Hotel Capital Kota Kinabalu
Se alle 32 billeder
Executive Værelse
Se alle 32 billeder
golfbane (på stedet)
Se alle 32 billeder
golfbane (på stedet)
Se alle 32 billeder
Badeværelse
Se alle 32 billeder
PÅ KORTET
Beliggenhed
Fremragende
9,2
Se alle 32 billeder
Fjernet fra Favoritter

Hotel Capital Kota Kinabalu

Bo i hjertet af Kota Kinabalu
Vil du vide mere om Hotel Capital Kota Kinabalu?
Fantastisk
Baseret på 1093 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,2
95% vil anbefale ejendommen til en ven
  • byens hjerte

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • aircondition

  • daglig rengøring

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
7,6
Rigtig godt
Værelseskomfort og kvalitet
7 rejsende ser på denne ejendom lige nuReservér nu før det er for sent!
Executive Værelse (Executive Room)
...
  • Udsigt: By
  • 33 m²/355 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Standard
...
  • Udsigt: Hav
  • 19.14 m²/206 ft²
  • 2 enkeltsenge eller 1 dobbe...
Indtast datoer for at se priser
Deluxe
...
  • Udsigt: By
  • 32.33 m²/348 ft²
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
VIP Suite
...
  • 57 m²/614 ft²
  • bruser
  • 1 Super king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om Hotel Capital Kota Kinabalu?

Mere om Hotel Capital Kota Kinabalu

Oversigt

Vis mere

Afstande og vigtige steder

Afstandene på kortet er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mindre

Hvad de tilbyder

Vis mindre

I nærheden

Vis mere

Vigtige oplysninger

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (1093)Booking.com Anmeldelser (546)
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring8,2
Faciliteter7,4
Beliggenhed9,2
Værelseskomfort og kvalitet7,6
Service8,2
Værdi for pengene8,3
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
한국어
繁體中文 (台灣)
mere
Værelsestype
Standard
Deluxe
Executive Værelse
Sortér efter
Viser 677 verificerede gæsteanmeldelser
12345
9,2
Ulla fra Danmark
Familie med store børn
Deluxe
Boede 1 nat i juli 2016
Super renoverede værelser”
Rummelige, velindrettede værelser.
Anmeldt 02 august 2016
8,8
Lessly fra Malaysia
Gruppe
Standard
Boede 1 nat i april 2018
Hotel was good!”
The room design is pretty excellent for the imposed price. Everything was good! Had a nice stay in the room. Perfect for casual traveller and business people alike.
Anmeldt 20 april 2018
8,4
ming fra Hongkong
Rejsende alene
Standard
Boede 3 nætter i april 2018
Fantastisk”
fantastic locstion
Anmeldt 17 april 2018
7,2
Yee fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard
Boede 2 nætter i april 2018
Hotel with good location”
Old hotel with newly renovate, location very good but price not so good.
Anmeldt 14 april 2018
6,0
Ong fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard
Boede 1 nat i marts 2018
overall is good”
overall is good
Anmeldt 03 april 2018
7,6
PAK fra Malaysia
Par
Standard
Boede 2 nætter i marts 2018
Rigtig godt”
I won't "recommand" but certainly give a mention. It's up to you to take or leave it. Good for a good night's sleep. and a shower. Not for you if you want to enjoy the hotel's "facilities"..there are non within, except at the ground floor where you can find a little Italian pastry outlet which is popular with the locals and tourists .... Within a walking distance of some 15 minutes you can find within that perimeter, shopping malls, eateries...banks and the Sunday Gaya Street fare.....and the jetty to the Islands.
Anmeldt 02 april 2018
8,8
Dk fra Brunei Darussalam
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i marts 2018
Fantastisk”
Hassle free, check in and check out very efficient. great location.. nice and comfy room and you can get great view. No pool, no gym and no hotel restaurant. But no problem for me. I have stayed multiple times and almost every visit to kk. Parking quite a problem for those coming with cars but so far we managed to park nearby (need parking coupon) but free after 5 pm. I will always come back to stay at this hotel.
Anmeldt 31 marts 2018
8,8
mengHiong fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard
Boede 2 nætter i marts 2018
LOCATION!!!”
Good location, Shops eateries all around..
Anmeldt 26 marts 2018
6,8
Joel fra Storbritannien
Par
Standard
Boede 2 nætter i marts 2018
No wifi”
Our stay was OK. There was 3 of us so they came and added an extra bed for us as per the booking. They waited until we were in the room though and the room is quite small so they had to move the double bed. There was a lot of dust and rubbish(and a few coins) under the bed. The wifi was totally useless(on 4th floor anyway). Would only stay connected for 5 seconds and then lost it so couldn't load a single page.
Anmeldt 20 marts 2018
Dear Mr. Joel, Thank you for your review. Please be informed that the WI-Fi speed was the ‘fastest’ provided by the mobile phone services provider at that particular time and in this area. However please be inform that since the middle of April Unifi Wi-Fi services is available at this location and we have immediately upgraded this service which is now many time superior and faster than the previous one. We apologize for the inconvenience and look forward to welcome you in the future. The Management Hotel Capital Kota Kinabalu
Show more
Hotel Capital Kota Kinabalu
6,8
Winifred fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 3 nætter i marts 2018
Godt”
I wish I could get a refund maybe discount voucher for my next stay when I have to down graded my room from deluxe king to twin sharing. I paid for deluxe king for 3 nights.
Anmeldt 16 marts 2018
Dear Winifred, Thank you for your review. Our hotel was unable to make changes or rebate because you have booked for a deluxe room which automatically come with a king size bed. But upon arrival you want to change to a twin bed room which is our standard room with lower charges. However the matter can be easily resolved by you making changes with agoda.com that we have advised you to do. We regret for the inconvenience. Thank you. The Management Hotel Capital Kota Kinabalu
Show more
Hotel Capital Kota Kinabalu
12345
Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

Tilbage til søgeresultater

Tilbage til værelsesvalg