Fantastisk 8,9
baseret på 128 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 128 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,2
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 9,5
  • Værelsets komfort/standard 9,0
  • Personalet 8,9
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 8,3
Sortér efter

Glynis fra Storbritannien
Par
Superior-værelse
Boede 3 nætter i december 2014
5 stars for this hotel
Convenient location excellent service very modern with syper efficient technology.
One of the best hotels we have stayed in. Being world travellers we were surprised and delighted that Budapest provided such a high standard hotel.
Anmeldt 04 januar 2015

Wolfgang fra Østrig
Par
Superior-værelse
Boede 16 nætter i december 2014
budapest
location, room, food
For us it is the best hotel in central europe
Anmeldt 03 januar 2015

Anne fra Storbritannien
Par
Deluxe-værelse
Boede 7 nætter i december 2014
Christmas in Budapest
Friendly, helpful staff.
Anmeldt 30 december 2014

Kim fra Malaysia
Par
Superior-værelse
Boede 5 nætter i december 2014
good lacation, good spa, good conceirge service
location is perfect. close to most main attractions. very good conceirge service
Anmeldt 28 december 2014

hatem fra USA
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 4 nætter i december 2014
Great staff at Great Hotel
Staff, location and cleanness
Great experience.
Anmeldt 13 december 2014

Julia fra Australien
Par
Superior-værelse
Boede 3 nætter i november 2014
Wonderful hotel
Location, comfort, service
The Kempinski hotel made our stay in Budapest extremely enjoyable. Nothing was too much trouble and the service was excellent. The rooms were generous in size and the beds very comfortable. The location in the city centre and close to the river was ideal. I would highly recommend this hotel to others.
Anmeldt 13 november 2014

Lie fra Indonesien
Par
Superior-værelse
Boede 2 nætter i november 2014
Fantastic Stay
Clean, Comfortable Bed and Friendly staff
Anmeldt 10 november 2014

Yacob fra Israel
Par
Superior-værelse
Boede 1 nat i juni 2013
Nice
Food service and clean
Anmeldt 23 oktober 2014

Pierre fra Malta
Par
Superior-værelse
Boede 3 nætter i august 2014
Aug14 Visit
Clean rooms, functional equipment, good quality products (soap, shampoo etc)
Very pleasant. Second time there and would go again. Government tourist taxes are steep and quite frankly abusive and excessive. Seems to be a punishment to tourists rather than a thank you.
Anmeldt 10 september 2014

Andrew fra Storbritannien
Par
Superior-værelse
Boede 3 nætter i januar 2014
Great hotel in a good area
Room was huge, very high standards, location
I was very happy with my stay, the rooms were to a very high standard, great location, good bars next to reception
Anmeldt 09 august 2014


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: