Reservér nu: Hotel Vevo Puchong Malaysia

Rigtig godt
Baseret på 149 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,1

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (149)Booking.com Anmeldelser (306)
7,1
Rigtig godt
Baseret på 149 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,4
Faciliteter6,5
Beliggenhed7,4
Værelseskomfort og kvalitet10,0
Service7,0
Værdi for pengene7,2
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
Bahasa Indonesia
繁體中文 (台灣)
Værelsestype
Superior Dobbelt med vindue
Premium-værelse med kingsize-seng og udsigt
Japansk familie-værelse
Deluxe enkeltværelse med byudsigt
mere
Sortér efter
Viser 67 verificerede gæsteanmeldelser
3,2
Iskkandar fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe-dobbeltværelse uden vindue
Boede 1 nat i juni 2017
Bad Service”
Im stay for one night.They give me 3rd floor.But the floor is very noisy.People laugh and talk very loud.And i notice its from housekeeping staff.When i try to complaint,the receptionist ignore my complaint.Very bad and rude service
Anmeldt 02 juli 2017
9,2
Fremragende
TAN fra Malaysia
Forretningsrejsende
Executive Værelse til 3 personer
Boede 3 nætter i juni 2017
perfect location ”
the hotel locates in this city which easy to find restaurants, bars and cafe. A lot of banks for my business perusual when my friends need withdrawal money of UNIONPAY [银联]. staff named Mandy, Kelvin and Usha are all kind for servicing, help booking taxi to airport.
Anmeldt 12 juni 2017
7,6
Rigtig godt
Lee fra Malaysia
Par
Deluxe-dobbeltværelse uden vindue
Boede 1 nat i maj 2017
VERY Good”
Recommended to all ppl
Anmeldt 08 juni 2017
7,2
Rigtig godt
Lor fra Malaysia
Gruppe
Japansk familie-værelse
Boede 1 nat i april 2017
A new and clean hotel”
Due to it is a new hotel, so the room and facilities is still clean and look good. I not recommend this hotel to who are travel without driving car, because the location is far away from the public transport station. But we are go there by drive car, so is no problem to us. Overall is ok and worth it price.
Anmeldt 21 april 2017
6,8
Godt
Irene fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe-dobbeltværelse uden vindue
Boede 1 nat i marts 2017
Easy excess to eatery”
Very easy to hunt for all kind of food!
Anmeldt 26 marts 2017
7,6
Rigtig godt
wendy fra Malaysia
Familie med store børn
Superior med 2 enkeltsenge og vindue
Boede 1 nat i marts 2017
good location”
no comment,everything good
Anmeldt 21 marts 2017
8,0
Fantastisk
wendy fra Malaysia
Familie med store børn
Japansk familie-værelse
Boede 1 nat i januar 2017
good location”
nice hotel,clean
Anmeldt 21 marts 2017
10,0
Fremragende
TAY fra Malaysia
Gruppe
Japansk familie-værelse
Boede 2 nætter i januar 2017
Good”
Friendly staff, clean room, a lot of food nearby
Anmeldt 05 marts 2017
10,0
Fremragende
TAY fra Malaysia
Gruppe
Superior Dobbelt med vindue
Boede 2 nætter i januar 2017
Good”
Clean room, large space, a lot of restaurant nearby, need uber to shopping mall
Anmeldt 05 marts 2017
6,8
Godt
CHONG fra Taiwan
Rejsende alene
Superior Dobbelt med vindue
Boede 1 nat i januar 2017
good location ”
good location and condition
Anmeldt 15 februar 2017
6,4
Godt
Lai fra Singapore
Familie med små børn
Japansk familie-værelse
Boede 1 nat i januar 2017
no bad”
room no bad, convenience
Anmeldt 06 februar 2017
8,0
Fantastisk
wendy fra Malaysia
Familie med store børn
Executive Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i januar 2017
good location,clean”
everything good
Anmeldt 02 februar 2017
7,2
Rigtig godt
Hsi fra Malaysia
Par
Superior Dobbelt med vindue
Boede 2 nætter i januar 2017
Clean,quite, good location”
Place is clean. Value for money
Anmeldt 19 januar 2017
10,0
Fremragende
yin fra Malaysia
Par
Executive Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i januar 2017
best choice”
very clean
Anmeldt 14 januar 2017
7,2
Rigtig godt
Pang fra Malaysia
Par
Superior Dobbelt med vindue
Boede 1 nat i januar 2017
Value for money and good location!!”
Overall is quite good especially the bed - very comfortable, but i saw Baby Roache in my room
Anmeldt 10 januar 2017
8,0
Fantastisk
Rosham fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe enkeltværelse med byudsigt
Boede 1 nat i december 2016
Value For Money”
Good location. Value for money for single bedroom
Anmeldt 26 december 2016
9,6
Fremragende
Whiskey fra Malaysia
Gruppe
Superior med 2 enkeltsenge og vindue
Boede 2 nætter i december 2016
Comfortable and clean”
This is my second stay in Hotel Vevo. I just love it. The room & bathroom is clean and neat. Staff is very helpful and nice. Parking seems to be an issue but this round we are lucky to get one.
Anmeldt 13 december 2016
7,6
Rigtig godt
Wendy fra Malaysia
Familie med små børn
Japansk familie-værelse
Boede 1 nat i december 2016
Very good ”
good location,clean,recomanded!
Anmeldt 10 december 2016
6,0
Steven fra Malaysia
Par
Superior Dobbelt med vindue
Boede 1 nat i december 2016
No.”
No.
Anmeldt 09 december 2016
10,0
Fremragende
Connie
Familie med små børn
Japansk familie-værelse
Boede 1 nat i december 2016
Clean & good location ”
Surrounding of hotel got lots of nice foods
Anmeldt 07 december 2016
6,8
Godt
Jenny fra Malaysia
Familie med små børn
Japansk familie-værelse
Boede 1 nat i november 2016
Good & comfortable stay”
Good stay
Anmeldt 16 november 2016
9,2
Fremragende
Mary fra Malaysia
Familie med små børn
Japansk familie-værelse
Boede 1 nat i oktober 2016
GOOD STAY”
You can easily go for food hunting downstairs. Friendly staff.
Anmeldt 12 november 2016
6,4
Godt
Lee fra Malaysia
Familie med store børn
Japansk familie-værelse
Boede 1 nat i oktober 2016
Good location ”
Variety of food around
Anmeldt 07 oktober 2016
7,2
Rigtig godt
See fra Malaysia
Familie med store børn
Japansk familie-værelse
Boede 1 nat i september 2016
Good location.”
Good location and value for money. Poor soundproof.
Anmeldt 27 september 2016
7,2
Rigtig godt
Shu fra Malaysia
Par
Deluxe-dobbeltværelse uden vindue
Boede 1 nat i september 2016
overall is good”
toilet and bed sheet are clean 😊 No hair dryer, i wouldnt connect wifi at mid night...
Anmeldt 26 september 2016
8,0
Fantastisk
Miriam fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt med vindue
Boede 1 nat i juli 2016
Best budget hotel in Puchong”
My second stay here. Like the cleanliness and helpfulness of the staff. The first choice for my stay in Puchong area right now.
Anmeldt 21 august 2016
8,4
Fantastisk
wai fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe-dobbeltværelse uden vindue
Boede 1 nat i juli 2016
Overall ok.”
The toilet floor is VERY sticky. Others was ok.
Anmeldt 27 juli 2016
7,2
Rigtig godt
Wen fra Malaysia
Par
Superior Dobbelt med vindue
Boede 1 nat i juli 2016
New and clean”
Friendly staff
Anmeldt 26 juli 2016
7,6
Rigtig godt
Kok fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior med 2 enkeltsenge og vindue
Boede 1 nat i juli 2016
Worth the stay”
Generally, this hotel location is ideal. It has good wifi connectivity. My only concern was the room size as there was no space for work. The ledge near the bed was too small for my liking. As a business traveler, i was not able to work comfortably. If you are looking for leisure stay, it would be ideal.
Anmeldt 23 juli 2016
9,2
Fremragende
Tan fra Malaysia
Familie med små børn
Superior med 2 enkeltsenge og vindue
Boede 1 nat i juni 2016
New and clean room”
The room is clean. Water pressure and water temperature is very good. Comfortable bed. Convenient location and many eateries surrounding.
Anmeldt 27 juni 2016
9,6
Fremragende
Miriam fra Singapore
Rejsende alene
Premium-værelse med kingsize-seng og udsigt
Boede 3 nætter i april 2016
Excellent budget hotel”
Love the cleanliness of the place. Only set back is parking as it's quite busy around the area. Food a plenty! Will definitely return.
Anmeldt 07 juni 2016
7,6
Rigtig godt
Jerry fra Malaysia
Par
Superior Dobbelt med vindue
Boede 5 nætter i maj 2016
Clean and convenient”
Overall is satisfied, clean and convenient.
