Lanta Mermaid Boutique House Hotel
Lanta Mermaid Boutique House Hotel
Se alle 41 billeder
Superior Værelse Lanta Mermaid Boutique House Hotel
Superior Værelse
Se alle 41 billeder
Lobby Lanta Mermaid Boutique House Hotel
Lobby
Se alle 41 billeder
Lobby Lanta Mermaid Boutique House Hotel
Lobby
Se alle 41 billeder
Hotellet indefra Lanta Mermaid Boutique House Hotel
Hotellet indefra
Se alle 41 billeder
PÅ KORTET Lanta Mermaid Boutique House Hotel
PÅ KORTET
Fantastisk
Beliggenhed
8,5
Se alle 41 billeder Lanta Mermaid Boutique House Hotel
Se alle 41 billeder
Fjernet fra Favoritter

Lanta Mermaid Boutique House Hotel

Fremragende placering
- I byens centrum
- Se hvad der er i nærheden
Fremragende
Baseret på 550 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
9,1
/
10
Fremragende hotellets stand/rengøring
9,7
95% vil anbefale ejendommen til en ven
Værdi for pengene9,2
Afstand til centrum2 km
Placeringsvurdering8,5
Tætteste lufthavnKrabi Internationale Lufthavn (KBV)
Afstand til lufthavn51,8 km
  • Lufthavnstransport

  • 200 m fra stranden

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • aircondition

Værelsesvalg
9,5
Fremragende
Værelseskomfort og kvalitet
Denne ejendom er populærBlev sidst reserveret for få minutter siden
Deluxe med 2 soveværelser (2 Bedroom Deluxe)
Deluxe med 2 soveværelser (2 Bedroom Deluxe)
...
  • Værelsesstørrelse: 70 m²/75...
  • Udsigt: Hav
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Superior Værelse (Superior)
Superior Værelse (Superior)
...
  • Værelsesstørrelse: 27 m²/29...
  • Udsigt: Have
  • 2 enkeltsenge eller 1 dobbe...
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Værelse (Deluxe)
Deluxe Værelse (Deluxe)
...
  • Værelsesstørrelse: 35 m²/37...
  • Udsigt: Hav
  • 2 enkeltsenge eller 1 dobbe...
Indtast datoer for at se priser
Luxury Room Shared Bed
Luxury Room Shared Bed
...
    Indtast datoer for at se priser
    Basic
    Basic
    ...
      Indtast datoer for at se priser
      Standard Familie (Standard Family)
      Standard Familie (Standard Family)
      ...
        Indtast datoer for at se priser
        Vil du vide mere om Lanta Mermaid Boutique House Hotel?
        Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

        Priserne falder så snart du logger ind!

        Log ind nu
        Mere om Lanta Mermaid Boutique House Hotel

        Mere om Lanta Mermaid Boutique House Hotel

        Oversigt

        Vis mere

        Afstande og vigtige steder

        Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
        Vis mindre

        Hvad de tilbyder

        Vis mindre

        I nærheden

        Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
        Vis mere

        Ejendommens gæstepolitikker

        Vis mindre

        Brugbare oplysninger

        Vis mere

        Verificerede kundeanmeldelser

        Agoda Anmeldelser (550)Booking.com Anmeldelser (201)
        Hotellets stand/rengøring9,7
        Faciliteter8,7
        Beliggenhed8,5
        Værelseskomfort og kvalitet9,5
        Service9,5
        Værdi for pengene9,2
        Leveret af verificerede gæster fra Agoda
        Filtrér gæstekommentarer efter:
        Sprog
        English
        简体中文
        Deutsch
        Svenska
        mere
        Værelsestype
        Superior Værelse
        Deluxe Værelse
        Deluxe med 2 soveværelser
        Viser 518 verificerede gæsteanmeldelser
        12345
        8,4
        Fantastisk
        Alice fra Danmark
        Par
        Deluxe Værelse
        Boede 3 nætter i januar 2017
        Værdi for pengene”
        Fordele: pris, god morgenmad, hjælpsomt personale, internet på værelserne. Ulemper: lidt påtrængende personale i forhold til at "sælge" deres udflugter.
        Anmeldt 26 januar 2017
        7,7
        Rigtig godt
        Karsten fra Danmark
        Par
        Superior Værelse
        Boede 6 nætter i februar 2015
        God atmosfære.”
        Personalet, morgenmaden, udsigten.
        Usædvanlig venlig og imødekommen personale, der gjorde alt for at gøre vores ophold behageligt. Et stille og roligt sted at være. Vil havde bjerg udsigt som var meget smukt og fik også set nogle aber. Ca 200 m til venstre for hotellet på samme side, er der en rigtig god lille restaurant der hedder,SEAGULL KITCHEN den skal prøves!
        Anmeldt 03 marts 2015
        9,3
        Fremragende
        Vivi fra Danmark
        Par
        Deluxe Værelse
        Boede 4 nætter i februar 2015
        Super”
        Personalet, værelser og renligheden
        Super ophold med megen hjælp fra hotellet i forbindelse med skade. Skønt hotel med super søde mennesker
        Anmeldt 27 februar 2015
        10,0
        Fremragende
        Else-Maj fra Sverige
        Familie med store børn
        Deluxe Værelse
        Boede 4 nætter i november 2013
        Välkomnande personal och miljö, smakfullt, rent”
        Miljön som ingav harmoni och lugn. Personalens kunnighet. De rena och bekväma rummen.
        Bemötandet vid incheckning och under vår vistelse var vänlig och mycket service givande.De ytterst rena och bekväma rummen gav ett rogivande intryck. Frukosten serverades på varandan. Vi kunde fritt välja vad vi önskade och mängden ur menyn. Allt var mycket gott och fresh. Mermaid är ett hotell som arbetar hårt för att gästerna skall få en bra vistelse. Vi vet att de lyckas.
        Anmeldt 03 december 2013
        9,3
        Fremragende
        Miriam fra Danmark
        Par
        Deluxe Værelse
        Boede 6 nætter i marts 2010
        Fantastisk fredeligt for par og enlige”
        Meget hjælpsom og venlig betjening. Hele hotellet var altid flot rengjort. Værelserne var behagelige med en fin udsigt. Stranden lå få hundrede meter fra hotellet. Dejlig morgenmad blev serveret af værterne.
        Eneste ulempe var den store vej foran hotellet. Det var vanskeligt at passere den på turen til og fra stranden. Støjen fra vejen generede ikke når man skulle sove.Ruderne holdt lyden ude. Den smule der nåede igennem blev overdøvet af airconditionanlægget.
        Hotellet bliver drevet af to særdeles venlige og meget omhyggelige thaier. Vi døbte dem mr. and miss Perfect, fordi det ikke lykkedes os at finde en eneste lille ting at kritiserer dem eller deres hotel for. Mr Perfect var også parat med gode råd og forslag til ture, spisesteder etc. Hans engelsk var selvfølgelig også perfect. Hotellet kan anbefales til alle par, familier med store børn der ikke støjer og griser og enlige.
        Anmeldt 14 april 2010
        9,6
        Fremragende
        Julieta fra Kina
        Rejsende alene
        Superior Værelse
        Boede 1 nat i september 2018
        Lovely Hotel even better Staff”
        Fully refurbished, wonderful air con and showers (not to be taken for granted in south Thailand) very clean but the staff were the standout for sure. Wonderful I’m every way.
        Anmeldt 05 oktober 2018
        8,4
        Fantastisk
        SEBASTIAN fra Australien
        Rejsende alene
        Superior Værelse
        Boede 1 nat i august 2018
        A good gateway to Ko Lanta.”
        A great place to set down your luggage rest and relax. A decent restaurant next door, great views of the jungled hill from the rooms' rear facing balconies. I'm assured the beaches are clear of plastic pollution by the time high season rolls around, but this is starting to look like are fairly major problem for the beaches of asia.
        Anmeldt 16 august 2018
        8,8
        Fantastisk
        SEBASTIAN fra Australien
        Rejsende alene
        Superior Værelse
        Boede 1 nat i august 2018
