Reservér nu: Hotel Kenangan Kota Bharu

Bedømmelse
Baseret på 80 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
5,8

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (80)Booking.com Anmeldelser (90)
5,8
Bedømmelse
Baseret på 80 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring5,0
Faciliteter5,1
Beliggenhed7,5
Værelseskomfort og kvalitet5,6
Service5,5
Værdi for pengene6,7
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
日本語
Italiano
mere
Værelsestype
Standard Værelse
Familieværelse til 3 personer
Sortér efter
Viser 63 verificerede gæsteanmeldelser
5,7
effa fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse til 3 personer
Boede 2 nætter i april 2014
Nice place for shopping and eat Kelantanies food.”
Central Location, Easy to find and Near to Pasar Khadijah.
Hotel Kenangan is the best budget hotel. In our vacation it is more go for shopping. And we only stay at Hotel late Evening until Morning. Save for money.
Anmeldt 16 april 2014
3,0
astrid fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 2 nætter i december 2013
never again.”
location and price
upon entering the room, with a key that is bent and making it difficult to turn the knob, i was greeted with eau de cochroach. but i didnt see it. a few minutes later , after mentioning about the cochroach smell, there it is showing itself saying ' hi...welcome to hotel kenangan'. as such we arrived in the morning at 8 am and by 7.15 pm the same day we left for another hotel although i had paid for 2 nites. never again.
Anmeldt 09 december 2013
6,7
Godt
Rachael fra Malaysia
Gruppe
Standard Værelse
Boede 1 nat i juli 2013
It's a room to go back to. ”
Easy check in and out, loads of parking spaces around and cheap
Anmeldt 06 august 2013
3,3
Noorhhisham fra Singapore
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 3 nætter i juni 2013
simple and easy access to airport”
easy access by road to airport
Simple and easy access to airport. Not recommend for long stay but good for transit stay. The hotel is next to main road to the airport but its dirty and old furnishing.
Anmeldt 01 juli 2013
3,7
KHAIRIL fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse til 3 personer
Boede 2 nætter i juni 2013
The room condition and facilities is poor.”
Near the pasar siti khadijah.
Not value for money and next time I won't stay at this hotel.
Anmeldt 28 juni 2013
9,3
Fremragende
Noraziah fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i juni 2013
nice room and good location”
clean, big and good location
Everything fine and in a good condition. This hotel was customer oriented.
Anmeldt 19 juni 2013
8,0
Fantastisk
Ng fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 2 nætter i januar 2013
Great location but small rooms”
price
convenience place to buy food and do shopping.No carpet on the floor. No Astro for TV.Even soap, shampoo & kettle are not provided.
Anmeldt 30 januar 2013
3,0
Kim fra Australien
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i juni 2012
Grotty, dark and dingy - cheap but not cheerful”
Location
It was grubby, rotting timber frames, unpainted and half painted walls, single fluro light, broken door lock, a piece of waxed corflute to cover a hole in the wall where an air con had once been... would not recommend this place to anyone.
Anmeldt 06 juli 2012
3,3
sufian fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 2 nætter i maj 2012
lokasi hebat tetapi bilik yg azab sangat”
berhampiran pusat membeli belah..jalan kaki je ke pasar khadijah etc
harga yang agak tidak berpatutan, hawa dingin tidak sejuk,tv rosak dan towel tidak disediakan kepada tetamu
Anmeldt 13 juni 2012
6,0
SOFINAZ fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i maj 2012
just nice”
nice to sleep
have a nice room, but i think not very comfortable for person who want to spend more time in the room. it,s suitable for traveler who just need a place to put things before wandering around and come back to sleep. it doesn't have a wide free parking lot. it also doesn't have cafe. we were not given towel. there's also no kettle in the room. as i say earlier it just nice for lone traveler who just need a place to put things and sleep.
Anmeldt 11 juni 2012
3,0
HASMARIA fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i december 2011
Room was so horrible”
Nothing
Bad day for choosing the hotel. The next day i have to move to another hotel for a comfortable stay.
Anmeldt 05 januar 2012
7,3
Rigtig godt
Hasina fra Canada
Gruppe
Familieværelse til 3 personer
Boede 1 nat i juni 2011
quiet budget hotel”
staff friendly near the bus station
a night stay nothing much walking distance to bus station.
Anmeldt 15 juli 2011
3,3
lim fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i juni 2011
small room”
no comment
dirty
Anmeldt 26 juni 2011
5,6
alessandro fra Italien
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 4 nætter i august 2016
Qualità prezzo buona ma in quanto a dettagli...”
A parte il buon rapporto qualità prezzo e la presenza dei servizi essenziali alcune questioni: il terzo letto aggiuntivo è un materasso appoggiato per terra e incastrato tra i letti! La pulizia lascia a desiderare (dietro le tende meglio non guardare), non c'è ascensore (scale ripide). Per il resto la doccia funziona, il materasso tutto sommato comodo, la posizione buona... Sicuramente sarebbe opportuna una riqualificazione generale.
Anmeldt 02 september 2016
6,0
Muhamad fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse til 3 personer
Boede 1 nat i juni 2016
hotel lama”
hanya sesuai sekadar untuk tidur
Anmeldt 16 april 2017
8,4
Fantastisk
Azemi
Familie med små børn
Familieværelse til 3 personer
Boede 2 nætter i december 2016
Memuaskan”
Sesuai utk keluarga. Ruang yg selesa.Paling sesuai utk org yg suka shopping coz bedekatan dgn Pasar Siti Khadijah n shopping mall yg lain. Hnya bejalan kaki shj dh smpai
Anmeldt 19 december 2016
8,0
Fantastisk
NURUL fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i september 2016
Good hotel for short stay”
Hotel ok. senang nak cari. parking pun okey. tempat makan pun banyak yang berdekatan esp untuk malam. bawah pun ada kafe. harga berpatutan.
Anmeldt 21 september 2016
6,0
mohd fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i marts 2016
Boleh la nak tidur satu malam”
keadaan hotel agak usang.. kakitangan biasa je x berapa nak mesra..berbaloi dengan harga... paking mudah kalo datang waktu malam..
Anmeldt 14 marts 2016
8,0
Fantastisk
Dr.Thillai fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i februar 2016
murah dan selesa penginapan di tengah bandar.”
kawasan strategik tengah bandar/ bersih/ peramah pembantu hotel.
Saya tinggal selama satu hari dan puas hati dengan hotel ini dengan harga bilik berpatutan.
Anmeldt 10 februar 2016
4,3
ramli fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2015
Harga yang tidak memuaskan dengan keadaan hotel”
Tiada
Tidak memuaskan
Anmeldt 23 november 2015
6,0
Mohd fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse til 3 personer
Boede 1 nat i september 2015
Untuk buat tidur ok la”
Dekat dengan pasar Siti Khadijah
Anmeldt 24 september 2015
5,3
MAZLAN fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 2 nætter i november 2014
Boleh la dari xde”
dekat ngan bandar
boleh la
Anmeldt 28 juni 2015
6,3
Godt
Daud fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 2 nætter i april 2015
Hotel yg bagus, berdekatan tempat makan dan membel”
tempat yg strategik.. berdekatan pusat membelibelah dan makanan.
Berpuas hati.
Anmeldt 10 april 2015
7,0
Rigtig godt
Noor fra Malaysia
Familie med store børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2014
berpatutan dengan harga. kebersihan bilik perlu di”
Ada surau. berdekatan dengan pasar .Shopping mall juga dekat.
Teksi Dari kota bharu ke UMK Bachok pergi balik rm100/= rasanya agak mahal. Surprise KB Mall Ada free Wi-Fi.(KelantanNet). Siapa kata Kelantan tak maju.
Anmeldt 15 november 2014
6,0
Hasrul fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2013
jimat ”
near city, essy to find food and barang murah
Bilik agak kecil
Anmeldt 08 november 2014
4,7
MOHD fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse til 3 personer
Boede 2 nætter i oktober 2014
TANDAS DAN BILIK KURANG MEMUASKAN KEBERSIHANNYA”
MURAH
MASAALAH MENGGUNAKAN TANGGA
Anmeldt 28 oktober 2014
10,0
Fremragende
AIMAN fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 4 nætter i august 2013
ok kot”
senang
Anmeldt 10 juli 2014
4,7
siti fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 1 nat i januar 2014
bolehlah utk penjimatan wang”
di bandar dan hampir dgn kemudahan bank
Utk keselesaan keluarga tidak bertepatan dan keadaan hotel yg lama
Anmeldt 21 januar 2014
6,0
mohd fra Malaysia
Par
Familieværelse til 3 personer
Boede 1 nat i november 2013
tuala lama buruk”
dalam bandar
ok tapi x p dah kot.hotel seperti 80an.perabut lama.pilihan terakhir atau yang nak murah sangat
Anmeldt 03 december 2013
10,0
Fremragende
ISMAIL fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 2 nætter i maj 2013
Penginapan yang menggembirakan”
Murah, petugas yang mesra & selesa.
Berdekatan kawasan membeli-belah, servis bilik pantas, daftar-masuk dan daftar-keluar pantas, berdekatan restoran tempatan, petugas penuh perhatian, berdekatan tarikan utama, petugas yang mesra, bilik bersih.
Anmeldt 06 juni 2013
6,3
Godt
Rushdi fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse til 3 personer
Boede 2 nætter i maj 2013
pintu bilik air rosak, tuala kotor”
terletak di pusat bandar
Anmeldt 06 juni 2013
4,7
Wanie fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse til 3 personer
Boede 1 nat i maj 2013
Kurang selesa”
Check in pantas
Anmeldt 01 juni 2013
4,0
Uyop fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse til 3 personer
Boede 1 nat i november 2012
Lokasi yang strategik”
tiada
Suatu percutian yang paling tak dapat dilupakan... bilik yang di kategorikan sebagai teruk : 1) Pintu bilik air tiada kunci. 2) Bilik air yang amat kotor. 3) Bilik yang tidak bersih dan tidak selesa. 4) Bilik tidak di kemas sewaktu masuk bilik @ 3.30p.m 5) Perkhidmatan Tuala tidak di sediakan @ perlu cagaran 15MYR untuk perkhidmatan tuala. 6) Siaran TV yang teruk
Anmeldt 26 november 2012
3,3
Uyop fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2012
Lokasi yang strategik”
tiada
Suatu percutian yang paling tak dapat dilupakan... bilik yang di kategorikan sebagai teruk : 1) Bilik air yang amat kotor. 2) Bilik yang tidak bersih dan tidak selesa. 3) Bilik tidak di kemas sewaktu masuk bilik @ 3.30p.m 4) Perkhidmatan Tuala tidak di sediakan @ perlu cagaran untuk perkhidmatan tuala. 5) Siaran TV yang teruk
Anmeldt 26 november 2012
7,0
Rigtig godt
MOHAMAD fra Malaysia
Familie med store børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i maj 2012
Hotel yang sesuai untuk membeli belah”
Berdekatan pusat membeli belah
Layanan kurang mesra dan bilik kurang bersih. Sesuai untuk tidur sahaja.
Anmeldt 06 juni 2012
4,3
Ahmadbi fra Brunei Darussalam
Familie med store børn
Standard Værelse
Boede 2 nætter i april 2012
Lokasi berdekatan dengan gedung membeli-belah ”
Harga bilik yang berpatutan
tidak selesa dengan kebersihan bilik dan kelengkapan bilik tidur serta tiada disediakan keperluan asas bilik mandi seperti sabun, tuala dan shampoo. petugas juga kurang mesra pelanggan.
Anmeldt 22 april 2012
4,0
RAMLI fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i januar 2012
Lokasi baik tetapi keadaan bilik tidak memuaskan”
Dalam kawasan perbandaran
Bilik tidak selesa, panas kerana a.cond rosak. Tiada layanan untuk guess. Pengalaman yang tidak menyeronokkan.
Anmeldt 07 februar 2012
6,4
Godt
Siti fra Malaysia
Par
Familieværelse til 3 personer
Boede 2 nætter i april 2016
ok lah”
murah dan jimat
Anmeldt 14 september 2016
6,8
Godt
SHUK fra Hongkong
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i august 2017
價錢便宜”
內部較為殘舊 近唐人街
Anmeldt 19 august 2017
6,0
hiroitsu fra Japan
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2016
バス停・マーケット。屋台から近く立地はよい”
翌日、国境越えのために宿泊した。同じビルに複数のホテルがあり、ここは一番左側でフロントが2階にある。部屋は古いが値段から考えて泊まるだけと割り切れば、次回も利用するかもしれない。主な観光する場所にも近く、通りを挟んで反対側に中華レストランがありおいしかった。マレーシアではアルコールが飲める食堂を探すのに苦労するが、このあたりの中華系の店はどこもメニューにあった。
Anmeldt 26 november 2016
6,0
TAKAHIRIO fra Japan
Gruppe
Standard Værelse
Boede 1 nat i august 2013
G”
中心地に近い、コンビニ近い、虫が好きな人にはオススメ!
中心地に近くて便利だった。 最初チェックインしたときは部屋が汚いとかは思わなかったが、夜戻ってきたらヤツが出た・・・ さらにバスルームに入ってみたら5匹くらいヤツがいた・・・ 蚊取り線香と押すだけベープでなんとか駆除したが、安心して寝れなくて翌日眠かった・・・
Anmeldt 16 august 2013
6,0
katsue fra Japan
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i juni 2013
コストパフォーマンスが良い”
立地が良い。スタッフが親切。良心的な価格。
1泊後、日にちを置いて3泊しました。早期の予約でしたが、きちんと予約されており、部屋もリクエストに応じてくれた。建物は古いが、ホットシャワーとAC付なのがありがたい。
Anmeldt 14 juli 2013
6,3
Godt
Tmoyuki fra Japan
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 1 nat i maj 2012
なんとも言えない感じです。”
広い。清潔。
Wifiはつながらないっ感じでした。テレビはあるが結構年代物。シャワーはトイレと同じ部屋です。 全体的に、ビル?って感じです。
Anmeldt 09 maj 2012