Reservér nu: I-City, I-SoHo by HostAssist

Rigtig godt
Baseret på 94 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,8

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (94)Booking.com Anmeldelser (236)
7,8
Rigtig godt
Baseret på 94 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring8,1
Faciliteter7,8
Beliggenhed8,4
Service6,9
Værdi for pengene7,8
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
Bahasa Indonesia
Værelsestype
Executive Studio
Lejlighed med 2 soveværelser
Deluxe Lejlighed med 2 soveværelser
Premium Deluxe Suite med 2 soveværelser og udsigt
mere
Sortér efter
Viser 37 verificerede gæsteanmeldelser
9,2
Fremragende
Siti fra Malaysia
Gruppe
Executive Studio
Boede 1 nat i februar 2018
Great”
Just love it ❤️
Anmeldt 22 februar 2018
10,0
Fremragende
azura fra Malaysia
Par
Deluxe Lejlighed med 2 soveværelser
Boede 1 nat i februar 2018
Very clean, beautiful place”
I will come again
Anmeldt 08 februar 2018
6,8
Godt
tham fra Malaysia
Gruppe
Executive Studio
Boede 3 nætter i januar 2018
Godt”
The water supplies need to be improved. There are no WiFi. The line at I city area also not so good. Really hard to request a ride through internet and browsing.
Anmeldt 17 januar 2018
10,0
Fremragende
MOGANA fra Malaysia
Familie med små børn
Lejlighed med 2 soveværelser
Boede 1 nat i januar 2018
Mind to relax and enjoy. I'm happy with my family”
Pls but some things for use to costumer. Then give me check out time 2 hours extra time.
Anmeldt 12 januar 2018
7,2
Rigtig godt
Yennice fra Malaysia
Familie med små børn
Lejlighed med 2 soveværelser
Boede 1 nat i januar 2018
The host is nice ”
If.The price is cheaper will be ok
Anmeldt 11 januar 2018
6,4
Godt
Chung fra Malaysia
Familie med små børn
Premium Deluxe Suite med 2 soveværelser og udsigt
Boede 1 nat i december 2017
Quite Disappointing ”
Pros: 1. Location is good due is very close to the theme park. 2. The Kitchen tools are complete. 3. Very beautiful garden inside the building 4. Second bedroom is extremely small. Cons: 1. When we arrived, we just notified our Booking was actually not confirmed due to their miscommunication between the host and the Agoda. And because of the fully occupied, we got arranged to a normal two bedroom apartment although I have bought Premium two bedroom with view online with higher price. 2. Three out of four lifts were out of order during our stay, wasted a lot of time during waiting. 3. Toilet seat broken 4. Shower Water pressure low 5. Internal building need more direction maps. (need more directions inside the lifts)
Anmeldt 01 januar 2018
6,4
Godt
ADRIAN fra Malaysia
Familie med små børn
Executive Studio
Boede 1 nat i december 2017
Godt”
booking i city through agoda is terrible nightmare. It took nearly a hour for us to check in upon arrival. Since the check in procedure is considered totally differently from the normal hotel check in, the agoda should make awareness to its client like us. Without this information we were facing its problem.
Anmeldt 26 december 2017
8,4
Fantastisk
NOOR fra Malaysia
Familie med små børn
Executive Studio
Boede 2 nætter i december 2017
parking”
this premis is not a hotel.. so no receptionist on duty. it is very dificult to find the place to park our car because there is no direction or sign board to get block A1 area. but it was very nice place.. good facilities n clean.. i like it...
Anmeldt 25 december 2017
2,0
ong fra Malaysia
Familie med store børn
Lejlighed med 2 soveværelser
Boede 2 nætter i december 2017
Acceptabel”
so hard to take key toilet so dirty dun have blanket so dirty
Anmeldt 13 december 2017
7,2
Rigtig godt
Guat fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Lejlighed med 2 soveværelser
Boede 1 nat i december 2017
Rigtig godt”
TV channel not good and no wifi. Within walking distance to access icity theam park .
Anmeldt 12 december 2017
9,6
Fremragende
Badrul fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Lejlighed med 2 soveværelser
Boede 2 nætter i november 2017
good service!”
good service!
Anmeldt 30 november 2017
8,8
Fantastisk
norhafiza fra Malaysia
Familie med små børn
Executive Studio
Boede 1 nat i april 2018
Berbaloi dan bersih”
Bilik bersih,banyak kemudahan dalam blik disediakan, berbaloi dan selesa
Anmeldt 08 april 2018
8,4
Fantastisk
nurul fra Malaysia
Familie med små børn
Premium Deluxe Suite med 2 soveværelser og udsigt
Boede 1 nat i marts 2018
Cantik tapi susah cari tempat”
Guesthouse cantik bersih selesa besar cuma bila first time utk check in sgt complicayed.. kena berhubung via call n get the key dekat post box..
Anmeldt 24 marts 2018
9,6
Fremragende
muhammad fra Malaysia
Familie med små børn
Executive Studio
Boede 1 nat i marts 2018
Pakej murah berbayar ke i-city”
harap ada disediakan pakej yg lebih murah utk masuk ke semua tempat menarik yang berbayar di taman I-city bagi pengunjung yang menginap di i-soho
Anmeldt 05 marts 2018
10,0
Fremragende
FARAH fra Malaysia
Familie med små børn
Lejlighed med 2 soveværelser
Boede 1 nat i december 2017
Fremragende”
Secara keseluruhannya sangat berpuas hati. Cuma cadangannya spy HostAssist menyediakan extra 2 selimut memandangkan apartment boleh accomodate 5 org (4 katil) tp cuma ada 3 selimut disediakan.
Anmeldt 24 december 2017
3,6
Hairolnizam fra Malaysia
Familie med små børn
Lejlighed med 2 soveværelser
Boede 1 nat i november 2017
First and last.”
Berada di luar kawasan ICT dan bangunan yang masih tidak siap sepenuhnya dan facility seperti lif dan parking sangat-sangat teruk. Sangat jauh untuk berjalan masuk ke ICT Syah Alam, ditambah lagi dengan membawa anak-anak kecil. Sangat-sangat tidak berbaloi untuk anda menginap jika ingin ke ICT Syah Alam.
Anmeldt 30 november 2017
7,6
Rigtig godt
khairol fra Malaysia
Familie med små børn
Executive Studio
Boede 2 nætter i marts 2018
Bilik Selesa”
Bagi yg pertama kali check in pasti terkejut sikit cara untuk ambil kunci bilik tidak melalui staff
Anmeldt 15 marts 2018