Se alle 396 ejendomme i Yala.
Fantastisk8,4
Baseret på 66 anmeldelser
Hotel Tamarind Tree
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
Swimmingpool
Se flere billeder
8,3 Rigtig god placering
Se kort
Se alle 36 billeder
8,3Beliggenhed
  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • aircondition

  • daglig rengøring

  • altan/terrasse

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Deluxe Dobbeltværelse med altan (Deluxe Double Room with Balcony)
...
  • Udsigt: Pool
  • 31 m²
  • 1 enkeltseng og 1 king-size...
Indtast datoer for at se priser
Deluxe-suite med balkon (Deluxe Suite Balcony)
...
  • Udsigt: Pool
  • 40 m²
  • 1 enkeltseng og 1 king-size...
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge og altan (Deluxe Twin Room with Balcony)
...
  • Udsigt: Pool
  • 31 m²
  • 1 enkeltseng
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Double Room with Half Day Safari
...
    Indtast datoer for at se priser

    Mere om Hotel Tamarind Tree

    En oversigt

    Vis mere

    Hvad de tilbyder

    Vis mindre

    Politikker

    Vis mere

    Brugbare oplysninger

    Vis mere

    Verificerede kundeanmeldelser

    Agoda Anmeldelser (66)
    Booking.com Anmeldelser (76)

    6,7

    Sortér efter rejsetype
    • Hotellets stand/rengøring 8,3
    • Faciliteter 8,4
    • Beliggenhed 8,3
    • Værelseskomfort og kvalitet 8,1
    • Service 8,8
    • Værdi for pengene 8,5
    • Hotellets stand/rengøring 8,4
    • Faciliteter 9,0
    • Beliggenhed 8,1
    • Værelseskomfort og kvalitet 10,0
    • Service 9,0
    • Værdi for pengene 8,4
    • Hotellets stand/rengøring 7,2
    • Faciliteter 7,0
    • Beliggenhed 8,8
    • Værelseskomfort og kvalitet 7,3
    • Service 9,2
    • Værdi for pengene 8,8
    • Hotellets stand/rengøring 8,2
    • Faciliteter 6,3
    • Beliggenhed 8,4
    • Værelseskomfort og kvalitet 8,7
    • Service 8,4
    • Værdi for pengene 7,5
    • Hotellets stand/rengøring 8,3
    • Faciliteter 8,7
    • Beliggenhed 8,7
    • Værelseskomfort og kvalitet 7,0
    • Service 9,0
    • Værdi for pengene 9,0
    • Hotellets stand/rengøring 8,7
    • Faciliteter 9,1
    • Beliggenhed 8,0
    • Værelseskomfort og kvalitet 8,0
    • Service 8,7
    • Værdi for pengene 8,7
    Leveret af verificerede gæster fra Agoda
    Filtre

    Anmeldelsessprog
    • English
    • 简体中文
    • 繁體中文 (香港)
    • Deutsch
    • Español
    • Nederlands
    • Русский
    mere mindre

    Værelsestype
    • Deluxe Dobbeltværelse med altan
    • Deluxe-suite med balkon
    • Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge og altan

    Sortér efter
    Viser 60 verificerede anmeldelser
    • ryd alle

    9,6
    Franiscus fra Holland
    Par
    Deluxe Dobbeltværelse med altan
    Boede 2 nætter i juli 2017
    Fremragende”
    very relax time there We enyou very much
    Anmeldt 07 juli 2017
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
    8,0
    Els fra Belgien
    Familie med små børn
    Deluxe Dobbeltværelse med altan
    Boede 1 nat i juli 2017
    Rigtig godt”
    Service of breakfast was very slow and poor. We were hassled by hundreds of flies even with two fans directed to our table. It took more than thirty minutes to get a cup of coffee on the table (after asking). However a very nice pool.
    Anmeldt 05 juli 2017
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
    8,4
    Sumanan fra Sri Lanka
    Familie med små børn
    Deluxe-suite med balkon
    Boede 1 nat i april 2017
    Ok but food not good...”
    please consider the food for local travelers...
    Anmeldt 03 maj 2017
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
    4,4
    Murtuza fra Forenede Arabiske Emirater
    Familie med små børn
    Deluxe Dobbeltværelse med altan
    Boede 1 nat i april 2017
    Avoid staying if you have better optoons”
    Hotels looks new but its not well maintained,furniture and doors looks worn out,not cleaned rooms bathrooms are smelly,cannot have food in open area lot of flies and mosquitos,they served yellow colored powder organe juice when asked its fresh they say its fresh.i would not consider as 4 star.staff was friendly and reception staff could understand my point. Bit pricing for what you get I hope they do better on above mentioned
    Anmeldt 29 april 2017
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
    9,6
    Jaroslav fra Australien
    Par
    Deluxe Dobbeltværelse med altan
    Boede 1 nat i april 2017
    A little oasis”
    For the price, this one is extraordinary. We did an overnighter to safari jala NP and were surprised by the facilities, cleanliness and attentiveness of the staff. Totally recommend this one. We had stayed in similar accommodation in Colombo and bentota for 3x the price.
    Anmeldt 26 april 2017
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
    8,0
    Austin fra Australien
    Par
    Deluxe Dobbeltværelse med altan
    Boede 1 nat i april 2017
    Clean, pool, spacious ”
    Pro Very clean Massive rooms Pool great For a couple they Organised our safari, cost 5000 for private driver and jeep, and then entrance fee for 680 Cons Wifi did not work in rooms, it could be we where further away?
    Anmeldt 19 april 2017
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
    6,0
    N fra Canada
    Familie med store børn
    Deluxe-suite med balkon
    Boede 1 nat i marts 2017
    Over gennemsnittet”
    Rooms are nice. Don't book with meals as the food is mediocre. Buffet has very limited choice and poor quality. Lots of flies in the dining area.
    Anmeldt 29 marts 2017
    Dear N, Thank you for your comments. And thank you for recommending our rooms.And I apologize for the problems that you encountered during your last stay. This is not the type of review that we like to see, and I assure you that I will be looking into each point that you have made. If it is convenient, I would like to discuss your experience further, so that I might learn more about how to improve our property and service for you and our other guests. Please feel free to contact me at the office email below. Thank you for staying with us, and we look forward to another chance to serve you. Thanks & Best Regards Arun AGM
    Besvaret 17 juni 2017
    Vis mere
    Hotel Tamarind Tree
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
    7,2
    YUE fra Kina
    Familie med store børn
    Deluxe-suite med balkon
    Boede 1 nat i marts 2017
    Not bad ”
    There is blood on the pillow...so, please imagine by yourself... If you dont take buffet, meal order will cost you an hour.
    Anmeldt 24 marts 2017
    Dear Yue, Thank you for your comments. I apologize for the Disappointments. This is not the type of review that we like to see, and I assure you that I will be looking into each point that you have made. If it is convenient, I would like to discuss your experience further,as you have not detailed in this review. so that I might learn more about how to improve our property and service for you and our other guests.At the same time i would special mentioned we have replaced the linen with stains with new ones.Also we are conducting training programs to our staffs to offer fast and efficient service to our guest. Thank you for staying with us, and we look forward to another chance to serve you. Warm Regards, Arun AGM
    Besvaret 01 maj 2017
    Vis mere
    Hotel Tamarind Tree
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
    8,0
    JINGXUE fra Kina
    Rejsende alene
    Deluxe Dobbeltværelse med altan
    Boede 1 nat i marts 2017
    will go if have 2nd time”
    it is quite. Location is not so important as most of ppl who come to Sri Lanka will hire a car. also had buffet dinner which tasted in an ordinary level.
    Anmeldt 20 marts 2017
    Dear JIN, We are very happy to see your review about Hotel Tamarind Tree. As you said the location of the Hotel is very convenient to travel to Yala National park and its very close to the Main Road and Available for all transport services with easy access.And we recommend all our future guests to use google maps in by just searching by hotel name you can easily locate us. Thank you again for your valuable time for reviewing us.Hope to see you again on your next visit to Srilanka. Best Regards Arun AGM
    Besvaret 11 april 2017
    Vis mere
    Hotel Tamarind Tree
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
    7,2
    Lorene fra Singapore
    Par
    Deluxe Dobbeltværelse med altan
    Boede 2 nætter i marts 2017
    Rigtig godt”
    A good location if you need to go to Yala National Park. The Sri Lankan dishes by chef Fernanado were simple but amazingly delicious. Just outside the hotel is a fabulous little cafe that sells lovely hoppers.
    Anmeldt 17 marts 2017
    Dear Lorene, We are glad to see your good review on Hotel Tamarind Tree Tissamahara. As you said we are located 14 KM away from the Yala national park on a convenient location with all transport service access.And i have already conveyed your special mentioned about our Chef and his delicious food to him and his team.And its seems you have enjoyed the local food and the village too which made your stay a memorable one. We wish to serve you again and again. Sincerely Arun AGM
    Besvaret 11 april 2017
    Vis mere
    Hotel Tamarind Tree
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


    1

    Vælg bonusordning

    PointsMAX
    Sprog
    Bonusordning A Bonusordning A
    Bonusordning B

    Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

    2

    Vælg pointtilbud

    Hotelværelse A
    Værelsesoplysninger
    Tjen
    5.000 point

    Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

    3

    Indtast medlems-ID

    Land i pas
    Medlemskabs-ID
    1234

    Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

    Start her og vælg din foretrukne ordning:
    <Forrige
    August 2017
    MaTiOnToFr
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031   
    Næste>
    September 2017
    MaTiOnToFr
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930