Anmeldt 24 maj 2016
7,6
Rigtig godt
XIN fra Malaysia
Familie med små børn
Japansk familie-værelse
Boede 1 nat i maj 2016
New hotel”
New hotel, worth the price. Very clean. However parking spaces are limited.
Anmeldt 12 maj 2016
6,0
iceberg fra Malaysia
Par
Superior med 2 enkeltsenge og vindue
Boede 1 nat i maj 2016
Plus improvement”
Couples and couples must be provided with a double sheet, and if it's a single sheet, it's not ideal.
Anmeldt 07 maj 2016
6,4
Godt
Teng fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe enkeltværelse med byudsigt
Boede 1 nat i april 2016
Good Location, New and clean”
Nice hotel but the room was bit small. I like the air conditional in the room. very cooling and get a good sleep.
Anmeldt 03 maj 2016
6,8
Godt
Teng fra Malaysia
Rejsende alene
Superior med 2 enkeltsenge og vindue
Boede 1 nat i april 2016
New and clean, Good Location, Nice Staff”
The location for this hotel is good. more restaurant at just surrounding hotel area. but the room was little bit small.
Anmeldt 03 maj 2016
3,6
TERRANCE fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe-dobbeltværelse uden vindue
Boede 1 nat i maj 2016
not really like this hotel”
night time on duty guard not so friendly and hotel 3 nos car park is just for level 1 big room only...standard room n others is cant park the hotel car park lot :c
Anmeldt 03 maj 2016
6,4
Godt
Glen fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe-dobbeltværelse uden vindue
Boede 2 nætter i april 2016
Water heater”
There are no hot water in the bathroom shower.
Anmeldt 24 april 2016
6,8
Godt
Kuok fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe-dobbeltværelse uden vindue
Boede 1 nat i april 2016
Good hotel”
Just checked in few days ago. The room is spacious and the cleanliness is well maintained. The washroom is clean,the water pressure is high and water volume is smooth to take bath. however, the detergent smell is quite thick inside the room. and the air conditioner takes time to get the room cold. maybe the management can work on that. last but not least, the boss is very friendly and easy to chat with. overall is a good choice for staying. Keep it up,VEVO hotel.
Anmeldt 19 april 2016
9,0
Fremragende
Simon fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt med vindue
Boede 1 nat i marts 2016
New and comfort. Value for money.”
New and Clean. Good location. Value for money.
Very good. Nothing to complain. Design and overall is facilities is nice. Only thing may concern is to refill toilet paper.
Anmeldt 23 marts 2016
6,4
Godt
Ho fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior med 2 enkeltsenge og vindue
Boede 3 nætter i marts 2018
不错出入方便”
清洁要改散
Anmeldt 15 marts 2018
6,8
Godt
YEOH fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe enkeltværelse med byudsigt
Boede 1 nat i januar 2017
不错。。但是隔音不够好”
地点是不错的,附近也有很多小吃店和饭店。 问题是隔音不够好,半夜被其他的住客吵醒。性价比也较高,房间是蛮干净的。
Anmeldt 09 januar 2017
9,6
Fremragende
SWEE fra Malaysia
Par
Deluxe-dobbeltværelse uden vindue
Boede 2 nætter i november 2016
不错”
不错👍🏻清洁
Anmeldt 07 november 2016
6,4
Godt
chee fra Malaysia
Forretningsrejsende
Japansk familie-værelse
Boede 1 nat i juli 2016
只是留宿算很不错”
整体还不错,但隔音较差
Anmeldt 21 juli 2016
7,6
Rigtig godt
Radiani fra Indonesien
Forretningsrejsende
Deluxe-dobbeltværelse uden vindue
Boede 2 nætter i august 2017
banyak tempat makan”
banyak tempat makan di sekitar hotel..3 menit ke stasiun menggunakan grabbike
Anmeldt 16 september 2017
6,8
Godt
Radiani fra Indonesien
Forretningsrejsende
Deluxe-dobbeltværelse uden vindue
Boede 3 nætter i september 2017
byk tempat makan”
lokasi agak jauh dr pusat kota..namun byk tmptakan dsekitar area hotel
Anmeldt 09 september 2017
6,0
Wei fra Malaysia
Familie med store børn
Japansk familie-værelse
Boede 1 nat i marts 2018
還不錯”
整體還不錯~
Anmeldt 18 april 2018