Reservér nu: Kelibang Comfort Inn

Fantastisk
Baseret på 64 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,0
81% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (64)Booking.com Anmeldelser (5)
8,0
Fantastisk
Baseret på 64 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring8,6
Faciliteter6,8
Beliggenhed7,7
Service8,3
Værdi for pengene8,5
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
Svenska
Deutsch
mere
Værelsestype
Standard med 2 enkeltsenge
Standard King
Familieværelse
Standand Queen
Sortér efter
Viser 42 verificerede gæsteanmeldelser
8,4
Fantastisk
MIAO fra Malaysia
Par
Standard King
Boede 2 nætter i marts 2017
Value for money”
Value for money, spacious and very clean room. Near to Kuah town, ~30 mins drive to Pantai Cenang and Sky bridge. Located at the 2nd floor of few shop-lots and need to climb few steps of staircase. 24hrs Convenient store next door and nice burger selling in front at night. Mirror only available in the washroom but no plug head available. Need to use the reflection of the TV if you need to dry ur hair with hair dryer. Overall very pleasant stay and highly recommended.
Anmeldt 14 marts 2017
8,8
Fantastisk
Juan fra Chile
Par
Standand Queen
Boede 6 nætter i februar 2017
Nice place, nice staff”
We felt very comfortable in this hotel. The staff was very kind and always help us and gave us good tips. The only problem is that is a little far from cenang beach.
Anmeldt 28 februar 2017
9,6
Fremragende
Norbaya fra Malaysia
Familie med små børn
Standard King
Boede 3 nætter i februar 2017
Clean and nice hotel. Value for money”
We stayed for 3 nights. Staff very friendly and the room and toilet very clean
Anmeldt 14 februar 2017
10,0
Fremragende
Muhammad fra Malaysia
Familie med små børn
Standard med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i januar 2017
great hotel”
friendly staff
Anmeldt 11 februar 2017
9,2
Fremragende
Mun fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 2 nætter i januar 2017
A place WORTH with stay ”
-Friendly staffs -Cleanliness is awesome. Probably it's still a new motel. -If dont compare with 4 or 5 stars hotel, it is a recommended place to stay which worth with the price. Overall, I am super satisfy with this motel. Recommended!
Anmeldt 02 februar 2017
8,0
Fantastisk
Dinie fra Malaysia
Par
Standard King
Boede 3 nætter i januar 2017
A Great Places”
A staff so friendly and kind. Nice room. Private place. Have a spare 2 card. But a channel on tv a lot of china. Hahaha. Nearest a shop and have a some food out there.
Anmeldt 31 januar 2017
10,0
Fremragende
Muhammad fra Malaysia
Familie med små børn
Standard King
Boede 1 nat i januar 2017
Great hotel in langkawi”
Easy to park
Anmeldt 15 januar 2017
8,0
Fantastisk
Teo fra Malaysia
Par
Standard King
Boede 2 nætter i december 2016
clean hotel”
overall is good
Anmeldt 24 december 2016
8,0
Fantastisk
Khairul fra Malaysia
Familie med små børn
Standand Queen
Boede 1 nat i november 2016
Cheap, clean and friendly ”
The bedsheets and cover feels like it's from a four star hotel. Bath towels are of the same good quality. Ample parking. 24 hour convenience store at hotel.
Anmeldt 26 november 2016
9,2
Fremragende
Jawid fra Holland
Par
Standand Queen
Boede 3 nætter i juli 2016
Nice hotel”
Very kind staff. We got a larger suite because we were the first booking via agoda
Anmeldt 28 juli 2016
8,8
Fantastisk
Clara fra Sverige
Par
Standard King
Boede 4 nætter i februar 2017
Perfekt ”
Så himla fräscha rum och världens snällaste personal! Verkligen värt pengarna! Dock ligger det ganska dåligt, mitt i ingenstans. Men hotellet fanns verkligen inget att klaga på!
Anmeldt 16 februar 2017
8,0
Fantastisk
Thorsten fra Tyskland
Par
Standand Queen
Boede 5 nætter i november 2016
Neues Hotel”
Alles Tip Top
Anmeldt 28 november 2016
8,0
Fantastisk
Robert fra Holland
Par
Standard King
Boede 8 nætter i februar 2018
OK”
Prima kamer. Veel eettenten op loop afstand. Een groot winkelcentrum op loopafstand. Voor de rest ver weg van stranden. Hele behulpzame en vriendelijke mevrouw achter de receptie.
Anmeldt 28 februar 2018
9,2
Fremragende
weiying fra Kina
Rejsende alene
Familieværelse
Boede 1 nat i december 2017
性价比还是不错的”
房间不大,但卫生还可以,老板娘还很热情帮忙解决了我们租车问题。预算不多,又是自驾的是不错的选择。
Anmeldt 12 februar 2018
10,0
Fremragende
saylim fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard King
Boede 2 nætter i juli 2017
Fremragende”
地点美 附近的交通都很方便 cp值很高的酒店 前台客服人员很好 下次还会再来住
Anmeldt 13 september 2017
9,2
Fremragende
qiong fra Kina
Par
Standard King
Boede 3 nætter i marts 2017
会中文”
老板会中文 然后人很好 房间很干净 建议租车的人住 因为离海滩有点远 打车不划算 老板每天上午九点多上班 下午有时候六点多就不在了 一定要提前联系
Anmeldt 17 marts 2017
10,0
Fremragende
yao fra Kina
Rejsende alene
Standard med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i januar 2017
推荐 great”
房间比想象中的大 而且很新也很干净 特别是房主很热心也会中文 旅店就在路边也比较容易找到 租车去其他地方也很方便 楼下有一个24小时便利店 推荐大家住这里
Anmeldt 02 februar 2017
8,8
Fantastisk
wenhui fra Kina
Familie med store børn
Standard med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i januar 2017
性价比高,值得入住!”
该酒店应该是华人自己建好后经营的,祖籍好像是福建一带的,懂国语。酒店是新的,房子都不错,但没有电梯,好在大部分房间都在二楼。楼下可以免费停车。如果你是国内旅客想住瓜镇,追求性价比的话可以考虑!!!
Anmeldt 25 januar 2017
2,0
sheng fra Singapore
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 4 nætter i december 2016
极度不满意”
烂懒
Anmeldt 26 december 2016
9,6
Fremragende
CHENYU fra Kina
Par
Standand Queen
Boede 4 nætter i november 2016
性价比超高的旅馆”
预定的是大床房,有窗的在马路边,晚上可能有点吵。老板会中文,可以用手机号直接搜微信,服务很好,门口有足够多的停车位,旅馆位置很好,在瓜镇,离很多知名的餐厅很近,开车很方便
Anmeldt 26 november 2016
8,8
Fantastisk
Viacheslav fra Rusland
Familie med små børn
Standard King
Boede 2 nætter i januar 2017
Приятный хостел без эмоций”
Чистое постельное, все аккуратно, окно открывается, большего и не потребуешь за эту цену. Рядом магазин, такси, бургеры) Гулять особенно негде, только ночевать.
Anmeldt 12 januar 2017
8,8
Fantastisk
Joanna fra Polen
Par
Standand Queen
Boede 2 nætter i december 2017
Fantastisk”
Hotel był bardzo czysty. Do tego personel był bardzo miły. Jedyny minus to lokalizacja - spory kawałek od portu. Ale niedaleko jest centrum handlowe i restauracje. Polecam!
Anmeldt 27 december 2017