Se alle 34 ejendomme i Palakkad.
Anmeldelsespoint3,7
Baseret på3anmeldelser
Hotel Gazala
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
Se alle 13 billeder
5,3 Placeringsbedømmelse
Se på kort
5,3Beliggenhed
  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • aircondition

  • daglig rengøring

  • mørklægningsgardiner

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Suite
  • Udsigt: Natur
  • 150 m²
  • 2 king-size senge
Indtast datoer for at se priser
Economy
  • Udsigt: Natur
  • 80 m²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
DeLux-dobbeltværelse (DeLux Double Room)
  • Udsigt: Natur
  • 100 m²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Premium
  • Udsigt: Natur
  • 110 m²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser

Mere om Hotel Gazala

En oversigt

Vis mere

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (3)
Booking.com Anmeldelser (30)

3,7

Sortér efter rejsetype
Anmeldelsespoint
baseret på 3 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 2,7
  • Faciliteter 3,3
  • Beliggenhed 5,3
  • Service 4,0
  • Værdi for pengene 3,3
Anmeldelsespoint
baseret på 2 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 3,0
  • Faciliteter 4,0
  • Beliggenhed 5,0
  • Service 5,0
  • Værdi for pengene 4,0
Anmeldelsespoint
baseret på 1 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 2,0
  • Faciliteter 2,0
  • Beliggenhed 6,0
  • Service 2,0
  • Værdi for pengene 2,0
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtre

Anmeldelsessprog
  • English

Værelsestype
  • Suite
  • Premium
  • Economy

Sortér efter
Viser 3 verificerede anmeldelser
  • ryd alle

2,8
PARTHASARATHY fra Indien
Familie med store børn
Economy
Boede 1 nat i januar 2017
PATHETIC HOTEL - DON'T STAY HERE!”
Checked out of Gazala Inn just this morning, and have loads and loads of complains, never got addressed by housekeeping. Starts with 1. Bathroom stinking of gutter. The bathroom of room 302 smelled of gutter 24x7, and no amount of cleaning helped with the issue. The housekeeping wasn't even kind enough to find us a solution. 2. No response from Housekeeping - you literally have to call housekeeping 3-4 times if you need anything. Half the time, they won't answer your calls. It is almost like your requests fall on deaf ears. They didn't even provide us with dry towels for the entire duration of the stay, and we had to reuse them since we had to checkout early. 3. Age old rooms - the rooms are dilapidated, so to speak. Bad quality of furniture, beds, and even the floor tiles. Toilets are on a whole different level. 4. Not sufficient plates/spoons/glasses - when you order dinner for a family of 5 - they give you two plates and 2 sets of spoons. And as mentioned above, housekeeping gets you the additional plates and spoons a good 30 minutes late, by which your food is already cold. 5. Horrible food - the food here is plain horrible. Can't comment about non-veg, but veg food was pathetic in general. Had loads of green chili chopped into any dish; perhaps that's the favorite pastime of the chef there. Tried Chinese, tasted nothing like it. Had to survive on plain/fried rice during the stay. 6. Only 2 plug sockets in the room, of which one is used by the lamp, and the other has a loose contact. Practically left with no charging station for mobile, laptop, etc. Had to charge our phones by switching off the TV and using the socket. For the amount they charge, it is not worth at all. I wouldn't even stay here even if they offer rooms at half the rate. Absolutely pathetic. Never stay here.
Anmeldt 03 juni 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,4
Rajes fra Malaysia
Familie med små børn
Premium
Boede 4 nætter i marts 2017
Godt”
The restaurant on the 1st floor had staffs that provide good service. Always greeting and going the extra mile. However, the same restaurant on the ground floor had very bad service The bathroom should really be upgraded. There were rusty surface on the toilet bowl There was a renovation going on the ground floor, hence, a lot of dust & noise
Anmeldt 15 marts 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
2,0
Alhassan fra Saudi-Arabien
Familie med små børn
Suite
Boede 1 nat i august 2016
Very bad hotel”
Very very bad hotel , hotel in next . floor. Bad smell dearty rooms Small room I take sauit look like path . I buy extra bed and give blanket and below without bed. Noises of the road inside room .
Anmeldt 13 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
null reserveret 0 timer, 0 minutter siden
<Forrige
Juni 2017
MaTiOnToFr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Næste>
Juli 2017
MaTiOnToFr
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31