Reservér nu: I-Winton Hotel

Rigtig godt
Baseret på 74 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,1

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (74)Booking.com Anmeldelser (25)
7,1
Rigtig godt
Baseret på 74 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring6,9
Faciliteter6,5
Beliggenhed7,6
Værelseskomfort og kvalitet7,4
Service6,9
Værdi for pengene7,3
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Værelsestype
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Classic King
Deluxe Værelse til 3 personer
Superior Familieværelse
Sortér efter
Viser 42 verificerede gæsteanmeldelser
6,0
Perh fra Malaysia
Par
Classic King
Boede 1 nat i april 2016
convenience ”
convenience
Anmeldt 07 juni 2016
10,0
Fremragende
CHUNG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Classic King
Boede 2 nætter i juni 2016
clean budget hotel ”
comfortable and clean for short business stay
Anmeldt 06 juni 2016
6,0
Mohd fra Malaysia
Par
Classic King
Boede 1 nat i april 2016
In Town Centre”
Convienient
Anmeldt 24 maj 2016
8,0
Fantastisk
Ana fra Malaysia
Rejsende alene
Classic King
Boede 1 nat i maj 2016
Facilities”
there is no towel in the room. need to ask for it.
Anmeldt 03 maj 2016
8,4
Fantastisk
BALAMANIAM fra Malaysia
Par
Classic King
Boede 1 nat i marts 2016
So far very good hotel n very strategic place around area”
Can come again..
Anmeldt 28 marts 2016
7,3
Rigtig godt
Syazali fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Familieværelse
Boede 1 nat i august 2015
Reasonable Hotel”
Cheap, Comfort and Clean
The hotel is strategically located. Nearby food outlets, supermarket and night market.
Anmeldt 31 august 2015
8,0
Fantastisk
Murtedza fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i juli 2015
Comfy & centrally located accommodation Mentakab”
Friendly, clean, spacious
A comfortable stay. Friendly staff. Everything was almost perfect except for a leakage from the gutter leaving a water patch on the floor.
Anmeldt 31 august 2015
6,7
Godt
Thanalachmy fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe Værelse til 3 personer
Boede 3 nætter i august 2015
Our stay”
In town area
Its a good hotel with basic facilities.
Anmeldt 17 august 2015
9,0
Fremragende
Li fra Malaysia
Familie med store børn
Superior Familieværelse
Boede 1 nat i juli 2015
Nice hotel”
clean, convenient and budget
Comfortable
Anmeldt 19 juli 2015
8,7
Fantastisk
geoffrey fra USA
Rejsende alene
Classic King
Boede 1 nat i juni 2015
VERY OK, nothing fancy”
Location, size of room, customer service
I'd stay there again, nothing bad about it. The owners son was extremely efficient and caring about a couple little things that needed fixing, like bringing in a new fan coz the other one was noisy..
Anmeldt 19 juni 2015
5,7
QUEENIE fra Malaysia
Gruppe
Classic King
Boede 1 nat i december 2014
Short stay for rest”
Friendly staff
Basically it nice for rest.
Anmeldt 29 december 2014
4,7
Christine fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i juli 2014
Dissapointing and noisy!”
Location, easy access to food, can't think of the 3rd
We booked 2 rooms. I could tolerate mine to some extend but my children's triple room was hopeless. It was noisy (too close to the gym next door), air condition didn't work and bathroom door was spoilt. Despite being quite new, many of the fixtures were spoilt which was a reflection of poor maintenance.
Anmeldt 10 september 2014
6,7
Godt
ng fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i juni 2014
Just in town and easy for looking forr local food.”
Everything is prepared. Nice staff, and helpful. Location is strategic.
Well served as what I expected. Clean and tidy. Easy access to town.
Anmeldt 16 juni 2014
5,0
Norshidah fra Malaysia
Familie med store børn
Classic King
Boede 1 nat i maj 2014
just to fit in for short term transit journey. ”
clean . comfort. wi fi facility goood
comfortable
Anmeldt 03 juni 2014
7,3
Rigtig godt
Ganapathy fra Malaysia
Par
Classic King
Boede 1 nat i maj 2014
Good & nice & clean hotel ”
Location is in town , easy excess for food & shopping to coz small town
Excellent & good , I enjoy stay , very quit at nite , good to sleep & relax
Anmeldt 21 maj 2014
9,3
Fremragende
KiatKee fra Malaysia
Gruppe
Classic King
Boede 2 nætter i november 2015
不错的选择,地方适中。。走多几步就可以到达餐馆。”
1.) 服务人员会帮忙找taxi. 2.)缺少什么日用品,附近可以买到。 3.)房间舒适。
没有什么意见。只是热水器要常去检查,转到7号还不热的,@@。
Anmeldt 01 december 2015
8,8
Fantastisk
latifah fra Malaysia
Familie med små børn
Classic King
Boede 1 nat i november 2017
Fantastisk”
overall baik cuma tiada parking khusus untuk customer.
Anmeldt 27 november 2017
7,6
Rigtig godt
MUHAMMAD fra Malaysia
Forretningsrejsende
Classic King
Boede 1 nat i december 2016
Sesuai bari mereka hendak ke lanchang - temerloh”
Lokasi dekat dengan pasar malam mentakab.... Nak cari barang keperluan pun senang di sekitar hotel bilik luas,bersih sejuk. tv tidak berapa jelas ...walaupun ada astro.. value for money...booking online murah dari walk-in... (",)
Anmeldt 03 januar 2017
6,0
Mohd fra Malaysia
Par
Classic King
Boede 1 nat i oktober 2015
Hotel yang selesa”
Lokasi di tengah Bandar dan berdekatan Komplek membeli belah dan kedai makan, semuga pihak pengurusan hotel dapat memberi kan diskaun kepada pengunjung yang kerap menginap dalam masa setahun.
Anmeldt 25 maj 2016
6,0
Mohd fra Malaysia
Par
Classic King
Boede 2 nætter i juni 2015
Harga yang berpatutan”
Kemudahan kedai makan di tengah pusat bandar
Anmeldt 25 maj 2016
8,0
Fantastisk
Roszita fra Malaysia
Forretningsrejsende
Classic King
Boede 1 nat i april 2015
Hotel to stay”
Convenience hotel for stay
Anmeldt 06 april 2015
8,0
Fantastisk
Mohd fra Malaysia
Par
Classic King
Boede 1 nat i december 2014
Penginapan yang selesa”
1. Tengah bandar 2. Kemudahan tempat makan 3. Kemudahan tempat letak kereta
Selesa dan Mudah
Anmeldt 31 januar 2015