Reservér nu: King Ing Hotel

Rigtig godt
Baseret på 56 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,3
89% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (56)
7,3
Rigtig godt
Baseret på 56 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,3
Faciliteter6,1
Beliggenhed7,8
Værelseskomfort og kvalitet7,8
Service7,3
Værdi for pengene7,9
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Værelsestype
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Super værelse - 3 enkeltsenge
Superior Familieværelse
Sortér efter
Viser 38 verificerede gæsteanmeldelser
8,7
Fantastisk
fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i februar 2014
big room,clean and fast services”
location near amenities
Good and comfortable. Feel safe even the hotel locate at open area. No comment for some small things. Overall good
Anmeldt 02 marts 2014
8,3
Fantastisk
MUHAMAD fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2013
Clean and cheap”
Though the rate is low and cheap, the bathroom cleanliness is good and acceptable. However, the room isn't sound-deadening. You might hear people chatting from next door.
Anmeldt 18 juni 2013
7,3
Rigtig godt
samuel fra Brunei Darussalam
Gruppe
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2013
A very friendly hotel with attentive staff.”
Location near to the market & Internet facilities
Anmeldt 04 juni 2013
8,7
Fantastisk
Siti fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i maj 2013
nice hotel”
comfortable room, centrally located, very clean
I've spend 4 days 3 nights in this hotel and i do recommend it to others since not only the room is quite spacious but it is also located at the town area. The room also very clean. A good value for money :)
Anmeldt 09 maj 2013
10,0
Fremragende
NADIA fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i februar 2013
Awesome hotel”
Strategic location
A clean hotel and situated at the heart of pekan mukah.reasonable price,free wifi and very near to restaurants are the selling points of this hotel
Anmeldt 25 februar 2013
6,7
Godt
Abg fra Malaysia
Familie med store børn
Super værelse - 3 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2012
Good location & nice view nearer river.”
Located in the centre of mukah old town & near to fish market & traditional umai makers.
Good place to stay due to its location in the town area. No lift & only staircase usage, problem to old citizen. Aircond cold but it's leak of water when adjusted to minimum temperature. Need to be fix or replace by the hotel but overall is fair to stay...
Anmeldt 31 december 2012
7,7
Rigtig godt
Byron fra Malaysia
Familie med små børn
Super værelse - 3 enkeltsenge
Boede 3 nætter i december 2012
good location with big room but simple...”
room is big with nice comfy beds...
nice location at town area... room is big enough to cater my family... need complimentary drinks and water heater to boil hot water (for my young kids)... and door must have extra lock (we have experienced staffs just opened our room door while we were sleeping)... reception staff is efficent, called me back when i accidently left my kid's bolster at the hotel room (which was being found by the room staffs)...
Anmeldt 29 december 2012
7,0
Rigtig godt
Sabree fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i september 2012
Poor Location But Nice Bedrooms”
Comfortable and Free Wifi.
We were here for 3D2N, that's for my convocation at Mukah Polytechnic. The disadvantage of this hotel is the location. Whereby the day we are tired and need get back to hotel to take a rest before we get a dinner. The situation is, when we want to take a dinner, the shop near to hotel too early to closed. So, we forced to hold our hungry until morning. That our experience stay at this hotel because of the lack of it location. Take dinner early as soon as you can.
Anmeldt 18 september 2012
8,7
Fantastisk
chung fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2013
非常愉快”
经济,清洁,好地点。
它坐落在河边,是简单但是清洁的酒店,尤其地点非常方便,走两分钟就是巴杀,那有卖超新鲜的鱼,菜,各式各样的糕点,非常好吃。下次去Mukah还会住king ing酒店。
Anmeldt 13 august 2013
6,8
Godt
ALUNI fra Malaysia
Familie med små børn
Super værelse - 3 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2017
murah dan berbaloi”
Bilik yang besar, sesuai untuk yang membawa keluarga. Harga yang ditawarkan berbaloi dengan servis yang disediakan. Dekat dengan pasar nelayan.
Anmeldt 24 juli 2017
7,6
Rigtig godt
Nor fra Malaysia
Familie med store børn
Superior Familieværelse
Boede 1 nat i december 2016
Lokasi yg strategik dan harga yg sangat berbaloi. ”
Lokasinya yg hampir dgn tepian sungai dan tempat yg bersih.
Anmeldt 21 december 2016
7,0
Rigtig godt
Zamzuri fra Malaysia
Familie med små børn
Super værelse - 3 enkeltsenge
Boede 2 nætter i december 2014
Baik dan selesa”
Selesa, berbaloi dan dekat dengan pasar
Baik, cuma tiada house keeping sepanjang 2 hari penginapan.
Anmeldt 15 januar 2015
8,3
Fantastisk
RAMBLI fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i december 2014
Lokasi strategik - untuk makan”
1. Tempat makan berdekatan
Anmeldt 01 januar 2015
7,7
Rigtig godt
yushri fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2014
bilik yang bersih dan kemas....”
lokasi....kebersihan......staff yg peramah
Sangat berpuas hati.....King Ing Hotel...berbaloi dan murah...
Anmeldt 16 december 2014
8,0
Fantastisk
norsuzela fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i februar 2014
Sgt2 Berbaloi”
berdekatan dgn pasar dan bandar
So far so good!!
Anmeldt 20 april 2014
8,7
Fantastisk
Liza fra Malaysia
Familie med store børn
Super værelse - 3 enkeltsenge
Boede 1 nat i februar 2014
selesa , mudah dikunjungi dan jimat wang”
mesra, bersih dan selesa
selesa dan menyenangkan perjalanan ke IPT berdekatan
Anmeldt 05 marts 2014
9,3
Fremragende
Nur fra Malaysia
Familie med små børn
Super værelse - 3 enkeltsenge
Boede 2 nætter i oktober 2012
Hotel yang hebat dengan servis dan senyuman.”
Pelayan yang peramah.
Memuaskan biarpun bilik simple tetapi bersih dan cantik. Bagus untuk dijadikan hotel budget terbaik. Tak rugi memilih hotel ini. Harap anda pun maendapat pengalaman yang sama dengan saya.
Anmeldt 02 november 2012
6,0
Mohd fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i oktober 2012
suasana persekitaran menarik, hotel memuaskan”
lengkap dengan kemudahan dan pemandangan luar yang menarik
penginapan yang memuaskan, hotel sederhana tetapi ciri-ciri kemudahan amat baik.
Anmeldt 25 oktober 2012