Se alle 1.613 ejendomme i Yogyakarta.
Izzi Kost Ekslusif
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
Tugu YogyakKunsta - 3,43 km. fra ejendommen
Se flere billeder
Yogyakarta Zoo - 3,65 km. fra ejendommen
Se flere billeder
YogyakKunsta Palas - 4,07 km. fra ejendommen
Se flere billeder
7,3 Rigtig god placering
Se kort
Se alle 7 billeder
7,3Beliggenhed
Fjernet fra Favoritter
Rigtig godt
Baseret på 17 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,1
  • aircondition

  • have

  • rygeområde

  • parkering

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Standard Værelse (Standard Room)
...
  • Udsigt: By
  • 21 m²/226 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Familieværelse (Family Room)
...
  • 25 m²/269 ft²
  • ikke-rygerværelser
  • 4 enkeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om Izzi Kost Ekslusif?

Mere om Izzi Kost Ekslusif

Oversigt

Vis mindre

Afstande og vigtige steder

Vis mindre

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (17)Booking.com Anmeldelser (14)
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring6,8
Faciliteter6,9
Beliggenhed7,3
Værelseskomfort og kvalitet7,0
Service7,1
Værdi for pengene8,2
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
Bahasa Indonesia
English
Værelsestype
Standard Værelse
Familieværelse
Sortér efter
Viser 11 verificerede anmeldelser
12
2,0
Tri fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 1 nat i januar 2017
really 'kost'
Not suitable for short visit
Anmeldt 27 januar 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
7,6
Yohanes fra Indonesien
Gruppe
Standard Værelse
Boede 1 nat i august 2017
murah dan ok
perjalanan saya k jogja pastimya utk berlibur. jadi hanya butuh tempat istirahat. good price, clean good loc
Anmeldt 23 oktober 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
7,2
Citra fra Indonesien
Gruppe
Familieværelse
Boede 2 nætter i september 2017
tentang profesionalisme per bookingan
kemarin pas sampai sana ternyata kamar yg kami book ada yg booking jg.. untungnya kami sudh sampai duluan. tolong profesional kalau udh 1 dibooking jgn di kasih keorg lain. bahaya dong udh bayar via agoda eh di pas nyampe di rebut org untuk kebersihan bintang 2 krn ada sdikit bau pesing di sudut tempat tdur. kamar mandi kondisinya sangat baik. overall klo untuk numpang tidur bagus lah.
Anmeldt 25 september 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
7,6
N fra Indonesien
Gruppe
Standard Værelse
Boede 3 nætter i august 2017
nyaman
kamar luas, bersih, aman, staf ramah, baik, harga sangat terjangkau, lokasi di tengah pemukiman jadi mudah mencari keperluan kebutuhan diri. mdah di akses angkutan umum, sayang wifi susah konek. beberapa kamar bermasalah dengan kamar mandi nya seperti air bocor di toilet nya, selebihnya memuaskan dengan harga segitu. :)
Anmeldt 09 august 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
8,4
DJUNIARTI fra Indonesien
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 2 nætter i juni 2017
Murah, bersih, kamar besar
Kami memilih family room. Kamarnya besar dan bersih, dapur juga bersih, bisa masak mie instant. Kekurangan adalah ada semut-semut besar, terutama di kamar mandi, wifi lambat, air panas tidak ada kalau pagi (mungkin berebut dengan kamar lain) dan di dalam kamar ada rontokan kayu dari rayap. Fasilitas memang tidak bisa dibandingkan dengan hotel, tapi sudah cukup baik. Kami akan balik lagi ke tempat ini. Semoga sudah tidak ada semut lagi.
Anmeldt 03 juli 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
8,0
cory fra Indonesien
Par
Standard Værelse
Boede 4 nætter i april 2017
Menyenangkan
Menyenangkan, hanya saja sedikit agak berisik
Anmeldt 03 maj 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
7,6
Riani fra Indonesien
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i april 2017
Lumayan bersih, staff ramah
Staff ramah, kamar lumayan tapi ga ada keset dan tong sampah di dlm kamar. Parkir mobil sempit.
Anmeldt 24 april 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
7,6
suryadi fra Indonesien
Par
Standard Værelse
Boede 2 nætter i december 2016
murah tp tidak murahan
tempat menginap yang enak.. kamar besar dan staf yang ramah
Anmeldt 15 februar 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
4,4
ZIYAH fra Indonesien
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 3 nætter i maj 2016
long weekend di jogja
homestay nya berantakan dan kotor, parkirnya tidak ter tata, wifinya saat masuk ke kamar hilang sinyal, lokasi ke malioboro jauh
Anmeldt 10 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
7,3
SILVY fra Indonesien
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 2 nætter i april 2015
Bagus, cocok untuk solo traveler atau grup travele
lokasi asik lah
Kemarin sempat backpacker sendirian ke jogja dan tinggal disini, lumayan dekat sama lokasi wisata sekitar (Plaza ambarukmo yang tinggal gasss trus nyampe prambanan), ke malioboro juga gampang gak susah susah amat (buat yang traveling dan pengen ada sense adventure ny disarankan nginap disini, jadi memang gak langsung nyampe ke malioboro, tapi kan lebih seru kalo nginap dikota asing ada jalan2 dulu buat nyampe ke lokasi wisata - apa serunya kalo cuma nginap di tempat yang terlalu dekat ama lokasi wisata), lokasi juga gampang dicari pake aplikasi WAZE.. WC juga bersih, air kencang, ada air hangat, cuma sayang wc nya ga ada gantungan baju aja, disaranin juga bawa colokan listrik cabang karena cuma ada 1 colokan.. Overall, its a nice place to stay.. :)
Anmeldt 05 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
12
    • x
    • Tillykke!
    • Din pris er netop reduceret med vores kuponer!
Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

Tilbage til søgeresultater

Tilbage til værelsesvalg


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
<Forrige
Januar 2018
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Næste>
Februar 2018
MaTiOnToFr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
lør, jan 20, 2018 - søn, jan 21, 2018(1 nat)