Reservér nu: Hotel Atlântico Business Centro

Rigtig godt
Baseret på 38 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,6

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (38)Booking.com Anmeldelser (9721)
7,6
Rigtig godt
Baseret på 38 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,8
Faciliteter8,0
Beliggenhed8,2
Værelseskomfort og kvalitet6,9
Service7,4
Værdi for pengene7,4
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
Deutsch
Français
mere
Værelsestype
Standard Dobbeltværelse
Standard Værelse til 3 personer
Standard Værelse med 2 enkeltsenge
Standard Værelse
Sortér efter
Viser 34 verificerede gæsteanmeldelser
6,3
Godt
Kim fra Finland
Par
Standard Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2012
Stads och badsemsester”
Fräscha utrymmen
Allt förlöpte smidigt och bra. Hotellet var rent och snyggt och personalen tjänstvillig
Anmeldt 05 juni 2013
6,3
Godt
Dr fra Tyskland
Forretningsrejsende
Standard Dobbeltværelse
Boede 3 nætter i marts 2013
Gute Lage nahe zur Metro + zum Theater Municipal”
Frühstücksbuffet reichlich, saubere aber kleine Zimmer, viele Restaurants und ATMs in unmittelbarer Umgebung
Leider nur zwei Aufzüge für die vielen 19 Stockwerke, längere Wartezeiten unvermeidbar ...
Anmeldt 10 april 2013
5,3
Zora fra Schweiz
Par
Standard Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i august 2012
Schlechter Service, sprechen auch kaum English”
Nah am Metro
Der Stuff war mega unfreundlich, mein Portemonnaie ist beim wechseln der Zimmer im Safe geblieben und dann niemand vom Hotel hat sich nicht ein bisschen gekümmert es irgendwie beim zu suchen, oder sogar meine Daten aufzunehmen, um mich zu kontaktieren falls es irgendwann auftaucht. Sonnst Standart Hotel, wifi im Zimmer ist zu schwach, oder gar nicht findbar lohnt sich nicht zu bezahlen. Also Hotel hat seine Sterne nicht wirklich verdient.
Anmeldt 23 august 2012
8,3
Fantastisk
Veronica fra Spanien
Rejsende alene
Standard Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i januar 2013
Excelente ubicacion ”
Instalaciones impecabes y buen desayuno
Ubicado entre el centro y Lapa,muy comodo para visitar cualquier sitio en Rio.El hotel esta muy limpio.
Anmeldt 02 februar 2013
2,3
soukri fra Frankrig
Par
Standard Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2015
catastrophe!! bedbugs”
emplacement, staff
catastrophe, je le deconseille meme a mon pire enemi!! premiere nuit je me suis fait pique par des moustiques!! 2eme nuit on me change de chambre et la je me fait literalement bouffer par des punaise de lits, bras et jambe boursoufle!! jen ai meme retrouve sur moi au petit matin!! ensuite jvais au wc!! tire la chasse d'eau tout remonte!! wc bouche!! ma piscine sur le toit est plus une petite fontaine!! la salle de sport c'est 3 tres vieille machine!! wifi payant en plus!!! bedbugs in the matress!!
Anmeldt 19 maj 2015
8,0
Fantastisk
marc fra Belgien
Par
Standard Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2014
Bien situé”
Localisation, profesionnalisme, et dejeuner
nous avons passé un séjour agréable dans le cadre de la coupe du monde, dans un hotel très pratique0
Anmeldt 19 august 2014
9,0
Fremragende
wensheng fra Kina
Par
Standard Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i januar 2014
便捷温馨”
服务、位置、早餐
酒店位于中心区,符合自己的位置要求,交通很便利,坐地铁和公交都很方便,走路5分钟基本等够到达地铁站和公交站。工作人员很友善,由于疏忽,我的入住和预定时间不一致,但在工作人员的额帮助下很快得到了解决。
Anmeldt 07 februar 2014
8,0
Fantastisk
JIANMEI fra Kina
Gruppe
Standard Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i februar 2013
性价比不错,房间一般”
位置,治安、价格
房间不算大,但相对还算干净和舒适;南美的共同特点是服务员大多不会说英语,基本上只能去前台尝试用英语沟通。酒店距离SDU机场比较近,去ST区域也很方便,总的来说性价比不错
Anmeldt 16 februar 2013
7,0
Rigtig godt
JIANMEI fra Kina
Gruppe
Standard Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i februar 2013
位置不错,房间普通吧,性价比OK”
在市中心,距离狂欢节桑巴场馆不远,狂欢节期间能这样的价格实在是很亲民
典型的商务酒店,酒店位于里约市中心,距离各主要地点的距离比较近,尤其是距离狂欢节桑巴比赛的场馆不到三公里,如果时间和体力都OK的话,一边晃晃也就走过去了。狂欢节期间只提前3天订房还能订到这样的价格实在是很亲民。不过,酒店的房间比较一般,四星级绝对算不上,最多勉强算三星。早餐还可以,但巴西的酒店早餐通常都比较丰盛。上网免费,很方便!但酒店的服务相对不够完善,就算付费也不提供机场接送的服务,这一点不够人性化。
Anmeldt 16 februar 2013
9,3
Fremragende
Michal fra Israel
Standard Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i januar 2013
מיקום מרכזי. סמוך לאיזור הבילויים. ”
המיקום מצויין נקי ארוחת בוקר מגוונת
במלון ממוקם מצוין סמוך לתחנת הרכבת התחתית ומתאים לתיירים ולאנשי עסקים שוכן סמוך לכל האתרים התיירו יים במרכז ריו ומתאים גם לבילויי לילה . המלון מוקף מסעדות חנויות ומועדונים. נמצא במרחק קצר מאוד מאיזור הלאפה התוסס. חדרים נוחים נקיים ומאובזרים היטב.
Anmeldt 22 januar 2013
9,6
Fremragende
TAKASHI fra Japan
Rejsende alene
Standard Dobbeltværelse
Boede 1 nat i august 2017
立地ベスト”
ホテルは立地が重要。リオを拠点にして移動するには最適の場所にある。 サントス・ドゥモン空港に徒歩15分で移動できる。ただしスーツケースを転がしての移動は歩道が石畳が多いため困難。LRT利用を推奨。 シャワーは湯量が低いが安定していた。朝食もバイキング形式で海外初心者にもやさしい。
Anmeldt 17 august 2017
7,3
Rigtig godt
Miki fra Japan
Rejsende alene
Standard Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i juni 2012
きれいな部屋でした”
言葉が通じなくてもスタッフは笑顔で対応してくれた
部屋はきれいでした。シャワーも問題なく使えました。ホテルで夕食を食べたのですが、ほとんどのスタッフは英語が話せず、デザートでパイと言われたので注文したら普通のケーキ、しかも大きめなものが出てきました。朝食はビュッフェスタイルで、品揃えはまあまあでした。ビーチの方へ行くにはホテルでタクシーを呼んでもらえば安全で、だいたいR$30~40くらいだったかと思います。
Anmeldt 01 juli 2012
6,7
Godt
Irina fra Rusland
Familie med store børn
Boede 2 nætter i januar 2014
весьма посредственно”
близость к аэропорту, центру и завтраки неплохие
К "лакшери" номер не имел никакого отношения, не надо вводить в заблуждение при бронировании
Anmeldt 17 januar 2014
8,3
Fantastisk
Antero fra Finland
Rejsende alene
Standard Dobbeltværelse
Boede 3 nætter i juni 2015
Hyvä palvelu”
Sijainti, puhtaus ja aamupala
Anmeldt 02 juli 2015