Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 240 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,3
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,5
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter

Zhi fra Singapore
Rejsende alene
ION-værelse
Boede 1 nat i april 2016
Worth the one night stay
The location is good as there are food and cheap massages just along the stretch. Mini-marts were abundance. The staff are very friendly and helpful. However, the dishes served during breakfast were disappointing. It's okay though as we could always get food from outside. Can easily enter to the beach area from the other resorts across the road. Like the quietness there.
Anmeldt 24 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Widianto fra Indonesien
Familie med små børn
ION-værelse
Boede 3 nætter i juli 2015
Good Hotel
Clean, good location, and good facilities.
Anmeldt 06 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Adiguna fra Indonesien
Familie med små børn
ION-værelse
Boede 1 nat i juli 2015
good hotel
good hotel. aircon bit not cold
Anmeldt 14 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sharleen fra Filippinerne
Gruppe
Sky værelse
Boede 2 nætter i februar 2016
Ion satisfied our stay in Bali!
Definitely recommendable, Ion has a comfy rooms with pool, friendly and accommodating staffs, and buffet breakfast so you don't need to think of what and where to eat when you wake up!
The staffs/employees are very helpful and accommodating. They helped us on our luggage, as well as helped us on our tour since we don't have any clear itinerary. The rooms are clean and comfy, with big bed. The pool is nice as well.
Anmeldt 03 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

eddy fra Indonesien
Par
Sky værelse
Boede 3 nætter i januar 2016
definitely will stay here again
location is ok, quiet room, helpful staff, spacious & colorful design inside room, and the breakfast is nice
Anmeldt 25 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Amanda fra Australien
Forretningsrejsende
ION-værelse
Boede 5 nætter i februar 2016
Great value for money. Clean and comfortable
I stayed here while on a course in Nua Dua. The staff were great and the rooms were clean and comfortable. I didn't include breakfast, however there looked to be alot of choice at the buffet.
Anmeldt 18 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

James fra Indonesien
Familie med små børn
ION-værelse
Boede 4 nætter i juni 2015
Near to water sports activities.
This is a small average hotel in tanjung benoa. A good value for long stay. Have to wait long enough when order meal at the restaurant.
Anmeldt 09 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kasama fra Thailand
Gruppe
ION-værelse
Boede 1 nat i september 2015
Small hotel near the beach
The room and facilities are nice and clean. Worth the price. the rooftop bar is good but dry. Can be better.
Anmeldt 02 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kasama fra Thailand
Gruppe
Sky værelse
Boede 1 nat i september 2015
Good hotel near the beach
We booked the sea view room but we got the room in another side. Luckily the staff changed the room for us. The room is nice but a lil bit smell of cigarette.
Anmeldt 02 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kasama fra Thailand
Gruppe
ION-værelse
Boede 1 nat i september 2015
Budget hotel in prime area
The location is good, 3 mins walk to the beach. The room is cozy and clean.
Anmeldt 02 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: