Reservér nu: Kuala Selangor Boutique Hotel

Rigtig godt
Baseret på 72 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,7
91% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (72)Booking.com Anmeldelser (38)
7,7
Rigtig godt
Baseret på 72 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,7
Faciliteter7,2
Beliggenhed8,1
Service7,2
Værdi for pengene8,4
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
한국어
Bahasa Indonesia
mere
Sortér efter
Viser 37 verificerede gæsteanmeldelser
6,0
Mohamad fra Malaysia
Familie med store børn
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i december 2016
70”
Clean..room too small. Bad luck before check out running out of water due to pump problem
Anmeldt 13 december 2016
6,4
Godt
Amim fra Malaysia
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i december 2016
Price offered is worth staying for a night. ”
The very first time we checked in to this hotel, it was okay so we came back. Another check in, there came some problems. Online booking was overlooked. We had to wait more than one hour to get a room. When we entered the room, the room was not cleaned properly. We still can smell cigarette smoke and so as the bathroom, not so clean.
Anmeldt 13 december 2016
8,0
Fantastisk
Matthew fra USA
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i november 2016
Good clean place but walls are paper thin”
Overall, great stay but anytime another guest came or left you could hear them. A/C was great, beds were fine and shower was good. Wifi was acceptable as well with some streaming capabilities.
Anmeldt 20 november 2016
8,0
Fantastisk
Radzliana fra Malaysia
Familie med små børn
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i november 2016
Clean & nice room”
The rooms was nice and very clean, but the staff at registration counter are quiet rude. There is no lift for upstairs rooms. Overall is OK.
Anmeldt 11 november 2016
8,0
Fantastisk
ishak fra Malaysia
Familie med små børn
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i september 2016
Good”
Overall good
Anmeldt 21 september 2016
8,8
Fantastisk
Evy fra Malaysia
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2016
Clean, convenience”
room layout a bit weird but acceptable. clean and convenience
Anmeldt 10 juli 2016
5,2
Salwa fra Malaysia
Familie med små børn
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i april 2016
ok la. not bad”
new hotel with no lift
Anmeldt 07 juni 2016
8,4
Fantastisk
Siti fra Malaysia
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2016
Good”
IT is new hotel,Comfortable,easy to find parking,food
Anmeldt 31 maj 2016
8,0
Fantastisk
Son fra Sydkorea
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i marts 2017
나쁘지 않은 숙소”
저렴한 가격에 에어컨 더블룸을 사용할 수 있으며 청소상태는 괜찮다 몽키힐 주변에 위치하였고 근처에 식당 및 세븐일레븐 등 편의 시설이 있어 편하다
Anmeldt 02 april 2017
6,0
JIHOON fra Sydkorea
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i februar 2017
2%부족함은 바로 소음”
호텔 바로 옆에 위치한 레스토랑. 12시까지 환풍기 돌아가는 소리를 들어야했고 이내 4시반쯤 다시 시작된 환풍기 잠을 잘수가 없었어요
Anmeldt 15 februar 2017
6,8
Godt
MOHAMAD fra Malaysia
Gruppe
Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i december 2017
Lantai toilet perlu sedikit pembaikan.”
Air dalam toilet bertakung di lantainya kerana air tidak dapat mengalir deras ke lubang yang ada. Kecuraman lantai toilet eloklah dibaiki. Tingkap bilik perlu kejap bila ditutup supaya tidak kedengaran bunyi bising kenderaan lalu lalang di jalanraya berdekatan. Bunyi bising kenderaan didengar hingga ke pagi sehingga mengganggu tidur saya. Dilekatkan getah misalnya pada daun tingkapnya untuk kekejapan. Terima kasih.
Anmeldt 02 januar 2018
8,8
Fantastisk
Ron fra Malaysia
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i juni 2017
Berbaloi untuk harga RM 50”
Hotel yg berharga RM 50 semalam ok la, tempat tak bising. Bawah hotel, sebelah ada restoran. Mudah nak pergi makan. Cuma ironboard teruk, dah macam kena gigit anai2.
Anmeldt 27 juni 2017
6,8
Godt
Mohamad fra Malaysia
Familie med store børn
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i februar 2017
ok. bilik bersih.sebelah dengan restoran, senang nk makan. bajet hotel kira ok dan berpatutan utk menginap”
ok. bilik bersih.sebelah dengan restoran, senang nk makan. bajet hotel kira ok dan berpatutan utk menginap
Anmeldt 13 februar 2017
8,4
Fantastisk
A.Azman fra Malaysia
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i december 2016
Bersesuaian dgn nilai yg dibayar”
Baik
Anmeldt 09 januar 2017
7,6
Rigtig godt
Siti fra Malaysia
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i december 2017
Boleh lah”
dekat dengan kedai makan dan kedai runcit. staff kurang mesra. overall is okay and value for money. No mineral water, no heater. tapi mandian air panas ada.
Anmeldt 23 december 2017
6,8
Godt
Faiz fra Malaysia
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2017
Ok”
Okay lah untuk tido. Aku tido sini sebab kerja. Dah la murah. Bilik selesa tapi kecik sikit. Toilet bersih. Ok lah.
Anmeldt 18 august 2017
6,4
Godt
MAYUMI fra Japan
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i december 2017
Godt”
蛍を見るために一泊した。 徒歩圏内にクアラセランゴール自然公園、ムラワティの丘がある。 タクシーで15分ほどでFirefly Park Resort蛍を見る事が出来る。 ホテルの裏にバスプールがあり、ホテルの受付や近所の人にはクアラルンプール行きのバスが出ると教えられたが 実際はクアラルンプール行きのバスプールではなく 1キロほど歩いてクアラルンプール行きのバスが出るバスプールまで行く必要があったので注意。 エアコン、ホットシャワー、バスタオル付き。
Anmeldt 08 januar 2018