Se alle 441 ejendomme i Munnar.
Rigtig godt7,1
Baseret på 4 anmeldelser
Hotel Grand Plaza Munnar
Se flere billeder
Elegance værelse - standard
Se flere billeder
Se alle 4 billeder
7,5 Rigtig god placering
Se på kort
7,5Beliggenhed
  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • sauna

  • damprum

  • aircondition

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Elegance værelse - standard (Elegance Room - Standard)
...
  • Udsigt: By
  • 20 m²
  • 2 enkeltsenge eller 1 dobbe...
Indtast datoer for at se priser
Atmosfærisk deluxe-værelse (Ambience Room - Deluxe)
...
  • Udsigt: By
  • 20 m²
  • 2 enkeltsenge eller 1 dobbe...
Indtast datoer for at se priser
Emience suite (Emience Suite)
...
  • Udsigt: By
  • 25 m²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser

Mere om Hotel Grand Plaza Munnar

En oversigt

Vis mere

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Oplysninger

Bemærk venligst, at regeringsbestemte ændringer i skattesammensætningen vil resultere i reviderede skatter, hvilket gælder for alle reservationer og opkræves ekstra ved udtjekning.

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (4)

5,2

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt
baseret på 4 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,0
  • Faciliteter 7,3
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelseskomfort og kvalitet 2,0
  • Service 7,5
  • Værdi for pengene 7,5
Anmeldelsespoint
baseret på 2 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 5,0
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 6,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 2,0
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 6,0
Rigtig godt
baseret på 1 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 8,0
  • Service 6,0
  • Værdi for pengene 8,0
Fremragende
baseret på 1 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 10,0
  • Faciliteter 10,0
  • Beliggenhed 10,0
  • Service 10,0
  • Værdi for pengene 10,0
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Sortér efter
Viser 3 verificerede anmeldelser
  • ryd alle

10,0
kalaivani fra Malaysia
Gruppe
Elegance værelse - standard
Boede 1 nat i april 2017
Excellent”
I had a pleasant stay in this hotel. the view from hotel was amazing. their service was extremely good. i impressed with complimentary breakfast. the love the variety. we ordered dinner from hotel. their preparation was fantastical. i would definitely will recommend others.
Anmeldt 19 april 2017
Dear Guest, Greetings from Grand Plaza !!! Thank you very much for this wonderful review. We are really happy to know that you liked our hotel as much.Thank you so much for mentioning our hotel facilities, Food and our incredible staffs. We hope to see you again during your next stay in Munnar !!!
Besvaret 17 juni 2017
Vis mere
Hotel Grand Plaza Munnar
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,2
Krishna fra Indien
Par
Atmosfærisk deluxe-værelse
Boede 2 nætter i september 2016
Good Service and value for money”
We stayed at Grand Plaza for two days and the experience was good. The staff were very friendly and the quality of food is excellent. I think the food will be more suitable for south Indians than people from north of India. The breakfast is a buffet with a mix of English style and South Indian style. The menu for dinner and lunch consists of a mix of North, South and Chinese cuisine. The room service is really good and they don't make us to wait for long. The room is spacious for a couple and it was neat as well. We had a balcony which gave a good view of the nearby mountains and lake. The hotel has a travel desk and they will arrange the cab for site seeing at a reasonable rate. Overall a great experience within this price range and value for money.
Anmeldt 13 september 2016
Dear Guest, Namaskaaram from Grand Plaza!!!! Thank you very much for this wonderful review. We are really happy to know that you liked our hotel as much. Thank you so much for mentioning our service and amenities. Thanking you once again for your valuable feedback and looking forward to the pleasure of welcoming you back with your family and friends. .
Besvaret 17 juni 2017
Vis mere
Hotel Grand Plaza Munnar
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
4,7
Suraj fra Indien
Par
Elegance værelse - standard
Boede 1 nat i september 2015
One night stay”
Complimentary Breakfast, Staff behaviour
The rates online are better than booking directly. The room allotted did not have a proper shower. It was very difficult to bath with hot water due to the repaired knob. Even the WC was shaking. The bathroom rooms were old and did not show proper reflection. The Hotel says they have Wifi but the signal is very low. When asked they say it is due to weather or BSNL line problem. They should not fool the guests with such reasons. The room was decent enough but the bed was a problem. It was a twin bed which was joined and it gave us a back pain. Even there was noise due to the old springs in the bed. The middle of the bed was going in while the corners were up which is why we could not avoid sleeping in the middle. The complimentary breakfast was very good.
Anmeldt 09 september 2015
Dear Guest, Namaskaaram from Grand Plaza!!!! Thank you for sharing your experiences. Looking at your feedback I regret that you left dissatisfied as it is our Endeavour to ensure that every guest leaves as an ambassador of our resort. In your case we failed to do so and for that please do accept my sincere apologies . You have highlighted some areas where you felt we need to improve upon. We look at every feedback as an extremely constructive one and I have taken on board the points given by you in the review. Thanking you once again for your valuable feedback and looking forward to the pleasure of welcoming you back to Grand Plaza for a better stay.
Besvaret 17 juni 2017
Vis mere
Hotel Grand Plaza Munnar
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
<Forrige
August 2017
MaTiOnToFr
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Næste>
September 2017
MaTiOnToFr
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930