Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 430 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,8
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 7,9
  • Værelsets komfort/standard 6,8
  • Service 6,8
  • Værdi for pengene 7,6
  • Mad/spisning 5,0
Sortér efter

Ian fra Australien
Par
Boede 2 nætter i september 2015
Great location to most things. Staff are ftiendly
....
Will definately stay here again
Anmeldt 17 september 2015

James fra Australien
Rejsende alene
Boede 7 nætter i august 2015
Great location, full of bed bugs
Location, price, staff
I will not stay at this hotel again. Friendly staff, great location, good price, but in one week 2 horrible bouts of bed bugs and very noisy. Construction next door and tiled floors that reverberated every internal noise.
Anmeldt 18 august 2015

Wendy fra Australien
Rejsende alene
Boede 4 nætter i april 2015
too cheap to go
never had breakfast on paper plate
Impossible for taxi to find. First floor room is so close to reception. Massage parlour tried to shorten my massage to 1.15hrs when i paid for 1.5hours. Theres a differentent clock in massage reception to massage room. Bring a mobile for time keeping. Breakfast was served on paper plate.
Anmeldt 22 maj 2015

Chou fra Taiwan
Rejsende alene
Boede 1 nat i maj 2015
Overall, not bad
Price is acceptable and the location is not bad.
Anmeldt 11 maj 2015

laurie fra Australien
Par
Boede 1 nat i april 2015
good budget option
staff pool location
Very good recommend.see my previous reviews on the place
Anmeldt 14 april 2015

laurie fra Australien
Par
Boede 1 nat i april 2015
value location comfort
all the above and nice pool
See my previous as I stayed here 4 consecutive days
Anmeldt 14 april 2015

laurie fra Australien
Par
Boede 2 nætter i april 2015
cosy clean budget hotel
staff cleanliness pool
I enjoyed my stay there.staff gave me early check in which was very convenient.the room was nice and clean good WiFi.only fault was hot water was a bit hit and miss.good value for the money
Anmeldt 14 april 2015

eric fra Frankrig
Rejsende alene
Boede 1 nat i august 2014
Hotel S8
-
Not clean
Anmeldt 11 januar 2015

Randall fra Australien
Rejsende alene
Boede 7 nætter i november 2014
Tired Hotel which had seen better days
Location was good
The staff were not interested in their guests stay. Tea and coffee urn but no supplies of tea and coffee. when asked for the staff could not be bothered. Limited English skills.
Anmeldt 15 december 2014

Lee fra Malaysia
Gruppe
Boede 5 nætter i november 2014
nice location
very nice location, convenient
pleasant
Anmeldt 07 december 2014


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: