Reservér nu: K Garden Hotel Parit Buntar

Rigtig godt
Baseret på 254 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,5
88% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (254)Booking.com Anmeldelser (173)
7,5
Rigtig godt
Baseret på 254 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,5
Faciliteter7,0
Beliggenhed7,7
Værelseskomfort og kvalitet7,7
Service7,5
Værdi for pengene7,8
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Deutsch
Værelsestype
Standard Værelse
Superior Værelse
Enkeltværelse
Deluxe Værelse
mere
Sortér efter
Viser 145 verificerede gæsteanmeldelser
5,2
KANG fra Malaysia
Par
VIP King
Boede 2 nætter i september 2017
Standards not up to expectations”
Cleanliness really really need to be upgraded. The toiletries were leftovers from previous guests who stayed there, the floor of the room was not clean and there was no daily housekeeping. Only local TV channels are available.
Anmeldt 14 september 2017
5,2
Jayabalan fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i september 2017
Just below average rating”
Bedsheet was dirty. Staff reluctant to change.
Anmeldt 09 september 2017
6,0
A fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Familieværelse
Boede 1 nat i august 2017
Small or just nice and Clean room. ”
Improvement needed for customer parking i.e. more parking, Café for breakfast i.e. more selection like western and local.
Anmeldt 29 august 2017
9,2
Fremragende
B fra Indien
Rejsende alene
Enkeltværelse
Boede 3 nætter i august 2017
Fremragende”
Enjoyed very much, good and money worth hotel. Wifi very slow except that everything is good.
Anmeldt 08 august 2017
6,0
Azeleta fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 1 nat i juni 2017
Quiet. Close to eateries”
Nice room
Anmeldt 19 juni 2017
8,8
Fantastisk
tai fra Malaysia
Forretningsrejsende
VIP King
Boede 1 nat i juni 2017
Good ”
Good
Anmeldt 10 juni 2017
10,0
Fremragende
Sharifah fra Malaysia
Forretningsrejsende
Enkeltværelse
Boede 2 nætter i maj 2017
Clean and affordable”
Clean, power shower and satisfied with the facilities
Anmeldt 02 juni 2017
6,0
Azeleta fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 1 nat i april 2017
Close to eateries”
Nice room
Anmeldt 24 maj 2017
9,2
Fremragende
asris fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i maj 2017
NICE ROOM”
NICE ROOM GOOD
Anmeldt 22 maj 2017
8,8
Fantastisk
Shafiq fra Malaysia
Rejsende alene
Enkeltværelse
Boede 1 nat i maj 2017
Value for money”
There is nothing wrong with my stay here, except maybe a hook for me to hang my trouser. Overall the breakfast is delicious, the amenities are great, and sufficient enough for solo traveler like me.
Anmeldt 19 maj 2017
8,4
Fantastisk
khoo fra Malaysia
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 1 nat i april 2017
Good”
Will recommend
Anmeldt 05 maj 2017
8,0
Fantastisk
mohd fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 1 nat i april 2017
Rigtig godt”
clean and nice
Anmeldt 19 april 2017
8,0
Fantastisk
mohd fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 1 nat i maj 2016
Good Budget Hotel”
Clean, nice interior and strategic location
Anmeldt 09 april 2017
6,8
Godt
Kok fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 1 nat i februar 2017
Godt”
Good...
Anmeldt 20 marts 2017
4,4
way fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Værelse
Boede 1 nat i marts 2017
Staff Are Lazy”
Not friendly, push request to morning shift colleague. sit at guess chair chat with her friend.
Anmeldt 13 marts 2017
8,0
Fantastisk
Iskandar fra Singapore
Familie med små børn
Superior Værelse
Boede 1 nat i maj 2016
ok”
It was a ok place.
Anmeldt 02 februar 2017
6,0
ABDUL fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Værelse
Boede 2 nætter i januar 2017
Behind the hotel there a factory processed rubber and smelly ”
However very easy to find a place to eat Food for breakfast delicious
Anmeldt 31 januar 2017
6,0
Mann fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2016
Good”
Good
Anmeldt 27 december 2016
9,2
Fremragende
Puteri fra Malaysia
Gruppe
Superior Værelse
Boede 1 nat i december 2016
value for money”
stayed in d deluxe room- above expectation. highly recommended
Anmeldt 18 december 2016
10,0
Fremragende
Siti fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i december 2016
A comfortable place to stay”
Easy to reach, clean and comfortable. The room is quite small but still okay and nice
Anmeldt 12 december 2016
9,2
Fremragende
Fazliana fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 3 nætter i juli 2015
value for money”
Staffs were friendly! It is an ok room just to sleep in for raya season.
Anmeldt 12 december 2016
6,0
AZIELINA fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i december 2016
Ok & cleaness room.. have a lift to bring more luggage”
Reception friendly & can late check in
Anmeldt 07 december 2016
6,8
Godt
Hooi fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i december 2016
Value for money”
Value for money for a stay in small town
Anmeldt 06 december 2016
7,6
Rigtig godt
Muhammad fra Malaysia
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2016
Good”
Good and Recommanded
Anmeldt 02 december 2016
8,4
Fantastisk
Shin fra Malaysia
Rejsende alene
Enkeltværelse
Boede 2 nætter i november 2016
Overall ok. ”
Sound proffing can be improved.
Anmeldt 30 november 2016
7,2
Rigtig godt
Ahmad fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Familieværelse
Boede 1 nat i november 2016
Good”
everything is fine n good.. superb for 3 stars hotel in sub area like parit buntar.. but the negative is only the wifi, was too slow n even i cant load a pic at instagram..
Anmeldt 28 november 2016
8,0
Fantastisk
Mohamad fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2016
Great stay”
Great stay, will say here again, if i am in town
Anmeldt 18 november 2016
8,8
Fantastisk
ng fra Singapore
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 3 nætter i november 2016
Worth more than you expect”
Location beside have food court, shop and easy to find
Anmeldt 14 november 2016
7,2
Rigtig godt
Muhammad fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2016
Fancy room with glittering walkaway outside the room.”
Wonderful boutique hotel.
Anmeldt 07 november 2016
8,0
Fantastisk
Ahnaf fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2015
The Only Hotel”
The only nice hotel in parit buntar. Good accomodation. Breakfast is so so
Anmeldt 02 november 2016
2,8
QUEK fra Malaysia
Par
VIP King
Boede 1 nat i september 2016
Dusty”
Old design, not clean. Not coming back anymore.
Anmeldt 01 november 2016
7,6
Rigtig godt
Abu fra Malaysia
Familie med store børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i februar 2016
Clean and tidy”
Came with big family who included my old mother & hotel have a lift, a wheelchair facilities which really good for handicap ppl. The hotel a bit far from food area & amenities but seem the attitute of the staff who always welcome you and feed with all the information & make the guest feel good and always come back
Anmeldt 20 oktober 2016
6,0
lim fra Malaysia
Forretningsrejsende
Enkeltværelse
Boede 1 nat i oktober 2016
good”
good
Anmeldt 17 oktober 2016
9,2
Fremragende
Noraziyah fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i oktober 2016
Good”
Excellent, just need to do something with the unpleasant smell (probably from the river nearby) especially at night.
Anmeldt 13 oktober 2016
9,6
Fremragende
Noraziyah fra Malaysia
Familie med små børn
Enkeltværelse
Boede 1 nat i oktober 2016
Good”
Very comfortable and clean rooms, nice breakfast, friendly staffs, the only problem was the unpleasant smell from the river nearby.
Anmeldt 13 oktober 2016
8,0
Fantastisk
Mann fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i maj 2016
Great”
Great
Anmeldt 09 oktober 2016
8,0
Fantastisk
Mann fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i maj 2016
Great”
Great
Anmeldt 09 oktober 2016
8,0
Fantastisk
Mann fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i maj 2016
Great”
Great
Anmeldt 09 oktober 2016
8,0
Fantastisk
Mann fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i juli 2016
Great”
Great
Anmeldt 09 oktober 2016
8,0
Fantastisk
Mann fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Familieværelse
Boede 1 nat i juli 2016
Good”
Clean, next to food court
Anmeldt 09 oktober 2016
9,6
Fremragende
farahiyah fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 1 nat i oktober 2016
Need more attention in cleanliness”
Overall is good. Housekeeping need to attention to detail expecially dust on picture frame and bed frame.
Anmeldt 06 oktober 2016
5,6
saipol fra Malaysia
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 1 nat i oktober 2016
there are not too much choice hotel at Parit Buntar”
Not recommend for family travel....the surrounding it's smelly and not coming agians
Anmeldt 06 oktober 2016
6,0
Azeleta fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 1 nat i september 2016
Cleanliness, Location, Staff Performance”
Cleanliness, Location, Staff Performance
Anmeldt 15 september 2016
5,6
Ng fra Malaysia
Rejsende alene
Enkeltværelse
Boede 1 nat i september 2016
Basically, it is fine for me to just have a place to sleep.”
The design of single room is weird, but it is fine to me. The location of the hotel is very good, near to train station & restaurant.
Anmeldt 12 september 2016
5,6
York fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 2 nætter i september 2016
Overall”
A bit noisy if room is face to food court. Boss is nice person....
Anmeldt 12 september 2016
7,6
Rigtig godt
Wai fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse
Boede 1 nat i september 2016
Value for money”
Hotel is next to a foodcourt and staff is friendly. Attended to customer needs when we complained the aircon is not cold enough and changed the room for us. One thing to comment is the bed got bugs causing itchy-ness to the body.
Anmeldt 05 september 2016
4,0
Akira fra Japan
Forretningsrejsende
Enkeltværelse
Boede 1 nat i august 2016
Only sleep”
must not expect service at this hotel.
Anmeldt 24 august 2016
7,2
Rigtig godt
AHMAD fra Malaysia
Forretningsrejsende
VIP King
Boede 5 nætter i juli 2016
Good Hotel”
Location was good, as the hotel located within walking distance to the train station, chinese and mamak restaurants and few shop lots. the only thing that i hate about this hotel is that it is located in front of karaoke centre. You can literally hear people singing until midnight.
Anmeldt 11 august 2016
8,0
Fantastisk
Iskandar fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe Familieværelse
Boede 1 nat i maj 2016
Good place and value”
For a small town, this is a good place. Just 5 min taxi drive to Mydin Shopping mall. Ask the staff to call a taxi. So hard to get one in Parit buntar
Anmeldt 12 juli 2016
4,8
Wan fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i juni 2016
Dirty ”
Disappointing! Bad attitude reception!
Anmeldt 01 juli 2016