Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 561 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,5
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 6,5
  • Værelsets komfort/standard 6,7
  • Service 6,7
  • Værdi for pengene 7,6
  • Mad/spisning 6,1
Sortér efter

ZELFIS fra Indonesien
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i oktober 2014
not bad, but the food is disapointing
value for money, clean, near airpot
not bad
Anmeldt 02 januar 2015

Cindy fra Indonesien
Forretningsrejsende
Superior
Boede 1 nat i oktober 2014
lil bit smelly bcoz nearby the landfill area
price, location, swimming pool
The reception room / lobby is not look good. With uncomfortable sofa. But i thank you for the compliment for upgrading my booked room from standard to deluxe, because they already full.
Anmeldt 30 december 2014

Bernard fra USA
Par
Deluxe med pooludsigt
Boede 1 nat i december 2014
Great Value!
Clean, Close to Airport, Great value... Nice pool area even though we didn't use it.
No complaints!
Anmeldt 26 december 2014

diana fra Indonesien
Par
Superior
Boede 7 nætter i oktober 2014
recommended
cheap but nice to stay
Anmeldt 28 november 2014

Katie fra Australien
Familie med små børn
Deluxe med pooludsigt
Boede 1 nat i november 2014
Great spot to stay the night (transfer)
Very helpful and friendly staff, cheap night accommodation, located between airport and turtle island,
Great stay, comfy bed, friendly staff, good aircon, cheap, we had no issues, quiet, breakfast was basic. We arrived late and left early, hotel well suited to this.
Anmeldt 24 november 2014

Sucipto fra Indonesien
Par
Superior
Boede 2 nætter i oktober 2014
Nice Budget Hotel in By Pass
Location, Cheap Price and Clean
Anmeldt 02 november 2014

diana fra Indonesien
Par
Superior
Boede 1 nat i oktober 2014
recommended! this hotel is good!
location (easy to get public transportation), good in value of money
it was great! we could easy getting sarbagita (public transportation) going every where we want! food is good. hot water is good. everything is good! thank you :)
Anmeldt 28 oktober 2014

YUKI fra Japan
Rejsende alene
Deluxe med pooludsigt
Boede 1 nat i september 2013
Very bad hotel
Near famous spa, cheap, location
Anmeldt 25 september 2014

Sebastian fra Canada
Par
Superior
Boede 1 nat i november 2013
Comfy stay on the way to ubud.
Good service, good breakfast, and convenient location.
Short cab ride from the hotel, on the way to ubud. Staff was friendly and helpful. The food in the morning was quite decent too.
Anmeldt 22 september 2014

Sebastian fra Canada
Par
Superior
Boede 1 nat i november 2013
Convenient, friendly, and clean
Breakfast, cleanliness, and swimming pool.
A pleasant place with all you can eat breakfast. The staff is friendly, room service is prompt, and the rooms are clean.
Anmeldt 22 september 2014


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: