Rigtig godt 7,6
baseret på 752 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 752 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,7
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelsets komfort/standard 7,4
  • Personalet 7,5
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,5
Sortér efter

LIM fra Malaysia
Rejsende alene
Blandet sovesal
Boede 1 nat i juli 2016
Stay
Nice for rest
Anmeldt 28 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

parnjit fra Thailand
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2016
Close to train station
Close to MRT and train station.
Anmeldt 23 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tom fra Sverige
Familie med små børn
Deluxe med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i juli 2016
Good place to sleep before catching an early train
Nice staff and cafeteria. Our room was ok considering the price, it looked relatively new. A short walk to Hua Lompong which is the reason why we stayed here and why most would do I guess.
Anmeldt 19 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Paul fra Belgien
Rejsende alene
Seng i 4-sengs blandet sovesal
Boede 1 nat i juli 2016
Quite good service, even arriving late at night.
To be open 24/7 is really a very good option.
Anmeldt 18 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nasser fra Saudi-Arabien
Rejsende alene
Deluxe med 1 dobbeltseng
Boede 2 nætter i juli 2016
Location 👍
Good for quick 2-3 days stay
Anmeldt 16 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

WOOI fra Malaysia
Gruppe
Boede 2 nætter i juni 2016
WORTH
clean room, comfortable bed, helpful staff and only 10 min walk to china town, worth for what i paid !
Anmeldt 05 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ling fra Filippinerne
Rejsende alene
Blandet sovesal
Boede 1 nat i december 2015
Clean and Central Location
Nice staff Clean and easy access to train station to domestic airport Few steps away from the subway stop linking International airport Good WIFI
Anmeldt 05 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Susanna fra Holland
Par
Deluxe med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i juni 2016
Clean and fresh, friendly staff
We stayed one night at @Hualamphong hostel on our way from Bangkok to Chiang Mai. Staff were friendly and the room was incredibly clean and fresh. The restaurant downstairs has a nice and calm atmosphere, and serves lovely freshly made smoothies and coffees (as well as food that we didn't try much of - but what we tried was fine, mich better than your run of the mill hostel fare). The location is good if you want to explore Chinatown and the Yaowarat walking street market, although it's on a very crowded intersection that can be a bit overwhelming when you've just arrived in Bangkok. If you are planning on getting a train to Chiang Mai, @Hualamphong is ideal, as it's across the street from Hua Lamphong station.
Anmeldt 02 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kitt fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i juni 2016
Ok
Ok
Anmeldt 26 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Thanh fra Vietnam
Familie med små børn
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i juni 2016
It's worth staying here during my trip to bangkok
The hostel is located just 1 minute walk to Hualamphong MRT station. Highly recommend for those who aim to use mainly MRT and BTS during their stay here. It takes about 15 minutes to walk to Chinatown and 15 minutes to go to Wat Pho by taxi. The staffs are very helpful with good English. They upgraded my standard rooms to superior ones for free when I checked in. However, there is one disadvantage which is the elevator. I want to say that this is the slowest elevator I have ever used before haha, it takes about more than 2 minutes to get to the 4th floor hahaha. Anw, it's ok. Pretty sure that I will stay in this hostel again once I back to Bangkok.
Anmeldt 22 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: