2015
Godt 7,3
baseret på 626 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 626 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 7,7
  • Personalet 7,5
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 5,6
Sortér efter

Ma fra Andorra
Familie med store børn
2 Bedrooms Apartment
Boede 1 nat i august 2016
Great place for family
A resort hotel that suit family to stay, great place to stay..
Anmeldt 02 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHEE fra Malaysia
Rejsende alene
Lejlighed med 1 soveværelse
Boede 2 nætter i august 2016
OK OK
Smelly rubbish,but change to other room.
Anmeldt 30 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

akmal fra Brunei Darussalam
Familie med store børn
2 Bedrooms Apartment
Boede 3 nætter i august 2016
Family
Good stay for family group
Anmeldt 28 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Katharina fra Tyskland
Familie med store børn
Lejlighed med 3 soveværelser
Boede 1 nat i august 2016
Good for big groups
Ok but not great, to book a night more in the hotel is 20% more expensive then doing it with agoda!!! Little loud as the the rooms are facing a street !! Clean and simple rooms!
Anmeldt 23 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Philip fra New Zealand
Par
Lejlighed med 1 soveværelse
Boede 2 nætter i august 2016
Ok budget stay
Rooms are relatively large with separate bedrooms. The room was clean but smelled of cigarettes and not amount of fresh air budged the smell. The location was good for us as it was close to friends but it is a fair way from town. I can't remember the last time I had such slow internet.
Anmeldt 18 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Car fra Malaysia
Rejsende alene
Lejlighed med 1 soveværelse
Boede 1 nat i august 2016
Ok clean but smelly
Bau rokok.. Overall ok
Anmeldt 18 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jackson fra Malaysia
Par
Studio lejlighed
Boede 3 nætter i august 2016
Nice hotel
excellent
Anmeldt 15 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dahnaraj fra Malaysia
Gruppe
Dupleks Sleep 4
Boede 2 nætter i august 2016
Awesome Trip
Awesome
Anmeldt 08 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Angela fra Malaysia
Familie med små børn
Lejlighed med 1 soveværelse
Boede 2 nætter i august 2016
Very friendly enviroment.
Clean, nice, private & secure parking 👍
Anmeldt 08 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

NURUL fra Malaysia
Familie med små børn
Lejlighed med 1 soveværelse
Boede 3 nætter i juli 2016
Suitable for family with children
The room is spacious, clean and have kitchen to prepare meal for children. But need own transport to go around.
Anmeldt 08 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: