Reservér nu: KK City Holiday Suites at Marina Court Resort Condominium

Godt
Baseret på 40 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,7

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (40)
6,7
Godt
Baseret på 40 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring6,3
Faciliteter4,4
Beliggenhed8,8
Værelseskomfort og kvalitet6,4
Service6,1
Værdi for pengene7,4
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
繁體中文 (香港)
Bahasa Malaysia
mere
Værelsestype
Værelse med byudsigt
Deluxe Hjem ved vandet
Sortér efter
Viser 40 verificerede gæsteanmeldelser
8,0
Fantastisk
Siew fra Malaysia
Gruppe
Værelse med byudsigt
Boede 1 nat i september 2015
nice stay”
big room, good location and affordable
nice stay but should improve the cleanliness.
Anmeldt 18 september 2015
6,3
Godt
Farziana fra Brunei Darussalam
Familie med små børn
Værelse med byudsigt
Boede 3 nætter i september 2015
GOOD LOCATION”
1. well price hotel 2. Great Location & Secure 3. suitable holiday accomomodation for families & Children
Anmeldt 12 september 2015
6,0
Jaspret fra Malaysia
Familie med små børn
Værelse med byudsigt
Boede 1 nat i august 2015
Bad, arrangement 👎🏽”
Location centre of the KK city
It is bad. Wait for the key waste 30 minute down building. After 30 mint than he call me to the office to take the room key. After I get the key, they didn't show me where to park, have to search by my own. Another bad thing happen, the access key was not function, can't open the main door and I have to go back to the office which is quite far from my apartment. All done, another problem with the apartment, toilet flush, water heater spoil. Bed was not ready, no towel given also. Have to call and request. Overall is bad for me. This apartment really have problem with they management & I hope they will fix it for better business. I recommend Jack Condo is the best. Same place Marina Court Condo!
Anmeldt 16 august 2015
6,3
Godt
SIEW fra Malaysia
Gruppe
Værelse med byudsigt
Boede 3 nætter i august 2015
Marina Court Resort Condominium”
Fully Furnish, Convinience Location, Astro Demand
Anmeldt 14 august 2015
7,3
Rigtig godt
Tang fra Hongkong
Rejsende alene
Værelse med byudsigt
Boede 1 nat i maj 2015
fair hotel ”
located at town center
Anmeldt 23 maj 2015
7,3
Rigtig godt
MOHD fra Brunei Darussalam
Familie med små børn
Værelse med byudsigt
Boede 2 nætter i maj 2015
Amazing Room”
Bigger room, near the city and secured.
We were upgrade to Penthouse without any additional charge. The room is amazing big and all of us are very happy. The only problem is the referigerator, chiller and master bedroom AC is not working, other than that ok, I will come and stay here again.
Anmeldt 18 maj 2015
6,7
Godt
WARDAH fra Brunei Darussalam
Familie med små børn
Værelse med byudsigt
Boede 2 nætter i maj 2015
startegic location”
near shopping complex
good for families , furniture , doors should be upgrade soon. the curtain should be change , it was transparent and i guess no privacy. other than that i feel im at home stay there.
Anmeldt 11 maj 2015
6,0
Lai fra Malaysia
Familie med små børn
Værelse med byudsigt
Boede 2 nætter i april 2015
Near city”
Room spacious, near city, cheap
Anmeldt 21 april 2015
6,3
Godt
Majid fra Brunei Darussalam
Familie med små børn
Boede 4 nætter i januar 2015
KK City Holiday Suites review.”
Big apartment for family holiday, great location, value for money
Travelling with family. Centrally located amongst shopping mall and restaurants. The kids enjoy the stay however on a Saturday night, it can get very noisy especially those on the lower floor.
Anmeldt 20 februar 2015
7,0
Rigtig godt
weiyan fra Kina
Familie med store børn
Værelse med byudsigt
Boede 2 nætter i august 2015
我会再次选择入住该公寓”
公寓的面积很大,位置方便,室内干净
2015年8月25日凌晨到达亚庇,接机的黄师傅热心带我们认路、取马币,再送到公寓。因在国内就担心公寓凌晨入住不便,国际长途过来确认房间,让他们提前把钥匙放在信报箱里,到达后却没能如期拿到钥匙。黄师傅帮我们联系了工作人员后走了,之后一行人就在小区楼下等了1个多小时,中间就是傻等,又热又困,也不知发生什么事了?催了N个电话,最后工作人员来带我们入住,好事多磨,门开不进去。又拉着行李下来,等啊等,90分钟后终于入住了,大的小的都累瘫了。除了这个入住不顺,还有WIFI的密码没有告知,直到第二天晚上才通知我们。除此之外,我个人对房间倒是很满意,三家人合住,自己烧了一餐,很开心。有洗衣机,洗东西方便。如果每张床都是1.8米宽的就更好了。虽入住很不愉快,但后来在亚庇顺顺利利,也不计较了。但愿老板能及时改进,期待下次入住时提供便捷途径。
Anmeldt 30 december 2015
10,0
Fremragende
yang fra Kina
Familie med store børn
Værelse med byudsigt
Boede 5 nætter i august 2015
主人非常好,非常有耐心地给我朋友介绍了当地的吃玩”
非常好
Anmeldt 30 august 2015
6,3
Godt
Dandan fra Kina
Familie med store børn
Værelse med byudsigt
Boede 1 nat i juli 2015
房间一般 就是个睡觉的地方 谈不上享受”
地点好 有问题会有人来修 速度快
到房间发现马桶坏的 修了又坏 来了两次 最后还是水流了一晚上 不过服务人员都来的很快 房间有点味道 洗澡水还是偏凉的 不过在马来西亚不要希望公寓的洗澡水能有国内的热 那边都是洗冷水的 地点不错 楼下就有泳池 附近吃东西比较方便 没什么特别 不知道3星级怎么来的 。
Anmeldt 03 juli 2015
7,0
Rigtig godt
zhimin fra Kina
Gruppe
Deluxe Hjem ved vandet
Boede 2 nætter i maj 2015
不错”
装修 环境 方便
不错 套房装修很好 海景房能看海 就是要下午2点才能入住比较麻烦 逛了一上午市区 小伙伴都累坏了。。。电视频道多 对面商场能看到日落 旁边有新商场 他们的旅游项目价格也可以 虽然没有报。。。不好的是因为是住宅区 洗手间有蚂蚁 但主人房也有一个洗手间 不用几个人等一个 希望有机会再入住
Anmeldt 02 juni 2015
8,3
Fantastisk
Luyi fra Kina
Familie med små børn
Boede 2 nætter i februar 2015
性价比很高的家庭旅馆,地处市中心,位置很方便”
位置、游泳池、wifi
1、房间很大,我们一家4口订的3卧室套房,很宽敞舒适; 2、入住第二天才发现除了客卫有个类似小厨宝的热水器外,客卫的淋浴头是有热水的,可能是公寓集中供应的热水,很热、很大,洗澡很舒服!这个有点意外的惊喜; 3.地板很干净,布草很舒适,这点也超出意料; 4.wifi还比较快,电视能收100-200个台,节目丰富,这点大大超出一般的酒店; 5.公寓提供的洗发水意外地好用; 6.游泳池孩子很喜欢,恋恋不舍; 7.地段很好,购物、就餐都非常方便,对面有waterfront mall和富源,旁边有warisan和centre point,离sedco也近; 8.另一点比酒店好的是,有洗衣机,可以自己洗衣服。厨房虽然可以用,但是厨具不太够,调料什么的也没发现,自己做饭的话还是有些不方便的; 9.有配熨斗和电吹风,虽然这次没用上; 9.不足之处:房间蚊子比较多,却没有配喷雾或电蚊香之类的驱蚊用品,还好我们自备了一个电蚊香液,只好挪来挪去地用。有配保险柜,但是没电了,打不开。 总的来说还是很满意的,下次来亚庇还考虑住这里!
Anmeldt 26 februar 2015
7,7
Rigtig godt
SUKARNIH fra Malaysia
Familie med små børn
Værelse med byudsigt
Boede 1 nat i maj 2015
PERLU BERSABAR KALU MAHU STAY DI SINI”
BOLI LAH
KURANG MEMUASKAN..
Anmeldt 28 maj 2015
7,0
Rigtig godt
KAI fra Kina
Familie med små børn
Værelse med byudsigt
Boede 6 nætter i august 2015
房間設備及整潔有待改善, 如第一晚有一間房沒有冷氣, 所有床頭燈都損壞, 浴室沒有浴廉, 好多蟻..”
價錢尚算平宜, 位置尚可, 交通方便
Anmeldt 09 september 2015
5,7
Mei fra Hongkong
Familie med små børn
Værelse med byudsigt
Boede 5 nætter i juli 2015
有得揀,就唔好去呢間啦,態度唔係咁好。。。”
夠大,方便一家人
Anmeldt 26 juli 2015
7,3
Rigtig godt
HUNG fra Hongkong
Gruppe
Værelse med byudsigt
Boede 4 nætter i juni 2015
不錯”
空間大 床好 夠靜
Anmeldt 17 juli 2015
7,3
Rigtig godt
chui fra Hongkong
Familie med store børn
Boede 5 nætter i februar 2015
好”
非常舒適
Anmeldt 01 marts 2015
5,0
THIAN fra Malaysia
Gruppe
Værelse med byudsigt
Boede 2 nætter i november 2014
不錯 很適合多人住”
自由 沒被打擾 工作人員效率不錯
非常值得
Anmeldt 19 november 2014