Jardin Smart Residence
Jardin Smart Residence
Se alle 23 billeder
Smart Værelse - Seng Jardin Smart Residence
Smart Værelse - Seng
Se alle 23 billeder
Lobby Jardin Smart Residence
Lobby
Se alle 23 billeder
Lobby Jardin Smart Residence
Lobby
Se alle 23 billeder
Udvendig Jardin Smart Residence
Udvendig
Se alle 23 billeder
PÅ KORTET Jardin Smart Residence
PÅ KORTET
Rigtig godt
Beliggenhed
7,8
Se alle 23 billeder Jardin Smart Residence
Se alle 23 billeder
Fjernet fra Favoritter

Jardin Smart Residence

Rigtig god beliggenhed
Se hvad der er i nærheden
Fantastisk
Baseret på 33 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,0
/
10
Fantastisk værdi for pengene
8,7
Værdi for pengene8,7
Placeringsvurdering7,8
Tætteste lufthavnAbdul Rachman Saleh Lufthavn (MLG)
Afstand til lufthavn8,3 km
  • 750 m til offentlig transport

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

Værelsesvalg
Smart Værelse (Smart Room)
Smart Værelse (Smart Room)
...
  • Værelsesstørrelse: 9 m²/97 ...
  • rygepolitik - røgfri værels...
  • 1 enkeltseng
Indtast datoer for at se priser
Budget Dobbeltværelse (Budget Double Room)
Budget Dobbeltværelse (Budget Double Room)
...
  • Værelsesstørrelse: 9 m²/97 ...
  • bruser
  • 1 enkeltseng
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om Jardin Smart Residence?
Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Mere om Jardin Smart Residence

Mere om Jardin Smart Residence

Oversigt

Vis mere

Afstande og vigtige steder

Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mindre

Hvad de tilbyder

Vis mindre

I nærheden

Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mere

Ejendommens gæstepolitikker

Vis mindre

Brugbare oplysninger

Ejendommen

Antal værelser: 42

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (33)Booking.com Anmeldelser (3)
8,0
/
10
Fantastisk
Baseret på 33 anmeldelser
Hotellets stand/rengøring8,3
Faciliteter7,3
Beliggenhed7,8
Service7,8
Værdi for pengene8,7
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Alle sprog
Alle slags rejsende (33)
Viser 13 verificerede gæsteanmeldelser
9,2
Fremragende
R. fra Indonesien
Rejsende alene
Smart Værelse
Boede 3 nætter i august 2018
Great facilities at reasonable price”
Stayed at Jardin for 3 nights and it was a great experience. The room is clean with great facilities, the staff is friendly, and the property is located in a strategic place yet not so noisy, making it a great place to stay.
Anmeldt 13 august 2018
7,6
Rigtig godt
Chorouk fra Storbritannien
Familie med store børn
Smart Værelse
Boede 1 nat i juli 2018
Excellent staff and value for money”
The staff had the patience of a saint with us as quite a demanding family. They are polite and try to be as helpful as possible. The English is limited however this is made up for through perseverance. Only criticism is that there was no hot water when we needed it. Also it’s abit far from the main road so you’ll need to walk for ten minutes or hire a moped from the same for 70,000. We did the later and it worked out well.
Anmeldt 12 juli 2018
9,2
Fremragende
Nur fra Indonesien
Par
Smart Værelse
Boede 1 nat i november 2018
Bersih dan lokasi strategis”
Bersih dan lokasi strategis. Tidak jauh dari pusat kota.
Anmeldt 12 november 2018
5,2
Wildan
Rejsende alene
Smart Værelse
Boede 2 nætter i oktober 2018
tolong di tingkatkan”
untuk perlengkapan kamar seperti handuk, sandal, shampo, tolong di lengkapi, kadang ada wisatawan yg mendadak dan tidak membawa perlengkapan seperti itu
Anmeldt 27 oktober 2018
5,6
Kusaeni fra Indonesien
Rejsende alene
Smart Værelse
Boede 1 nat i oktober 2018
Lumayan kalo hanya untuk transit saja”
Sebenarnya tempat menginap ini menyatu dengan bangunan kos eksklusif (mahasiswa). Berada di dalam perumahan dan akses menuju hunian agak sulit. Apalagi di google maps lokasi berlawanan arah dengan aslinya. Proses check in cepat staf ramah, kondisi kamar bersih. Fasilitas sangat minimalis, hanya ada tempat sampah kecil, dan ranjang serta selimut. Tidak ada TV maupun AC, namun exhoust fan bekerja dengan baik untuk menyejukkan kamar. Di kamar yang saya tempati, pembuangan air di toilet sempat macet semalaman, dan baru bisa berjalan lancar di pagi hari. Tidak ada amenities hanya tersedia handuk. Tidak mencoba air panas meski ada. Kalo hanya untuk transit semalam tempat ini cukup, tapi kalo untuk backpacker saya lebih suka ke jaringan airy.
Anmeldt 25 oktober 2018
9,2
Fremragende
Shilvina fra Indonesien
Par
Smart Værelse
Boede 3 nætter i september 2018
awesome!”
the best!! murah, Dan Di samping penginapan Ada yg Jual makanan, bu sum namanya. jd walopun ga tersedia breakfast Kita bs makan Di luar dgn harga sangat murah dan enyaaakkk. cm lokasi penginapan agak ribet. jauh Dr kota
Anmeldt 13 september 2018
10,0
Fremragende
ria fra Indonesien
Par
Smart Værelse
Boede 1 nat i august 2018
seperti rumah sendiri”
saya sudah dua kali menginap, meski sedikit jauh dari pusat kota tapi terjamin kenyamanannya
Anmeldt 06 august 2018
9,2
Fremragende
Achmad fra Indonesien
Par
Smart Værelse
Boede 1 nat i august 2018
Mantap”
Hotel dengan harga yang murah cocok buat pasangan, free wifi, kamarnya juga bersih, namun sarapan di pagi hari tidak ada, tapi semuanya mantap kok!
Anmeldt 02 august 2018
8,0
Fantastisk
Fathur fra Indonesien
Par
Smart Værelse
Boede 2 nætter i juli 2018
Bagus”
Keseluruhan sih bagus, hanya lokasi yg agak cukup membingungkan awalnya. Soalnya datang malam menjelang dini hari. Recommended lah pokoknya. Lain waktu mungkin bermalam disana lagi.
Anmeldt 26 juli 2018
10,0
Fremragende
agatha fra Indonesien
Gruppe
Smart Værelse
Boede 2 nætter i juli 2018
Penginapan yg saya rekomendasikan utk diinapi. ”
Kamar nya nyaman, cukup utk tidur berdua. Bersih terdapat handuk dan pasta gigi sabun serta sandal. Kamar mandi bersih walau tdk ada air panas. Penjaga sangat fast response dan baik sekali. Harga pun terjangkau utk backpacker seperti kami. Walau awalnya kesulitan menemukan alamat tapi setelah tau daerah malang kami lancar bolak balik ke penginapan. Sangat direkomendasikan.
Anmeldt 20 juli 2018
10,0
Fremragende
adhe fra Indonesien
Gruppe
Smart Værelse
Boede 3 nætter i juli 2018
verygood!!”
pelayanan sangat ramah semuanya sempurna, ac alam nya dingin banget mantul (mantaap betul) gk perlu pake ac, airnya lancar kamarnya bersih wangi, ada peralatan makan juga komplit, stafnya baik banget banget!! sampe gk bisa berkata apa2 sangat memuaskan, terimakasih jardin smart residence,
Anmeldt 08 juli 2018
10,0
Fremragende
adhe fra Indonesien
Gruppe
Smart Værelse
Boede 3 nætter i juli 2018
excelent”
dari awal dateng staf nya ramah bgt baik bgt yg harusnya cekin jam 12 siang karna datang jam set 10 tapi kita udah boleh cekin makasih bgt😊 dan kran ada musibah kita jadi telat cekout dan tidak dikenakan biaya sangat memaklumi saat kita lagi kesulita the best bgt👍makasih bgt pokonya makasih, semoga semakin banyak yg menginap di jardin smart residence 👍👍
Anmeldt 06 juli 2018
7,6
Rigtig godt
BEARA fra Indonesien
Forretningsrejsende
Smart Værelse
Boede 1 nat i maj 2018
Bersih”
Murah & bersih
Anmeldt 19 maj 2018
Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

Tilbage til søgeresultater

Tilbage til værelsesvalg

|

Luk