Reservér nu: Hotel Desaria

Godt
Baseret på 1575 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,8
85% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (1575)Booking.com Anmeldelser (634)
6,8
Godt
Baseret på 1575 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,2
Faciliteter6,4
Beliggenhed6,2
Værelseskomfort og kvalitet7,0
Service7,1
Værdi for pengene7,8
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
简体中文
日本語
mere
Værelsestype
Junior Værelse
Superior Dobbelt
Superior med 2 enkeltsenge
Familieværelse til 3 personer
mere
Sortér efter
Viser 1241 verificerede gæsteanmeldelser
8,8
Fantastisk
Amanda fra Malaysia
Par
Superior Dobbelt
Boede 2 nætter i december 2017
friendly staff & good service”
room is clean and staff is friendly I will come again.
Anmeldt 26 december 2017
8,0
Fantastisk
SITI fra Malaysia
Rejsende alene
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i februar 2017
NICE LOCATION”
VALUE FOR MONEY
Anmeldt 20 december 2017
8,4
Fantastisk
MARHAINI fra Malaysia
Familie med store børn
Familie til 4-dobbelt
Boede 2 nætter i december 2017
Value for money”
High speed internet and friendly staff
Anmeldt 15 december 2017
8,0
Fantastisk
nurul fra Malaysia
Par
Superior Dobbelt
Boede 2 nætter i december 2017
Rigtig godt”
Simple and worth
Anmeldt 14 december 2017
5,2
Josephine fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse til 3 personer
Boede 1 nat i november 2017
near restaurant their TV too loud”
1 queen with 1 super single room is good condition. toilet bowl is old but clean. stay at Level 4 near restaurant their TV too loud.
Anmeldt 12 november 2017
7,6
Rigtig godt
alif fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i november 2017
Clean and affordable”
All ok..value of money
Anmeldt 11 november 2017
8,0
Fantastisk
Zuhir fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i november 2017
Rigtig godt”
GOOD
Anmeldt 08 november 2017
7,2
Rigtig godt
Noor fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i november 2017
Need deposit meh!”
Need to pay deposit although we have made full payment thru agoda.
Anmeldt 06 november 2017
7,6
Rigtig godt
Murali fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i august 2017
Price is Cheap ”
Price is Cheap Lots of Public Parking Need to improve on the cleanliness Bed sheet have stains
Anmeldt 02 november 2017
6,8
Godt
Ng fra Malaysia
Forretningsrejsende
Junior Værelse
Boede 1 nat i oktober 2017
80”
the hotel did not provide any bath gel and shampoo , no drinking water provide.
Anmeldt 30 oktober 2017
4,8
nadia fra Malaysia
Familie med små børn
Familie til 4-dobbelt
Boede 1 nat i oktober 2017
Good for short stay”
If their bathroom very clean and the aircond super functioning i ' m sure this hotel will be very good although it s still considering as a bajet hotel.
Anmeldt 25 oktober 2017
10,0
Fremragende
IRZAD fra Malaysia
Par
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i oktober 2017
Value for money”
Very Clean, Good Location, Easy to park, lot of convenience store such as 7e, kk mart, tesco pernama, 99 speedmart.. near to mamak oso..
Anmeldt 23 oktober 2017
10,0
Fremragende
Preetika fra Malaysia
Par
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i oktober 2017
very nice and cosy room loved it... highly recommended for the cash value it was awesome... ”
room were clean... staff was friendly and great overall loved my stay and will defanately go back
Anmeldt 23 oktober 2017
4,8
wooi fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i oktober 2017
Acceptabel”
Book with Agoda, haven't send email to customer but the Supervisor here are not allow went in, this is not Customer fault, why need customer wait one hour long at lobby, just wait the email of agoda to this hotel? But not manage to? Staff and Agoda have to improved this! This is not our customer fault, especially we are 1 year long term customer to here, but still being treated badly, without rest at midnight 12.30am
Anmeldt 17 oktober 2017
10,0
Fremragende
Lo fra Malaysia
Par
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i oktober 2017
Highly recommended”
Clean, new, professional, safe(security at night), highly efficient staff, unexpected good!value for money.
Anmeldt 09 oktober 2017
7,2
Rigtig godt
Muhammad fra Singapore
Gruppe
Familieværelse til 3 personer
Boede 1 nat i april 2017
Best hotel near my Fiance House”
clean hotel and reasonable price and now im getting married this dec, i book this hotel room's for my guest.
Anmeldt 08 oktober 2017
5,2
Laurance fra Malaysia
Forretningsrejsende
Junior Værelse
Boede 1 nat i august 2017
Middle of nowhere ”
Location is out. Nothing interesting in the surrounding area and the area does not seem too safe a place. If you do not have your own transportation, this is definitely not a place for you to consider.
Anmeldt 04 oktober 2017
10,0
Fremragende
INTAN fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2017
It was okay”
The price is cheap and worth it. Hotel is clean. Close to many restaurants.
Anmeldt 27 september 2017
7,2
Rigtig godt
Melissa fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse til 3 personer
Boede 1 nat i september 2017
Cleanlinese”
Room abit dirty. ant walking around. bed sheet not clean
Anmeldt 19 september 2017
2,8
Siner fra Malaysia
Par
Superior Dobbelt
Boede 2 nætter i marts 2017
Acceptabel”
Dirty room, oily floor, bad location.
Anmeldt 06 september 2017
4,0
mohd fra Malaysia
Gruppe
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i august 2017
rude front desk ”
rude front desk need traning on how to speak to a. customer
Anmeldt 05 september 2017
6,0
Siti fra Malaysia
Par
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i februar 2015
Fair”
Strategic area with affordable price
Anmeldt 26 august 2017
6,0
Siti fra Malaysia
Par
Familieværelse til 3 personer
Boede 1 nat i oktober 2014
Good”
Affordable price for minimal budget
Anmeldt 26 august 2017
6,0
Siti fra Malaysia
Par
Familie til 4-dobbelt
Boede 1 nat i oktober 2014
Fair”
Affordable price
Anmeldt 26 august 2017
8,0
Fantastisk
Siti fra Malaysia
Par
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i juli 2014
Good”
Affordable price
Anmeldt 26 august 2017
6,8
Godt
Yan fra Malaysia
Par
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i august 2017
Overall ok”
Public transportation not so convenient, the bed sheet look dirty.
Anmeldt 23 august 2017
8,4
Fantastisk
Peryashini fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Dobbelt
Boede 2 nætter i august 2017
Decent place for a short stay”
Please replace bathroom door mat with absorbable kind and bathroom slipers were torn. Kettle top could not be closed. Location of shower head was inconvenient. One of the power plug was not working. Overall happy with the cleanliness.
Anmeldt 21 august 2017
6,8
Godt
Geraldine fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i august 2017
Godt”
Not accessible via public transport. Many 24 hours laundry nearby.
Anmeldt 09 august 2017
7,6
Rigtig godt
ZHENG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Junior Værelse
Boede 2 nætter i juli 2017
Rigtig godt”
Air-Cond NOT Cold enough... seriously... Others is superb.
Anmeldt 02 august 2017
5,6
Ili fra Malaysia
Par
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i juli 2017
No Customer Service, Poor Wifi Connection”
The hotel got a nice view especially if located on high floor. However I couldn't even once got wifi connection which were promised by the hotel. When I reported to the front office, the male staff sounded annoyed and said the wifi connection is always like that at the hotel. What the??? But he said will reset the wifi. However, until the check-out time the next day, I'm still unable to get wifi connection. The Management should consider to install a stronger wifi connection, or else stop promising you provided wifi at all. As this hotel is more to business hotel, it would be bad for you to have poor wifi connection. I won't recommend this hotel to anyone :(
Anmeldt 20 juli 2017
6,0
Muhammad fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse til 3 personer
Boede 1 nat i juli 2017
mess up our booking”
Hotel staff messed up our booking by giving us the wrong room. They also charged us more because of that. Really disappointed.
Anmeldt 19 juli 2017
5,6
Josephine fra Malaysia
Familie med små børn
Familie til 4-dobbelt
Boede 1 nat i juni 2017
family room with no attached bathroom!”
family room with no attached bathroom! make sure you read the hidden note.
Anmeldt 08 juli 2017
8,0
Fantastisk
Nur fra Malaysia
Par
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i juli 2017
Nice place”
Clean, nice staff and easy access.
Anmeldt 07 juli 2017
8,0
Fantastisk
Jane fra Malaysia
Gruppe
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i juni 2017
will come again”
we will come back again!
Anmeldt 03 juli 2017
8,0
Fantastisk
Jane fra Malaysia
Par
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2017
great”
great hotel
Anmeldt 03 juli 2017
8,0
Fantastisk
Jane fra Malaysia
Familie med store børn
Familie til 4-dobbelt
Boede 1 nat i juni 2017
Favorite Hotel Choice ”
Favorite Hotel Choice for my family and me. Price is reasonable and comfortable.
Anmeldt 03 juli 2017
4,8
Amelia fra Malaysia
Gruppe
Familie til 4-dobbelt
Boede 2 nætter i januar 2017
NOT BAD”
its just the matress and the bed not in the good condition
Anmeldt 13 juni 2017
6,8
Godt
ZHENG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 3 nætter i juli 2016
Godt”
aircond not cold enough. wifi always not working.
Anmeldt 07 juni 2017
6,8
Godt
ZHENG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i august 2016
Godt”
aircond not cold enough. wifi always not working.
Anmeldt 07 juni 2017
6,8
Godt
ZHENG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i september 2016
Godt”
aircond not cold enough. wifi always not working.
Anmeldt 07 juni 2017
6,8
Godt
ZHENG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2016
Godt”
aircond not cold enough. wifi always not working.
Anmeldt 07 juni 2017
6,8
Godt
ZHENG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2016
Godt”
aircond not cold enough. wifi always not working.
Anmeldt 07 juni 2017
6,8
Godt
ZHENG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i september 2016
Godt”
aircond not cold enough. wifi always not working.
Anmeldt 07 juni 2017
6,8
Godt
ZHENG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Junior Værelse
Boede 2 nætter i oktober 2016
Godt”
aircond not cold enough. wifi always not working.
Anmeldt 07 juni 2017
6,8
Godt
ZHENG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i november 2016
Godt”
aircond not cold enough. wifi always not working.
Anmeldt 07 juni 2017
6,8
Godt
ZHENG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Familieværelse til 3 personer
Boede 3 nætter i november 2016
Godt”
aircond not cold enough. wifi always not working.
Anmeldt 07 juni 2017
6,8
Godt
ZHENG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i oktober 2016
Godt”
aircond not cold enough. wifi always not working.
Anmeldt 07 juni 2017
6,8
Godt
ZHENG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 2 nætter i november 2016
Godt”
aircond not cold enough. wifi always not working.
Anmeldt 07 juni 2017
6,8
Godt
ZHENG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Familieværelse til 3 personer
Boede 2 nætter i januar 2017
Godt”
aircond not cold enough. wifi always not working.
Anmeldt 07 juni 2017
6,8
Godt
ZHENG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i december 2016
Godt”
aircond not cold enough. wifi always not working.
Anmeldt 07 juni 2017