2015
Fantastisk 8,8
baseret på 2640 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2640 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,5
  • Faciliteter 9,0
  • Beliggenhed 7,7
  • Værelsets komfort/standard 9,2
  • Service 9,2
  • Værdi for pengene 8,7
  • Mad/spisning 8,7
Sortér efter

Hoang fra Singapore
Forretningsrejsende
Club-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 6 nætter i september 2016
Wider variety of fruits will be appreciated
Friendly staff. Complimentary buffet breakfast is decent, but wider variety of fruits will be appreciated.
Anmeldt 12 september 2016

GABRIEL fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe King
Boede 6 nætter i september 2016
Quite satisfied with what I paid for
Rooms can be improved more although they solved the problem for me, but ithe problem tend to happen again. Not their fault tho, it's just maybe the facilities are already faulty.
Anmeldt 12 september 2016

paresh fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2016
great VFM, will stay here again
great VFM, will stay here again
Anmeldt 05 september 2016

win fra Malaysia
Par
Deluxe Premium King
Boede 2 nætter i august 2016
Decent
Decent
Anmeldt 02 september 2016

TAN fra Irland
Familie med store børn
Deluxe King
Boede 2 nætter i august 2016
It was a perfect stay for us
The staffs are polite and professional. The dinner buffet there was awesome. The condition of the room was great and clean.
Anmeldt 30 august 2016

hai fra USA
Par
Deluxe King
Boede 2 nætter i august 2016
Vâction
carpet need to be clean
Anmeldt 29 august 2016

Santoso fra Indonesien
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i august 2016
good service from the concierge
their concierge was very helpful to me, beside their 5 stars hotel service and facilities
Anmeldt 25 august 2016

Pang fra Indonesien
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i august 2016
Very Recommended Hotel For Business Traveller
The Hotel give me a lot of help for my Business trip and I will stay back at this hotel when I'm back to Ho Chi Minh.
Anmeldt 22 august 2016

Ross fra Australien
Rejsende alene
Club Premium-dobbeltværelse
Boede 1 nat i august 2016
Very polite and helpful staff!
Would defiantly return and stay next time I'm in Ho Chi Min!! Breakfast buffet the best I've ever see! And I've seen a lot!
Anmeldt 19 august 2016

mei fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 6 nætter i juni 2016
Clean and easy
Lovely place
Anmeldt 17 august 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: