Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong)
Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong)
Se alle 39 billeder
Værelse Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong)
Værelse
Se alle 39 billeder
Lobby Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong)
Lobby
Se alle 39 billeder
Lobby Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong)
Lobby
Se alle 39 billeder
fitnesscenter Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong)
fitnesscenter
Se alle 39 billeder
PÅ KORTET Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong)
PÅ KORTET
Fremragende
Beliggenhed
9,1
Se alle 39 billeder Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong)
Se alle 39 billeder
Fjernet fra Favoritter

Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong)

Enestående placering
- 1,81 kilometer fra centum
- Se hvad der er i nærheden
Fantastisk
Baseret på 904 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,3
/
10
Fantastisk værelseskomfort og kvalitet
8,6
81% vil anbefale ejendommen til en ven
Værdi for pengene7,7
Afstand til centrum0.5 km
Placeringsvurdering9,1
Tætteste lufthavnHong Kong Internationale Lufthavn (HKG) - Hongkong
Afstand til lufthavn23,6 km
  • 310 m til offentlig transport

  • Lufthavnstransport

  • aircondition

  • 24-timers roomservice

Værelsesvalg
8,6
Fantastisk
Værelseskomfort og kvalitet
Denne ejendom er populærBlev sidst reserveret for få minutter siden
G600 LKF Superior
G600 LKF Superior
...
  • Værelsesstørrelse: 60 m²/64...
  • Udsigt: By
Indtast datoer for at se priser
G600 LKF Deluxe
G600 LKF Deluxe
...
  • Værelsesstørrelse: 60 m²/64...
  • Udsigt: By
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Dobbelt (Deluxe Double)
Deluxe Dobbelt (Deluxe Double)
...
  • Værelsesstørrelse: 58 m²/62...
  • Udsigt: By
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Værelse (Deluxe)
Deluxe Værelse (Deluxe)
...
  • Værelsesstørrelse: 60 m²/64...
  • Udsigt: By
Indtast datoer for at se priser
Superior Dobbelt (Superior Double)
Superior Dobbelt (Superior Double)
...
  • Værelsesstørrelse: 58 m²/62...
  • Udsigt: By
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Værelse (Deluxe)
Deluxe Værelse (Deluxe)
...
  • Værelsesstørrelse: 60 m²/64...
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Værelse (Deluxe)
Deluxe Værelse (Deluxe)
...
  • Værelsesstørrelse: 60 m²/64...
  • rygepolitik - røgfri værels...
Indtast datoer for at se priser
Superior Værelse (Superior)
Superior Værelse (Superior)
...
  • Værelsesstørrelse: 50 m²/53...
  • Udsigt: Have
Indtast datoer for at se priser
Superior Værelse - Stærkt tilbud (Superior Hot Deal)
Superior Værelse - Stærkt tilbud (Superior Hot Deal)
...
  • Værelsesstørrelse: 58.06 m²...
  • rygepolitik - røgfri værels...
Indtast datoer for at se priser
Superior Værelse - Stærkt tilbud (Superior Hot Deal)
Superior Værelse - Stærkt tilbud (Superior Hot Deal)
...
  • Værelsesstørrelse: 50 m²/53...
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong)?
Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Mere om Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong)

Mere om Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong)

Oversigt

Vis mere

Afstande og vigtige steder

Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mindre

Hvad de tilbyder

Vis mindre

I nærheden

Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mere

Ejendommens gæstepolitikker

Vis mindre

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (904)Booking.com Anmeldelser (482)
Hotellets stand/rengøring8,6
Faciliteter7,7
Beliggenhed9,1
Værelseskomfort og kvalitet8,6
Service8,2
Værdi for pengene7,7
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
한국어
简体中文
日本語
mere
Viser 796 verificerede gæsteanmeldelser
12345
9,2
Fremragende
Heather fra USA
Par
Boede 3 nætter i januar 2017
Can't beat the Location for Partying in LKF”
Will stay again, We have been in Asia for 6 years and this is out Go To Place
Anmeldt 10 december 2017
7,6
Rigtig godt
Steven fra Indonesien
Par
Boede 3 nætter i april 2017
Near Bar and Clubs”
If you like to hangout at nite, this hotel is the best. Located in LKF Area, a lot of bars and clubs nearby.
Anmeldt 14 november 2017
10,0
Fremragende
ravinder fra Singapore
Gruppe
Boede 2 nætter i maj 2017
Excellent Location”
The location was very convenient, walking distance to eateries and in the middle of the nightlife destinations.
Anmeldt 08 november 2017
4,4
Xuelian fra Storbritannien
Par
Boede 3 nætter i december 2016
Acceptabel”
the hotel is centrally located in the party area of Hongkong. Bars and clubs are plenty however, please do not expect to have any peaceful sleep at the hotel. it is extremely noise and it doesn't matter if you change to any other rooms or on any higher level floors.
Anmeldt 31 oktober 2017
7,6
Rigtig godt
andrew fra Singapore
Par
Boede 2 nætter i april 2017
Hong Kong fun weekend”
Was excellent location.....but now closed!
Anmeldt 07 oktober 2017
6,4
Godt
JIN fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 3 nætter i september 2016
Godt”
Good size room with good view. Close to many local food outlets & there are many branded shops within walking distance. Though in LKF area the hotel & rooms are quiet.
Anmeldt 22 august 2017
9,2
Fremragende
Martin fra Danmark
Rejsende alene
Boede 3 nætter i maj 2017
Fremragende”
it was great location, even though I thought it would be it noisy that was not the case. Room size was very good. nice and very comfortable. Hotel staff very helpful.
Anmeldt 07 juli 2017
8,4
Fantastisk
Michael fra USA
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i august 2016
Always love staying at Hotel LKF”
Not to be mistaken for LKF Hotel which is totally different, the Hotel LKF by Rhombus is in the heart of LKF. If I'm going to be partying in LKF, I try as much as possible to stay here since it's a quick stumble back from anywhere in LKF. Those who aren't partying in LKF should stay elsewhere on a Friday or Saturday night. Every room comes with earplugs for good reason. Getting to the hotel with baggage during party time is...a very bad idea. Booking early is suggested as the prices can skyrocket as Friday night approaches.
Anmeldt 02 juli 2017
6,4
Godt
Andreas fra Østrig
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i september 2016
Nightlife location”
The room is quite large and reasonably clean. The outside area smells a bit mouldy. It is in LKF so the crowd, music and noise are inevitable. Expect loud music from the street until early morning. However, if you want to enjoy HKG's nightlife, it is one of the best locations. Overall it is a decent 4 star hotel.
Anmeldt 01 juli 2017
7,6
Rigtig godt
Martin fra Filippinerne
Familie med små børn
Boede 3 nætter i juni 2017
Nice hotel with big rooms”
50 sq. meters and 2 queen beds is pure luxury in HK.
Anmeldt 30 juni 2017
8,0
Fantastisk
Eric fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i juni 2017
heart of action ”
Center of LKF action, was in the suite room @ 2117, a luxury by HK rooms standards. amazing views , super comfortable pillows , bed & linens. great vibe all together.
Anmeldt 26 juni 2017
6,8
Godt
MEI fra Hongkong
Gruppe
Boede 1 nat i januar 2017
Godt”
NO WIFI
Anmeldt 17 juni 2017
7,6
Rigtig godt
Holly fra Singapore
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i juni 2017
Great location”
Close to everything and room fine. Nice view.
Anmeldt 08 juni 2017
7,6
Rigtig godt
Mike fra USA
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i april 2017
nice location ”
it was right on top of the LKF and has some famous clubs and drinking places just right down the hotel.
Anmeldt 01 juni 2017
3,2
KAI-LI fra Taiwan
Par
Boede 2 nætter i maj 2017
No house cleaning during our stay”
The hotel facilities were very old and unclean. The bathroom drains were moldy and the toilet smelled. During our stay there we noticed house keeping did not clean and make up our room when we returned after breakfast. We called to ask them to come in the afternoon since we will be gone again. When we returned around 5pm, the room was still not cleaned! Thus, we called again to the front desk to ask them to send someone up after we got ready and went out for dinner, again, no one showed up. We complained to the manager the next day when we checked out and basically it was like , oh thanks for letting us know....never going to stay there again no matter how convenient that location is.
Anmeldt 31 maj 2017
8,0
Fantastisk
Clarence fra Singapore
Forretningsrejsende
Boede 4 nætter i maj 2017
Place where things happens!”
Location wise it's an amazing hotel. Service, Amenities are TOP notch.
Anmeldt 23 maj 2017
5,6
YEWMENG fra Singapore
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i maj 2017
A lot of stairs and hill to climb”
Good location, plenty of eatery, however, unable to smoke in the room.
Anmeldt 20 maj 2017
8,4
Fantastisk
Vence fra Indonesien
Rejsende alene
Boede 3 nætter i maj 2017
Good stayed”
I enjoyed stay here, I got upgrade room due to room Was fully booked I think, but I have to wait till after 3pm To check In. Nice room n clean, but the smell Is not good
Anmeldt 11 maj 2017
7,6
Rigtig godt
Trevor fra Australien
Par
Boede 2 nætter i januar 2017
Close to the action”
I stayed here for two nights to check out the night life in LKF. It was in a great location.
Anmeldt 27 april 2017
3,6
Jewelle fra Filippinerne
Par
Boede 4 nætter i april 2017
Needs to be updated and refurbished”
The room was very spacious but the room and features were very outdated: stains on the carpet and curtains, wear and tear on the furniture and wood, rust in the toilet etc. We stayed in a non-smoking room, but there was an underlying smell of stale smoke or ashtray. Our room was also unfortunately right below the night club Azure which was very noisy, although ear plugs were offered complimentary by the bed. Overall it is in a very central location, and the space was quite large for Hong Kong standards. Although they really need to upgrade the interiors and improve on the daily cleaning.
Anmeldt 20 april 2017
12345
Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

Tilbage til søgeresultater

Tilbage til værelsesvalg

|

Luk