        Reliable”
        I've stayed here before, it's a tidy place and the staff (Filipino) are adept at speaking english. Rooms are clean, back rooms have a good view to a lush jungled hill. Rooms aren't huge (22sqm) and perhaps the owners might consider putting in a flatscreen TVs? Net speeds are kind of average by asian standards, but where I'm from, nets speeds are exceptional all across asia. The scooter rental is a tad expensive. The Mermaid is a good place to start, Ko Lanta is a big island with many options.
        Anmeldt 15 august 2018
        10,0
        Fremragende
        Kyle fra USA
        Par
        Superior Værelse
        Boede 1 nat i april 2018
        Perfect place”
        Everything was great here! Clean, comfortable, and friendly!
        Anmeldt 01 maj 2018
        8,0
        Fantastisk
        Syed fra Singapore
        Par
        Deluxe Værelse
        Boede 1 nat i januar 2018
        Clean spacious rooms”
        Nice clean hotel with reasonable price. Friendly and helpful staffs. Rooms are clean and spacious. Bedding are quite comfortable too. Good location with many eating places within walking distance. Not far from beach. Overall a good stay.
        Anmeldt 01 maj 2018
        8,4
        Fantastisk
        Gladys fra Storbritannien
        Par
        Superior Værelse
        Boede 5 nætter i april 2018
        Great hotel,clean and very comfortable!”
        We stayed here for 7 nights and had a very comfortable and friendly stay.the room was very nice we had a room at the rear so could not hear the traffic from the road.staff were very nice and extremely helpful .thankyou!!
        Anmeldt 19 april 2018
        9,6
        Fremragende
        Abbie fra USA
        Par
        Superior Værelse
        Boede 5 nætter i februar 2018
        Amazing service and amenities ”
        Amazing staff that helped us rent scooters, arrange excursions and transportation. Room is immaculately clean. They give you new beach towels every day which is amazing - no need to lug them down from the room, they hand you fresh ones at reception! Hotel is in a great location, walkable to the beach although we also rented a scooter to explore other parts of the island which is highly recommended. Loved this hotel, can’t think of a single fault.
        Anmeldt 01 april 2018
        10,0
        Fremragende
        Cathy fra Kina
        Rejsende alene
        Deluxe med 2 soveværelser
        Boede 2 nætter i juni 2017
        Fabulous experience.”
        It is a fabulous experience. The room is clean and nice. And it is close to the beach. Highly recommended.
        Anmeldt 02 marts 2018
        Dear Ms. Cathy, Thank you very much for your good feedback and we really appreciate your kind words and the time you took to share them with us. It’s our pleasure to have you here in Lanta Mermaid Boutique House during the day of your stay. We are happy to hear that you do have a great stay here with us. Here, we like to treat guest as a family, and making sure that you do have a comfortable stay in our hotel. We also make sure that our services and facilities will satisfy our guest’s needs and wants. Once again, thank you for all your good praises regarding our premises. If you’re planning for a next visit here, do not hesitate to contact us directly in order for us to arrange all you request prior to your arrival. All the best and hope to see you soon! Best Regards, Tin Front Office
        Besvaret 16 marts 2018
        Lanta Mermaid Boutique House Hotel
        9,6
        Fremragende
        Alejandro fra Argentina
        Par
        Superior Værelse
        Boede 5 nætter i februar 2018
        Great place to stay”
        My wife and I spent 5 days in Koh Lanta in this beautiful hotel. The location was ideal for us, away from the buzz of Saladan area and 100 mts away from the beautiful Klong Dao beach. Everything always clean, with great staff willing to answer all your questions about what to do in the island. Great breakfast! The room was very comfortable also. Great value for price. If we manage to go back to Lanta, we will definitely return to Lanta Mermaid Boutique Hotel!
        Anmeldt 26 februar 2018
        9,6
        Fremragende
        Edith fra Tyskland
        Familie med små børn
        Superior Værelse
        Boede 7 nætter i februar 2018
        Very clean and comfortable, extremely caring staff”
        The staff was extremely friendly, helpful and caring, especially with our children. Rooms were clean and comfortable, we had the mountain view which is the smaller version but it was definitely enough space for a family with 2 small kids for one week. The hotel is very clean, breakfast was the best we had in Thailand. 5 minutes walk to the beach, hotel offers free beach towels.
        Anmeldt 18 februar 2018
        Dear Ms. Edith and family, Thank you very much for your good feedback and we really appreciate your kind words and the time you took to share them with us. It’s our pleasure to have you here in Lanta Mermaid Boutique House during the day of your stay. We are happy to hear that you do have a great stay here with us. Here, we like to treat guest as a family, and making sure that you do have a comfortable stay in our hotel. We also make sure that our services and facilities will satisfy our guest’s needs and wants. Once again, thank you for all your good praises regarding our premises. If you’re planning for a next visit here, do not hesitate to contact us directly in order for us to arrange all you request prior to your arrival. All the best and hope to see you soon! Best Regards, Tin Front Office
        Besvaret 16 marts 2018
        Lanta Mermaid Boutique House Hotel
        8,4
        Fantastisk
        Jeff fra Australien
        Rejsende alene
        Superior Værelse
        Boede 2 nætter i januar 2018
        Absoulute pleasure to stay here.”
        Outstanding service with accommodating staff in all areas of hospitality. A pleasant room facing the away from road was clean with a very comfortable king bed. Buffet breakfast was extensive and well done overall. I would rate this small boutique hotel the top two I've stayed and I travel to Thailand extensively. Cheers. Jeff
        Anmeldt 15 januar 2018
        Dear Mr. Jeff, Thank you very much for your good feedback and we really appreciate your kind words and the time you took to share them with us. It’s our pleasure to have you here in Lanta Mermaid Boutique House during the day of your stay. We are happy to hear that you do have a great stay here with us. Here, we like to treat guest as a family, and making sure that you do have a comfortable stay in our hotel. We also make sure that our services and facilities will satisfy our guest’s needs and wants. Once again, thank you for all your good praises regarding our premises. If you’re planning for a next visit here, do not hesitate to contact us directly in order for us to arrange all you request prior to your arrival. All the best and hope to see you soon! Best Regards, Tin Front Office
        Besvaret 16 marts 2018
        Lanta Mermaid Boutique House Hotel
        9,6
        Fremragende
        Aleksandra fra Polen
        Gruppe
        Superior Værelse
        Boede 5 nætter i november 2017
        Fremragende”
        Very clean hotel, good breakfasts (every day the same menu) and helpful staff
        Anmeldt 06 januar 2018
        Dear Ms. Aleksandra and Ms. Gabriela, Thank you very much for your good feedback and we really appreciate your kind words and the time you took to share them with us. It’s our pleasure to have you here in Lanta Mermaid Boutique House during the day of your stay. We are happy to hear that you do have a great stay here with us. Here, we like to treat guest as a family, and making sure that you do have a comfortable stay in our hotel. We also make sure that our services and facilities will satisfy our guest’s needs and wants. Once again, thank you for all your good praises regarding our premises. If you’re planning for a next visit here, do not hesitate to contact us directly in order for us to arrange all you request prior to your arrival. All the best and hope to see you soon! Best Regards, Tin Front Office
        Show more
        Lanta Mermaid Boutique House Hotel
        8,8
        Fantastisk
        Lubomir fra Tyskland
        Familie med små børn
        Deluxe Værelse
        Boede 6 nætter i december 2017
        Very nice hotel ”
        Pros: Great staff - very helpful, speaks fluently English .Very good responsiveness to emails and special requests. Very helpful re renting a car, laundry, organizing a boat trip. Family friendly - special thanks for arranging a very nice baby bed and the attention our son received from the staffing the hotel. Interior of the hotel is nice and welcoming, the rooms are clean. Location is very practical - close to the beach, 7/11, laundry and good restaurants, although a bit loud because the hotel is directly on a busy street. Cons: Comfort in the rooms can be improved - A/C was quite old and loud. Despite following the instructions, it was not always functioning properly and was generating condensations which leaked on the floor. Safe was not working properly - many attempts required to open and close. The Premium Mermaid Boat trip was disappointing - not worth the money (dirty boat, chaotic organization, poor English of the guide). Breakfast was good but limited choice
        Anmeldt 06 januar 2018
        9,6
        Fremragende
        Jamie fra Canada
        Par
        Deluxe Værelse
        Boede 3 nætter i december 2017
        Lanta Mermaid”
        A very nice hotel just across the street from the beach, with beach-view balconies available. Delicious food and an amazing staff make this a very pleasant place to stay. Only negative is weak/spotty wifi - for those who care about such things!
        Anmeldt 05 januar 2018
        9,2
        Fremragende
        Julia fra Thailand
        Gruppe
        Superior Værelse
        Boede 2 nætter i november 2017
        Top Hotel”
        +very friendly and helpful staff +clean and lovely decorated +forgot something and the reception immediately informed us so that we could pick it up later +free pick up service from pier possible +breakfast was good - directley at the street, but we had a room facing the back, so it was quiet and We slept wonderful
        Anmeldt 09 november 2017
        12345
        Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

        Tilbage til søgeresultater

        Tilbage til værelsesvalg

        |

        Luk