Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 2255 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 7,1
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 7,2
Sortér efter

Elaine fra Malaysia
Gruppe
Superior
Boede 2 nætter i september 2016
Clean hotel and friendly staff
Friendly hotel staff.. Room is big and clean
Anmeldt 10 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yee fra Malaysia
Gruppe
Familieværelse
Boede 4 nætter i september 2016
Recommended Hotel
The hotel is quite good for it location, it's just few minutes walk to kuta street. The breakfast provided is good and a lot choices. Just the air conditioner of 1 of the room not good compared to other room that i had booked. Even though I had ask for the services, but after service the air conditioner, it still maintain the same, not cold enough.
Anmeldt 07 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

KAMALA fra Malaysia
Familie med små børn
Studio-værelse tredobbelt
Boede 3 nætter i august 2016
Good stay for family
The breakfast was not much. My children and we not enjoying the breakfast. Maybe the hotel need take care of the food. The room was big but the Aircond not so cool. But overall value for money.
Anmeldt 01 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Larissa fra Canada
Par
Standard
Boede 1 nat i august 2016
Empty and noo window
No windows in the bedroom felt caved in! Empty resort, location. Isn't the best but not the worst and free shuttle bus to better areas
Anmeldt 29 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Melati fra Australien
Familie med store børn
Standard
Boede 2 nætter i juni 2016
Very large rooms
Great wifi, spacious rooms, friendly staff, not too far away from Legian
Anmeldt 27 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lucas fra Brasilien
Par
Standard
Boede 3 nætter i august 2016
Good
Good
Anmeldt 21 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Bradley fra Australien
Rejsende alene
Standard
Boede 9 nætter i september 2015
Cheap/Decent spot
This is a 1 year late post LOL Place had great facilities and staff are willing to help anytime Breakfast buffett is ok if you like spicy food Not too far from Kuta nightlife and Beach
Anmeldt 19 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ponniah fra Sri Lanka
Familie med små børn
Studio-værelse tredobbelt
Boede 4 nætter i august 2016
Good location helpful staff
Cleanliness should improve
Anmeldt 18 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dewi fra Indonesien
Rejsende alene
Standard
Boede 5 nætter i august 2016
Good service and strategic place
This hotel is so comfortable and it's in a strategic place in Kuta. For hotel's employee is so friendly.
Anmeldt 17 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lauren fra Australien
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 5 nætter i august 2016
Was a relatively cheap hotel for 2 adults and 3 kids. Room was basic with comfy double bed and set of bunks. Minimal extras with room. Had to pay additional per night to have DVD player. Breakfast although there seemed to be a lot, there was no cereals and with picky kids a change from pancakes would of been a nice change.
Anmeldt 17 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: