Rigtig godt 8,0
baseret på 71 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 71 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,2
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,2
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Lo fra Hongkong
Forretningsrejsende
Superior med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i oktober 2014
Good Locations!
The staffs are very helpful, location is good
It was a business at Shenyang for 3 days, the hotel service is good and staff was very helpful but the decoration seems a bit torn while overall this hotels worth for its value.
Anmeldt 15 oktober 2014

lionel fra Frankrig
Forretningsrejsende
Superior med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i september 2014
Good Hotel, central location
Spacious room, Nice restaurant, clean
Very nice stay, except for the long check in. Nice and comfortable room
Anmeldt 05 oktober 2014

LIM fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i august 2014
convenient location
near to subway, good enviroment as near to youth park, nice staff
it is really a good and convenient location as it is near to subway, 3 miniute walking distance. the breakfast is good enough, many variety and the staff service is very excellent good.
Anmeldt 25 august 2014

mai fra Kina
Forretningsrejsende
Superior med 1 King Size-seng
Boede 4 nætter i august 2013
comfort
comfort, good attitude, nice staff
quite enjoying
Anmeldt 18 august 2014

Vesa fra Finland
Forretningsrejsende
Superior med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i marts 2014
Lot of construction around keep noise
paulaner, breakfast and room
Anmeldt 07 juni 2014

WUT fra Thailand
Forretningsrejsende
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juni 2014
It is just good.
Park subway fresh market
There is a local market near hotel. It is good.
Anmeldt 05 juni 2014

lionel fra Frankrig
Forretningsrejsende
Superior-suite
Boede 3 nætter i februar 2014
Paulaner, central location, good stay
Paulaner, clean and confortable
Excellent stay, good and confortable rooms
Anmeldt 22 maj 2014

Bhumibhat fra Thailand
Forretningsrejsende
Superior med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2014
ecellent!!!
Best location, nice accommodation and value for money
Anmeldt 13 april 2014

LOW fra Singapore
Rejsende alene
Superior-suite
Boede 2 nætter i december 2013
Short stay during new year holiday
Centrally located, close to metro and quiet surrounding
It was a stopover stay before I head for Harbin. Booked the standard suite for two nights. The room is big but felt that the design of the room is rather poor. Standard of the buffet breakfast was not up to my expectation for a five star hotel. The floor of the shower unit / cubicle in the is not properly leveled resulting in the presence of and "water ponding" / stagnant water on the floor tiles.
Anmeldt 05 januar 2014

lionel fra Frankrig
Forretningsrejsende
Superior med 1 King Size-seng
Boede 3 nætter i november 2013
Very nice stay in Shenyang
Central Local, Confortable, Paulaner is a +
Very comfortable stay in Kempinski Hotel. The hotel is clean and personnel friendly. Paulaner is definitively a +, on the - side, impossible to get some breakfest before 6AM
Anmeldt 17 december 2013


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: