Reservér nu: Ipoh Times Inn Hotel

Bedømmelse
Baseret på 61 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
5,7

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (61)
5,7
Bedømmelse
Baseret på 61 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring5,7
Faciliteter5,7
Beliggenhed7,0
Værelseskomfort og kvalitet5,0
Service5,5
Værdi for pengene5,7
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
Bahasa Malaysia
Værelsestype
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
2 enkeltsenge - Dele
Familieværelse
Sortér efter
Viser 41 verificerede gæsteanmeldelser
6,7
Godt
Ooi fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i juli 2015
ITS OK FOR ONE NIGHT STAY”
AIRCOND AND BED
Anmeldt 28 juli 2015
5,0
Mohd fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i juni 2015
clean & suitable for one night stay”
comfy,clean&not preferred for families with young kids
Not suitable stay with kids. No extra bed.
Anmeldt 11 juni 2015
4,7
SIEW fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i juni 2015
Acceptabel”
Nearest city
Anmeldt 08 juni 2015
7,3
Rigtig godt
Ungku fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 1 nat i maj 2015
Good location”
Location, Confort and safe
I have no problem at all, good for 1 day stay..
Anmeldt 12 maj 2015
3,7
Song fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i maj 2015
Not worth for money”
Nothing is the best here. Sleepless night due to the room is not sound proof. You will hear people open or close the door. Noise from corridor, lobby and also next room. A bunch of people talking and laughing whole night cost me can't have a rest and sleep. Really terrible. The water heater and air conditional temperature can't adjust. The basin also leaking.
Anmeldt 03 maj 2015
6,0
Nur fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i februar 2015
about the hotel”
clean.
the room are small for family yo stay, and is not sound proof at night can here people talk from outside of the room. but its clean, is good price for just couple that not looking for romantic rooms. i booked 2 rooms, the rooms size are different one big one small, so there is not standards size to it. location is very easy to fine, and a lot of facilities around it. i bring my niece with me we ask for hot water they don't deliver it up, you have to go down to counter and asked they don't have room services.
Anmeldt 23 februar 2015
8,0
Fantastisk
HUI fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 1 nat i december 2014
A night stay before Tambun Lost World”
Spacious room, Close to Aeon and Tesco, Quiet surrounding
Everything fine with the room, just the request for kettle not dealt properly as I wanted to boil water in my room to make milk for my two years old son. Ended up I hv to come down from second floor to lobby to fill up hot water when It is ran out. Other than that, the stay is good.
Anmeldt 20 december 2014
6,0
Gerald fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i juli 2014
Okay”
None
For short stay was ok.
Anmeldt 21 juli 2014
4,0
Gerald fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i juni 2014
Average”
Nothing. Budget standard
Overall just a budget standard.
Anmeldt 07 juli 2014
4,0
Gerald fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 10 nætter i juni 2014
Budget”
Nothing
For budget stay ok.
Anmeldt 07 juli 2014
6,0
Gerald fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 14 nætter i juni 2014
Budget”
Budget, Ok , Easy Access
Overall just a budget stay hotel.
Anmeldt 25 juni 2014
6,7
Godt
Jun fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i december 2013
Convenient, affordable price”
price, location,
Overall satisfied. The room has very strong smell of some kind of perfume. The floor is oily. But is cheap to stay.
Anmeldt 30 april 2014
2,3
Mika fra Malaysia
Familie med små børn
2 enkeltsenge - Dele
Boede 1 nat i april 2014
Very poor and bad”
Near car park
Very uncomfortable staying there
Anmeldt 24 april 2014
7,0
Rigtig godt
MUN fra Malaysia
Forretningsrejsende
Familieværelse
Boede 6 nætter i december 2013
nice hotel good location”
CLEAN , STAFF FRIENDLY AND NICE DESIGNED HOTEL
i satisfy staying at your hotel. it's very convenience and have such polite staff.
Anmeldt 23 december 2013
6,7
Godt
Chin fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 2 nætter i december 2013
Overall satisfied”
Fast check-in, near to shopping mall
Family room is big and quite comfortable, but a bit noisy at night cause facing main road.
Anmeldt 12 december 2013
5,6
LEE fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i juni 2017
房间隔音不好”
我订了2间房,一间是普通双人,一间是4人房。双人房的隔音差,有人走过都能听到脚步声,而且隔壁房的人说话都能够清楚听见。我漏了一个powerbank在房间,但是check out得时候忘记拿了,酒店人员在我们离开前有检查房间才退回订金,但是他看到我遗漏的东西,可是都没有还给我,很不老实。
Anmeldt 27 november 2017
4,4
Michael fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 1 nat i juli 2016
一份钱,一份货”
普普通通,价钱和酒店一点点不值得 个人观点,如果只是想睡觉而已就可以,如果想玩累了,休息,时间待在酒店长的话,个人认为给多点去好一点的酒店
Anmeldt 11 juli 2016
6,7
Godt
SIEW fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i december 2014
房间 香精味太重”
位置靠近购物中心
Anmeldt 12 august 2015
6,0
Raja fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i juli 2016
Harga agak tinggi utk hotel bajet”
Tak ada lift. Sukar bagi guest yang ada masalah sakit lutut bila kena naik sampai tingkat 2.
Anmeldt 09 juli 2016
5,0
zawawi fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 1 nat i maj 2015
2 stars”
murah
Anmeldt 26 maj 2015
6,3
Godt
NOOR fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 1 nat i december 2014
blh di perbaiki kelemahan,terutama bilik mandi”
selesa bilik luas agak besih
baik
Anmeldt 25 december 2014