Rigtig godt 7,7
baseret på 2845 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 2845 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 6,7
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Personalet 7,4
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 6,6
Sortér efter

Sopa fra Thailand
Rejsende alene
Superior-værelse
Boede 1 nat i juni 2016
Good location
Good value, good location
Anmeldt 30 august 2016

Tharnarwhee fra USA
Par
Superior-værelse
Boede 2 nætter i august 2016
Staff not not professional and don't pay attention with clients.
Something broken and air condition is too lound.
Anmeldt 21 august 2016

CHI fra Singapore
Rejsende alene
Superior-værelse
Boede 3 nætter i juli 2016
Ideal for 1st time visitors to CM
Didn't explore the facilities so maybe the 2 star is a little unfair. Great location , middle of everything tourist. Walking distance to everything you need. A little too convenient if you know what I mean.
Anmeldt 21 juli 2016

Nithiporn fra Thailand
Gruppe
Superior-værelse
Boede 1 nat i juli 2016
Good location
The hotel is located near night bazaar about 10 minutes walk.
Anmeldt 20 juli 2016

Maurice fra USA
Rejsende alene
Deluxe-værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
on the road
Not what I expected. More like a Hostel
Anmeldt 20 juli 2016

Wan fra Hongkong
Familie med store børn
Superior-værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Value for money
Very convinient to everywhere & night market! Clean with reasonable price.
Anmeldt 10 juli 2016

Kate fra USA
Gruppe
Superior-værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Very Clean and Good Location
For the price you are paying.. it is quite nice. It was very clean, great location, and everything it said it would be. No major complaints.
Anmeldt 08 juli 2016

Ramona fra Schweiz
Rejsende alene
Superior-værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Noisy in the morning
We didn't like our stay at the Imm Hotel because from 6.30 a.m. there were children as well as men shouting around in the aisle and at the buffet. Since it all is organised in a big room there's much hall. The room was clean and okay. Not to much inventory but the bed was comfortable. The staff offered a room a floor higher but we prefferef to change the hotel.
Anmeldt 05 juli 2016

Tanongsak fra Thailand
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 1 nat i juni 2016
Nothing special
Room breakfast and service are so so Location is good
Anmeldt 02 juli 2016

BEE fra Malaysia
Familie med store børn
Superior-værelse
Boede 1 nat i juni 2016
Great location
Near Sunday market, but towel not dry enough a bit smell
Anmeldt 28 juni 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: