Se alle 895 ejendomme i Hyderabad.
Hotel Central Park
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
Se flere billeder
Se flere billeder
Badeværelse
Se flere billeder
8,8 Rigtig god placering
Se kort
Se alle 17 billeder
8,8Beliggenhed
Fjernet fra Favoritter
Rigtig godt
Baseret på 8 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,6
  • Lufthavnstransport

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • valutaveksling

  • aircondition

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Deluxe Værelse (Deluxe Room)
...
  • Udsigt: By
  • 24 m²/258 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Executive Værelse (Executive Room)
...
  • Udsigt: By
  • 24 m²/258 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Standard Værelse (Standard Room)
...
  • Udsigt: By
  • 21 m²/226 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om Hotel Central Park?

Mere om Hotel Central Park

Oversigt

Vis mere

Afstande og vigtige steder

Vis mindre

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Oplysninger

Bemærk venligst, at regeringsbestemte ændringer i skattesammensætningen vil resultere i reviderede skatter, hvilket gælder for alle reservationer og opkræves ekstra ved udtjekning.

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (8)
5,9
Rigtig godt
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,0
Faciliteter6,8
Beliggenhed8,8
Service7,5
Værdi for pengene7,8
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Værelsestype
Deluxe Værelse
Executive Værelse
Sortér efter
Viser 7 verificerede anmeldelser
9,2
Hanumath fra Indien
Familie med små børn
Deluxe Værelse
Boede 3 nætter i januar 2018
Fremragende
Wi-Fi service is chargeable.
Anmeldt 16 januar 2018
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
5,6
Mallika fra Indien
Familie med små børn
Executive Værelse
Boede 2 nætter i november 2017
Nice Location, But hotel need improvement
Location was nice. Rooms were not same as they shown in website. Room service was bad. We ordered Tea, but didn't get, and they didn't mention anything about that later. Also just opposite to our room, used plates were kept outside in the afternoon time, and it was there next morning too. So need a proper cleaning. Room was ok in their price range. Hot water was available all time. Restaurant and its staffs were good. Breakfast was OK.
Anmeldt 14 november 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
5,6
Dhananjay fra Indien
Familie med store børn
Executive Værelse
Boede 2 nætter i juni 2017
Average experience
Stayed for 4 Nights. 2 N thru Agoda and 2 N thru go ibibo. Room 515 was near the lift. Very loud noise from the Airconditioner split duct as well the water pipeline.Cud nt sleep during nights. Hotel provided cotton to plug the ears.Changed room 2 times. Water pipe line as well split AC ducts need to be secured well to avoid vibration. Hotel manager said they cannot do anything. Pros: Location accessible to many places, inhouse restaurant. Cons: Poor housekeeping ( electric switchboard unsecured in room 401 bathroom, dip tea sachets not available in room have to be asked for, 2 pillows for 3 adults ), unwelcoming looking staff, kept waiting for 1 hour during checkout as they were not able to find the restaurant bills to provide me for payment. Front office as well restaurant staff require lot of grooming. Rooms near the lift are noisy and glass windows vibrate due to water transfer pipe and noise of split duct machines. They need to be secured. Summary: You'll get what you pay for. Liked the food quality and quantity in the restaurant. An average experience.
Anmeldt 01 juli 2017
sir sorry for the disturbance caused to you in 9 years of hotel history this is the first we received a complaint of this kind that is a structural disturbance which has no solution even then we have tried our level best to solve the issue which you have already observed. you have booked a dlx room but as a courtesy we have upgraded your room to a triple bedded deluxe room and you were accepting to shift because of the size of the room but other rooms were not noisy. yes for other complaint i will make sure i will serious action and will try to train the staff to reach the standards. once again i am very sorry for the inconvenience happened i will make sure we will solve it soon
Show more
Hotel Central Park
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
7,2
shamal
Rejsende alene
Executive Værelse
Boede 5 nætter i december 2016
Nice hotel
clean n value for money. If u get it for 1200-1300 then best deal free breakfast
Anmeldt 19 december 2016
thanks for the positive feed back we will try to keep up the standards
Besvaret 11 juli 2017
Hotel Central Park
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
10,0
Suman fra Indien
Familie med store børn
Boede 2 nætter i august 2016
This is a good value for money Hotel...
This is a good value for money Hotel... I recommend visitors to stay in this hotel
Anmeldt 16 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
8,0
NISAR fra Indien
Rejsende alene
Boede 8 nætter i juli 2016
Friendly staff and nice service
Convenient location,variety in breakfast and helpful people at frontdesk make this hotel worth the money.I was there with my mom for 10 days.Ms Vasanta,Mr.Arvind and Mr Anwar from front desk helped us a lot regarding directions,taxi and all.
Anmeldt 05 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
10,0
Vijay fra Indien
Forretningsrejsende
Executive Værelse
Boede 2 nætter i maj 2016
Nice
Keep it up
Anmeldt 01 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
    • x
    • Tillykke!
    • Din pris er netop reduceret med vores kuponer!
Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

Tilbage til søgeresultater

Tilbage til værelsesvalg


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
<Forrige
Januar 2018
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Næste>
Februar 2018
MaTiOnToFr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
fre, jan 19, 2018 - lør, jan 20, 2018(1 nat)