05 juli 2016
3,6
Franco fra Qatar
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i juni 2016
Disappointed ”
The room was so small and old, especially the bathroom, tv remote is broken. Probably just the right price for the size of the room. It was not properly cleaned when we arrived. There were still trash below the dresser.
Anmeldt 01 juli 2016
5,6
kevin fra Indonesien
Familie med store børn
Standard Værelse
Boede 2 nætter i juni 2016
Advice”
Receptionist are not friendly. More smile please. Thanks.
Anmeldt 28 juni 2016
6,0
Rachael fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 2 nætter i maj 2016
ok”
Ok
Anmeldt 17 juni 2016
5,2
Anaiz fra Indonesien
Par
Standard Værelse
Boede 4 nætter i maj 2016
Recommended”
Near bus stop
Anmeldt 05 juni 2016
6,8
Godt
Seah fra Singapore
Gruppe
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i maj 2016
.”
nice place
Anmeldt 30 maj 2016
10,0
Fremragende
ciong fra Indonesien
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 1 nat i april 2016
nice hotel”
Low price, near from MRT
Anmeldt 15 maj 2016
8,4
Fantastisk
QUI fra Vietnam
Par
Standard Værelse
Boede 4 nætter i oktober 2015
Reasonable price”
Hotel charge is reasonable for couple and solo travellers
Anmeldt 15 maj 2016
9,2
Fremragende
QUI fra Vietnam
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i januar 2016
Come here many times”
I always stay here as in Singapore due to the position of hotel is very convenient to go any where.
Anmeldt 15 maj 2016
8,0
Fantastisk
QUI fra Vietnam
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 2 nætter i februar 2016
Clean hotel”
Good hotel to stay for solo travellers
Anmeldt 15 maj 2016
8,0
Fantastisk
QUI fra Vietnam
Par
Standard Værelse
Boede 4 nætter i februar 2016
Good hotel”
Good hotel
Anmeldt 15 maj 2016
8,0
Fantastisk
QUI fra Vietnam
Par
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i maj 2016
Good hotel”
Good hotel
Anmeldt 14 maj 2016
10,0
Fremragende
TJHAY fra Indonesien
Par
Standard Værelse
Boede 2 nætter i maj 2016
Good”
No
Anmeldt 10 maj 2016
10,0
Fremragende
Abdulla fra Maldiverne
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 4 nætter i april 2016
Overall Excellent”
Overall Excellent
Anmeldt 09 maj 2016