Reservér nu: Ipoh Senses

Fantastisk
Baseret på 60 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,5
98% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (60)Booking.com Anmeldelser (91)
8,5
Fantastisk
Baseret på 60 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring8,8
Faciliteter8,0
Beliggenhed7,9
Service9,1
Værdi for pengene8,5
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
Værelsestype
3-dobbeltværelse - 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng
Tredobbelt værelse med 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng
King Værelse
Værelse med 1 King Size-seng - Ikke-ryger
mere
Sortér efter
Viser 32 verificerede gæsteanmeldelser
10,0
Fremragende
JUANG fra Malaysia
Par
Tredobbelt værelse med 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng
Boede 1 nat i august 2017
Balinese accommodation in Neighbourhood”
Nazran the host is very welcoming and friendly. The cozy spacious room with natural scene bathroom with greens was fascinating. Enjoy good night sleep with chilling air. travelling with car is recommended
Anmeldt 18 august 2017
7,6
Rigtig godt
Ye fra Malaysia
Familie med store børn
3-dobbeltværelse - 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng
Boede 1 nat i juli 2017
Nice & relaxing garden landscaping!”
Love the small garden, it is really relaxing and comfortable. We stayed in the triple room which located on the ground floor, it was quite disturbing as we can hear people talking at the lobby, etc. Plus point - value for money, the beds and pillows are comfortable, also there is a small fish pond inside our room. Minus point - we felt that the room is too dark (only two light bulbs) and without a sunlight to complete the natural feel.
Anmeldt 17 juli 2017
9,2
Fremragende
Andrew fra Singapore
Par
King Værelse
Boede 2 nætter i juni 2017
Home away home. Simple breakfast, friendly staff, open concept room and toilet. ”
You need to have own transport. If roadside carpark is full, you may allowed to park inside the private carpark.
Anmeldt 03 juli 2017
9,2
Fremragende
Eva fra Storbritannien
Par
King Værelse
Boede 1 nat i juni 2017
What a wonderful find!”
Slightly difficult to find but once there, sooo worth it!
Anmeldt 21 juni 2017
10,0
Fremragende
Wee fra Malaysia
Familie med små børn
Tredobbelt værelse med 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng
Boede 1 nat i juni 2017
Nice ambience ”
Was there for a night. We stayed in the triple room. We were impressed with the ambience. So relaxing and refreshing! The person in charge is so friendly and helpful. Just a highlight, In our room, there is a mini fish pond. My son were enjoying playing with fish in and outside the room. Breakfast is simple and nice. Strongly recommended. Total there are 5 different design rooms available for rent. You can even rent the whole house. BBQ facilities are available as well. It's a bit far from town however, it's still not a problem for us as uber and grab car is now available in Ipoh!
Anmeldt 13 juni 2017
6,8
Godt
SIT fra Malaysia
Familie med små børn
King Værelse med spabad
Boede 1 nat i maj 2017
really nice ”
i like the feel of itsense especially jacuzzi room!
Anmeldt 02 juni 2017
10,0
Fremragende
THAM fra Malaysia
Familie med små børn
Tredobbelt værelse med 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng
Boede 1 nat i maj 2017
Clean and friendly staff”
Bali style kind of homestay. Staff is friendly and room is very clean. Facilities are all well maintain and the environment is very relax.
Anmeldt 29 maj 2017
10,0
Fremragende
Peck fra Malaysia
Gruppe
3-dobbeltværelse - 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng
Boede 1 nat i april 2017
Cozy Homestay with good services”
The place was lovely and cozy, the interior design of the place was stylist and we like the little fish pond and resting area, there was a BBQ area too for the guest and the staff is friendly and helpful, quiet housing area and can even hear the bird singing in the morning. Very value for money and highly recommended.
Anmeldt 02 maj 2017
6,4
Godt
Tan fra Malaysia
Gruppe
3-dobbeltværelse - 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng
Boede 1 nat i november 2016
Comfortable”
Great for short trip.
Anmeldt 26 november 2016
10,0
Fremragende
TAN fra Malaysia
Familie med store børn
Værelse med 1 King Size-seng - Ikke-ryger
Boede 1 nat i december 2017
Fremragende”
很棒
Anmeldt 09 april 2018
10,0
Fremragende
James fra Malaysia
Par
King Værelse med spabad
Boede 1 nat i marts 2018
安静舒服”
城市中可以很休闲的地方 离城市只是几步路 真的很方便
Anmeldt 26 marts 2018
8,4
Fantastisk
Yen fra Malaysia
Familie med store børn
Tredobbelt værelse med 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng
Boede 1 nat i maj 2017
舒服干净又大间”
只是有蚊子
Anmeldt 07 juni 2017