Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 395 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 8,8
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Service 8,6
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter

Carolina fra Indonesien
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i juni 2016
Nothing but excellent
Modern interior, excellent service. Delicious ala carte breakfast.
Anmeldt 26 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

KO fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i juni 2016
Good Service , delicious food and near dolphin boat port
Good place
Anmeldt 13 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LUCIANA fra Indonesien
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i maj 2016
Small hidden jewels
Had a pleasant stay here, the room and hotel surroundings are quiet, clean and nice. Have to try the massage too at the end of the day 😊 Thank you Melamun Hotel
Anmeldt 06 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sudarat fra Thailand
Gruppe
Deluxe
Boede 1 nat i april 2016
Warmly welcome.
The hotel located 10 minute far from Lovina beach. Welcome drink is Iced Chocolate. The chocolate spa open 9.00AM-6.00PM. The room is clean and toilet is quite large. Anyway, the toilet's door is a glass window which we can see another person while using toilet. No hair-dryer. No buffet breakfast, but you can choose one main dish from the menu.
Anmeldt 18 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Oliver fra Tyskland
Familie med store børn
Deluxe
Boede 1 nat i marts 2016
Nice hotel for short stay
We stayed 1 night during a trip around bali. Hotel was very nice, excellent value for the money. Good choice for someone who wants to explore the area.
Anmeldt 25 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

lik fra Malaysia
Par
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2016
Good
Good
Good
Anmeldt 03 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Renice fra Malaysia
Gruppe
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2016
Wonderful
Good and nic
Anmeldt 03 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ade fra Indonesien
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i december 2015
good and conveince hotel, but swimming pool very small
good for stay in lovina to see dolphin...
Anmeldt 12 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LISA fra Indonesien
Familie med store børn
Deluxe
Boede 2 nætter i december 2015
Nice hotel, very homey & comfortable
Comfortable bed, clean bathroom & good food
Melamun is a small hotel only 9 rooms but very comfortable, the room spacious enough, all the furniture /equipment in the room & bathroom looks solid & strong, not like some budget hotel which just simply use cheap furniture. It's not easy to find a decent hotel, reasonable price, and yet modern plus comfortable in Lovina. I found it all in Melamun, only one minor thing maybe the location is not in front of the beach. To me a good sleep is better than having a sea view for 24 hours. The staffs who works at Melamun also all very kind & friendly from the Manager who in charge in the marketing & reception until the restaurant staffs and the cleaning service who also act as porter.. everyone are sincere & well mannered. Before the trip I have doubted how my trip will end up because it took us 5 hours to reach Lovina from Denpasar, the traffic quite bad in bedugul area due to high season, lots of busses.. but after staying 2 nights in Lovina I was very happy and Lovina is very quiet & peaceful..
Anmeldt 05 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rumaksono fra Indonesien
Familie med store børn
Deluxe
Boede 1 nat i januar 2016
exclusive resort hotel
good staf, delicious food, near dolphin boat port
very happy, we will stay in this hotel for next holiday
Anmeldt 03 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: