Reservér nu: Kingsley Garden Guest House

Kingsley Garden Guest House Anmeldelser

Fantastisk
Baseret på 76 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,7
100% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (76)Booking.com Anmeldelser (58)
8,7
Fantastisk
Baseret på 76 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring8,7
Faciliteter7,8
Beliggenhed9,2
Service8,8
Værdi for pengene9,2
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Deutsch
Español
Bahasa Indonesia
Værelsestype
Superior med 2 enkeltsenge
Superior Queen Værelse
Superior Enkelt
Sortér efter
Viser 26 verificerede gæsteanmeldelser
9,6
Fremragende
Stallone fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Enkelt
Boede 1 nat i januar 2018
Affordable and confident ”
This place is highly recommended to all backpackers. Its very cheap and comfortable. I stayed for one night. And really lucky to stay here because its not far from shopping complex and easy to find something to eat for supper. Just a few thing that I dislike but it still can be excuses. That is noisy sound from others room because the wall is not thick and no private toilet. But, its value for money.
Anmeldt 06 januar 2018
Thank you for your comments. I apologize for the problems that you encountered during your last stay.Thank you for staying with us, and we look forward to another chance to serve you again.
Besvaret 03 marts 2018
Kingsley Garden Guest House
8,0
Fantastisk
Jacqueline fra Tyskland
Par
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2018
good”
Extended the stay of actually one night twice. So there are 3 recommends of me. Value for money, no Bugs in our room, nice interior, water for free, slow internet, some people smoked but didn't get get caught -> cigarettes in bathroom. Stupid guests. But good accommodation. Some restaurants in walking distance.
Anmeldt 26 maj 2018
8,4
Fantastisk
Jacqueline fra Tyskland
Par
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2018
Good”
Mosquitonets around the window or in the room would be great
Anmeldt 24 maj 2018
8,0
Fantastisk
Jacqueline fra Tyskland
Par
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2018
Good value for money”
Everything you need for stopover. In previous comments some people are worried about the odour from wood? I think it smells more like old smoke. Smell of wood would be great ;) The rooms are clean, but the floor under the bed could need a vacuumcleaner. Interior is unique. Wood and pictures on the walls. Internet is very slow. You have to pay 10MYR per night additional! Its weather a Bed and Breakfast neither a guesthouse. They say it is a hotel.
Anmeldt 23 maj 2018
9,2
Fremragende
Beatriz fra Tyskland
Rejsende alene
Superior Queen Værelse
Boede 1 nat i maj 2018
Fremragende”
Limpio, cómodo, buen wifi. Habitación pequeña. Lástima que el baño sea compartido y que no haya desayuno, pero está limpio. Personal amable y buena localización.
Anmeldt 28 maj 2018
9,6
Fremragende
yumnandar fra Indonesien
Rejsende alene
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2018
Strategis”
Lokasi sangat strategis, bersih, wifi kencang, tempat tidur, bantal masih bagus, mungkin karena semua masih baru.
Anmeldt 01 maj 2018