Reservér nu: La Casa Hanoi Hotel

Fantastisk
Baseret på 73 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,1
/
10
88% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (73)Booking.com Anmeldelser (70)
8,1
/
10
Fantastisk
Baseret på 73 anmeldelser
Hotellets stand/rengøring8,4
Faciliteter8,1
Beliggenhed7,4
Værelseskomfort og kvalitet8,0
Service8,6
Værdi for pengene8,1
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Alle sprog
Alle slags rejsende (73)
Alle værelsestyper
Viser 41 verificerede gæsteanmeldelser
7,7
Rigtig godt
Balza fra Belgien
Par
Deluxe Værelse
Boede 2 nætter i oktober 2015
good location, comfortable, nice room”
Friendly staff, clean and comfortable rooms, good location
Anmeldt 18 oktober 2015
9,0
Fremragende
Sarah fra Storbritannien
Rejsende alene
Deluxe Værelse
Boede 4 nætter i oktober 2015
Very friendly and helpful staff”
The staff were very helpful, they went out of their way for us on numerous occasions, the hotel is in a good location out side of the old quarter in a quieter part of town, near the French quarter.
Loved staying at this hotel, will be in Hanoi again for a night, and will definitely be staying at La Casa Hanoi
Anmeldt 07 oktober 2015
8,0
Fantastisk
Daniel fra Australien
Par
Deluxe Værelse
Boede 1 nat i august 2015
Nice, new hotel”
location, wifi, rooms
Good hotel in nice, quieter area although might be a bit far from the tourist destinations for some.
Anmeldt 30 september 2015
8,0
Fantastisk
Daniel fra Australien
Par
Deluxe Værelse
Boede 2 nætter i august 2015
Fine hotel, very new”
Room, wifi, location
Good hotel in nice, quieter area although might be a bit far from the tourist destinations for some.
Anmeldt 30 september 2015
9,2
Fremragende
ATILA
Familie med små børn
Deluxe Værelse
Boede 4 nætter i august 2018
Magnifique hôtel ”
Nous avons séjourné 4 nuits dans cet hôtel. Le personnel est très professionnel et l’hôtel est très beau. Nous l’avons choisis pour sa piscine et nous ne regrettons pas cette petite détente en fin d’après-midi Au 14 étage . Le buffet du petit déjeuner est très complet. Je recommande à tout le monde.
Anmeldt 19 august 2018
7,2
Rigtig godt
Sebastien fra Frankrig
Par
Deluxe Værelse
Boede 2 nætter i november 2016
Plutôt correct”
La première nuit fut horrible: un relais électrique se déclenchait en permanence et faisait flasher la lampe du placard en plus du bruit. Le lendemain, le personnel nous a surclassé dans la Junior Suite et ce fut beaucoup mieux.
Anmeldt 13 oktober 2017
8,4
Fantastisk
Ruyi fra Kina
Par
Deluxe Værelse
Boede 3 nætter i februar 2018
服务热情,听得懂一点英语,价格有些偏高,属于越南老四星酒店,可能比国内三星差一点”
三个晚上270美刀,包含早餐,因为是我雅思的考场,所以定了lacasa,实际到那里可能隔壁双威更高级一点,老外多住那儿,住的delux房间,双床的,房间真的有点小,然后灯光比较偏暗(台风很亮)…服务很热情,前台能听得懂大部分你的意思,让酒店约了出租车去机场,比grab便宜哈哈。
Anmeldt 05 februar 2018
7,2
Rigtig godt
Phm fra Vietnam
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse
Boede 2 nætter i september 2018
Rigtig godt”
Tôi thấy khá tốt
Anmeldt 14 september 2018
8,0
Fantastisk
Hy fra Vietnam
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse
Boede 2 nætter i september 2017
chỗ nghỉ thường xuyên”
Cuối tuần thường hay về đây nghỉ ngơi, nhân viên cũng nice, hay dành phòng đôi cho mình như yêu cầu
Anmeldt 21 september 2017
7,2
Rigtig godt
NGUYEN fra Vietnam
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse
Boede 1 nat i januar 2016
Bar Thuc an ngoni ”
Sach se tien Nghi cho cong viec.
Anmeldt 23 januar 2016
8,3
Fantastisk
Duy fra Vietnam
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse
Boede 2 nætter i december 2015
Phòng tốt”
Nhân viên - Thức ăn - Yên tĩnh
Sẽ còn quay lại
Anmeldt 18 januar 2016
8,0
Fantastisk
Hoang fra Vietnam
Par
Deluxe Værelse
Boede 1 nat i august 2015
Khách sạn đẹp, vị trí yên tĩnh”
Yên tĩnh, nhân viên nhà hàng chu đáo, phòng ốc sạch sẽ
Khách sạn nằm ở vị trí gần trung tâm, nhưng rất yên tĩnh, không khí hơi vắng vẻ Nhân viên nhiệt tình thân thiện, chỉ trừ 1 nhân viên nam ở quầy lễ tân khi check in đã quá cẩn thận đến mức thiếu tôn trọng khách hàng khi đòi hỏi quá kỹ về thông tin phòng đặt trên agoda và giữ không trả lại giấy tờ cá nhân của khách ( mặc dù có máy photocopy ở ngay bên cạnh) Bể bơi nhỏ, không được chăm sóc, không bao gồm set ăn trưa hoặc tối như mô tả của khách sạn
Anmeldt 31 august 2015
9,2
Fremragende
yang fra Sydkorea
Par
Deluxe Værelse
Boede 1 nat i august 2018
만족”
첫호텔은 호안끼엠 근처로 했으나 시끄럽고 머리카락이 나와서 실망. 그러나 2번째 호텔인 라카사 오자마자 깔끔함. 조식은 평점. 수영장은 작음 깨끗함.
Anmeldt 31 august 2018
8,4
Fantastisk
jiyoung fra Sydkorea
Rejsende alene
Deluxe Værelse
Boede 3 nætter i august 2018
즐겁고안락한여행”
가격대비 가성비좋아요
Anmeldt 19 august 2018
8,8
Fantastisk
KI fra Sydkorea
Familie med små børn
Deluxe Værelse
Boede 2 nætter i august 2018
루프탑 수영장은 만족. 방사이즈는 사진보다 너무작음.”
수영장이 작아도 분위기가 괜찮고 물이깊다.바로 옆 식당있고 사우나 시설이랑 비치된 수건.드라이기 만족스러움. 방은 가장기본방이 생각보다 좀 비좁았다ㅜ 싱글침대 사이즈가 별로 안큼 바로 옆 안호텔보다 방은 별로. 수영장은 더나음. 근처 편의점있음
Anmeldt 15 august 2018
8,0
Fantastisk
lee fra Sydkorea
Par
Deluxe Værelse
Boede 2 nætter i juli 2018
직원들이 굉장히 친절함”
가격대비 편하고 좋았음 적은 규모이지만 알차게 있을건 다있음 택시타고 십분정도면 시내 나갈수있음 직원들이 엄청엄청 친절함 룸서비스로 먹은 까르보나라가 꿀맛이었음
Anmeldt 23 juli 2018
8,8
Fantastisk
CHOI fra Sydkorea
Familie med små børn
Junior Suite
Boede 2 nætter i maj 2018
16개월 아가와 함께한 여행”
단점: 하노이 맛집등 볼거리도 호안끼앰부근 이기에 이점에서 장기투숙시 먼거리는 아니지만 5월 36도 기온에는 택시를 항상 이용했어야 했음. 귀찮음. 장점: 위 단점빼곤 부대시설, 조식, 친절도, 영어숙련정도등등 호주친구들이 많이 묵는곳이라 그런가 만족스러움. 특히 아이 플레이룸 독차지와 풀빌라같은 수영장 사용, 아기가 있어도 자유릅게 루프탑사용 할 수 있었음. 친절하긴 무지 친절함. 굳!
Anmeldt 23 maj 2018
8,8
Fantastisk
Joong fra Malaysia
Rejsende alene
Premium
Boede 3 nætter i marts 2018
Fantastisk”
방 깨끗하고 직원들도 친절하고 시설도 좋습니다. 다만 위치가 애매한게 좀 아쉽습니다. 호안끼엠쪽이긴 한데 그렇게 가까운편은 아니며 한인타운 번화가쪽과는 멀리 떨어져 있습니다. 하지만 베트남은 택시가 싸고, 프론트에 요청하면 택시 불러주니까 못다닐 정도는 아닙니다.
Anmeldt 02 april 2018
6,8
Godt
InnGeun fra Sydkorea
Rejsende alene
Deluxe Værelse
Boede 2 nætter i marts 2018
좋음”
가성비 우수.. 위치는 애매함
Anmeldt 29 marts 2018
5,6
YONG fra Sydkorea
Par
Deluxe Værelse
Boede 3 nætter i september 2016
친절한 직원과 2% 부족한 위치”
직원들 모두 나무랄데없이 친절하고, 언제나 웃는 모습으로 대해줍니다. 다만 위치 상으로 조금 외진 느낌! 호안끼엠, 송다미딘 등 한국사람이 많이 찾는 곳에서 조금 먼듯함. 의외로 베트남 택시비가 생각보다 비싸서 교통비가 많이 듬.
Anmeldt 12 september 2016
9,2
Fremragende
WOOJONG fra Sydkorea
Rejsende alene
Deluxe Værelse
Boede 2 nætter i august 2015
위치가 약간 애매”
나머지 최고입니다. 체크아웃 하던 날 중국인 단체관광객들이 몰리긴 했지만 조식, 청결도, 직원서비스, 부대시설등 나머지는 참 훌륭합니다. 위치가 약간 애매할수 있는데 충분히 감수할만 한 정도입니다.
Anmeldt 07 april 2016